Strona 21 z 43 PierwszyPierwszy ... 11 16 20 21 22 26 31 41 ... OstatniOstatni
201. do 210. z 423
Drzewko podziękowań144Podziękowań

Temat: Pożegnanie z pampersem

SZCZESLIWA MAMA

Domyślnie Odp: pożegnanie z pampersem;)

Madzia wie do czego nocnik sluzy lubi zasiadac, ba malo tego sikanie odbywa sie u nas w sposob hurtowy bo obie panny zasiadaja na tronach i siedza, Madzik oczywista odziana:), czekam do kiwetnia i po urodzinach Zosi zabiore sie za sikanie Madzi, na razie raz sprawdzilam czy kuma, to 3 razy sie zlala a za 4 razem zwrocila uwage....jak ma kupe to sie drze i chce sie rozebrac, wiec moze pojdzie gladko:)

show must go on... Avatar happybeti

Znalazłam coś takiego:

http://www.chusta.pl/index.php?page=...mart&Itemid=29

Ale nie pobierałam,nie czytałam,nie wiem,co to...ponoć fajne.Link do pdf nie chciał się wkleić,ale to na tej samej stronce do pobrania za darmo
    Ostatnio edytowane przez happybeti : 11-02-2012 - 08:02
    ​...take it easy,babe...take it as it comes...

Fan(ka)

Wprawdzie teraz tego otworzyć nie mogę ale niebawem zabiorę się za czytanie dziękuję Happy.

Ale znalazłaś ten pdf?Bo tu jest link do ksiażki,a jeszcze na tej stronce jest pdf do ściagnięcia za darmo.Tylko link do niego nie chciał się wkleić,choć próbowałam kilkakrotnie

Fan(ka)

Hej no to więc i ja wypowiem się w tym temacie:) Mój Wojciech wie do czego nocnik służy, bo córcia siostry mojego A. 3,5 roczna często u nas w domu zasiada na nocniku, Wojtek ją podpatrywał, zaczał sam jej nocnik ciągnąc za sobą po domu, aż kupiliśmy wspólnie dla niego:) Bardzo dł€go służył za mebel, aż zaczał zupelnie sam zasiadać na nim, tak więc kilka razy spokojnie mu zaproponowałm czy mogę mu zdjąć pamapera i czy chce posiedzieć, no i chciał:) teraz potrafi i parę minut posiedzieć, co jest dość rzadkim zjawiskiem, że on w bezruchu pare min no i oczywiście sika ładnie do nocnika, w pieluchy także;p Ale nawet jak zleje pampersa, a posadze go na nocnik, to chociaż parę kropelek musi do nocniczka wycisnąc. Ciesze się bo widzę, że świadomie sika, w sensie, że napina mięśnie widać, że wie jak się wysikać, i jak widzi nocnik kojarzy go z siuśkami bo woła sisi, albo pi pi pi, i sam się rozbiera w locie i siada myślę, że latem go odzwyczaimy od pieluch w dzień,, na noc będzie pewnie jeszcze miał bo pije tyle, że zsikane są 4 lub 5 do PEŁNA W NOCY :| a nie raz przesika i przebieranki odstawiamy po 2 razy :)ale ponieważ mamy podwórko niech lata latem sobie z gołym siusiakiem. nota bene wie też gdzie jest sisusiak łąpie się i woła siusiaczek:D hehehe i ładnie sobie myje w kąpieli podobnie jak brzusio i nóżki :) ufff tak więc to tyle o naszym nocnikowaniu:).
    Natolinku, hehehe uwielbiam czytać o pudzinku bo on to samo co Wojti wyczynia złąpał mi nie raz nocnik z siuśkami i wywalił do góry dnem hahaha albo reke do sików i do buzi masakra:D ale mamy umowe, ze niesiemy je razme tzn niose ja a on obok idzie do kibelka wylewam, a on spłuczke naciska :Di mówi papa:P
    natolin dziękuje za post.

Pracująca mama! Avatar Roxannka

Patryk w dniu dzisiejszym otrzymał swój pierwszy nocnik teletubisiowy nocnik Siadać na nim nie chce, a przy pierwszej próbie nasikał na podłoge Chodzi z nocnikiem po domu i zachwyca się naklejonymi na nim teletubisiami ... chyba myśli że to kolejna zabawka

Fan(ka)

HAPPY no właśnie nie znalazłam tam się tylko ta wersja płatna pojawia.
    głupio jest żyć całe życie przyszłością, której może nie być.

... Avatar Kania78

Roxannka jeszcze najwidoczniej nie czas na Niego, u Nas ostatnio nocnik służy tylko jako mebel do siadania i czytania bajek na nim. Nic w nim nie ląduje... bo panna cały czas wstaje i patrzy do Niego i mówi "nie ma".

Makucęspróbuje w wolniejszej chwili jeszcze raz,a nuż się uda znaleźć i wstawic odpowiedni link.
    Strip- super,że Wojtuś wie o co kaman z nocnikiem i swiadomie go używa.Ale raczej nie polecałabym wspólnego wylewania i spuszczania wody,bo w pewnym momencie to moze dziecko przerazic i zrazić.Dzieci na pewnym etapie traktują swoją kupke czy siusiu jak czesc swego ciała i widok kupy ginącej w odmętach kibelka może je przestraszyć i zniechęcic do dalszego korzystania z nocnika.
    makuc dziękuje za post.

Fan(ka)

HAPPY byłabym BARDZO wdzięczna, bo dalej tego odnaleźć tam nie mogę
    głupio jest żyć całe życie przyszłością, której może nie być.

Strona 21 z 43 PierwszyPierwszy ... 11 16 20 21 22 26 31 41 ... OstatniOstatni

Zasady Postowania