Strona 3 z 119 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 8 13 23 ... OstatniOstatni
21. do 30. z 1181
Drzewko podziękowań319Podziękowań

Temat: Wątek modowy

Fan(ka) Avatar dawidowe

Domyślnie Odp: wątek modowy

był jeszcze jakies takie zorki biało zielone nawet fajne i takie cos z rozem ale takim dodatkiem i tez mi sie podobały ale nie było rozmiaru i nigdzie w sklepie ich nie widziałam nawet na stronie deichamana nie ma. Jeszcze sa w kratke ale jakos juz mi sie nie podobaja. Ja w tych butach przechodziłam na spacerze 3 dni z rzedu po 5h. Dopiero mie nogi bolały po powrocie ale dlatego ze zime przechodziłam w płaskich butach no i ubiegłe lato w klapach tylko płaskich. Generalnie juz w styczniu latałam w japonkach wiec noga musi sie przyzwiczaic.

Pracująca mama! Avatar Roxannka

doris, butki śliczne!

Alicja, mi też się taki marzą, ale ceny narazie zaporowe i trzeba bedzie sie czymś innym pocieszyć :/

dawidowe
    , też o takich myślałam :)

Ja teraz musze ruszyć na połów jakiś fajnych bucików bo przede mną aż trzy uroczystości a ja w ciąży i teraz to głównie w adidaskach śmigam :/

Co do dodatków to zawsze miałam fioła na punkcie kolczyków, szczególnie długie mnie kręciły a teraz to i nawet krótkie lubie, tylko jak ma się długie włosy jak ja to niestety nie widać ich wcale. Generalnie mam kilka pudełek z kolczykami, chociaż teraz nie nosze bo pewnie bym bez uszu została jak synek by pociągnął. Ale uwielbiam ładnie się ubrac i do tego dopasować jakieś kolczyki, dla mnie to dopełnienie całego stroju :)))

Miałam też kolczyk w nosie, ponad 10 lat go nosiłam a zrobiłam go sobie w 1 klasie liceum, ale się działo hehe ludzie się na mnie na ulicy gapili, jedna nauczycielka mnie do klasy nie chciała wpuszczać, a dzieci mojej siostry pytały co to za gwóźdź teraz to normalka a wtedy to było dziwactwo, szczególnie w połączeniu z glanami, czarnymi włosami itp. To były czasy

od teraz serca mam dwa.. Avatar Alicja z Krainy Czarów

Cytat Napisał Roxannka Zobacz post
    Ja teraz musze ruszyć na połów jakiś fajnych bucików bo przede mną aż trzy uroczystości a ja w ciąży i teraz to głównie w adidaskach śmigam :/
    kurcze coś mi umknęło? Roxi Ty znów w ciąży jesteś?????

Entuzjast(k)a Avatar Baśka_28

Super pomysł z tym wątkiem..
    Ja sobie zamówiłam ostatnio szpilki na allegro i leginsy

FOTKA1108.jpg

FOTKA1111.jpg
    upatrzyłam sobie jeszcze legunsy w panterkę i zebre które sobie zamówię w nst tygodniu.

Fan(ka) Avatar mamaagusi

mnie za to mąż wygania żebym sobie jakieś buty kupiła ale ja nienawidzę zakupów i kupować coś sobie ale chyba będę musiała bo faktycznie nie mam nic ciekawego do chodzenia

Co należy zrobić po upadku? To, co robią dzieci: podnieść się.

tu i teraz :)))

MAMAAGUSI mam tak samo! chyba, że allegro...
    a z wypowiedzi ROXANNKI wg mnie jasno wynika, że nosiła adidasy w ciąży i teraz, a nie że teraz jest w ciąży...
    Lepiej późno poznać prawdę niż wcale.

Fan(ka)

ALICJA - jest tak jak NATOLIN napisała;) nic Ci nie umknęło :D
    głupio jest żyć całe życie przyszłością, której może nie być.

Fan(ka)

cieszę się, że wątek się przyjął. od dawna chciałam zaproponować, ale nie sądziłam, że będzie aż takie zainteresowanie:)
    Z niecierpliwością czekam na wasze stylizacje, jak któraś się fajnie ubierze cykać fotki i wrzucać, będziemy się nawzajem inspirować. Ja obiecuje wrzucić fotkę z wesela i panieńskiego :D
    a co do tatuaży, sugar ja tu wrzucę fotę, tylko najpierw ktoś musi mi cyknąć fotkę od tył hheeheh ;p
    oo i jak znajdę wrzucę wam fotkę jak miałam fryz na tą Agnes Deyn czy jak jej tam ;p

Fan(ka) Avatar dawidowe

ja tez zrobiłam wielkie oczy ale wydaje mi sie ze chciała napisac od czasów ciazy hihihiih ładny numer i my nic nie wiemy

od teraz serca mam dwa.. Avatar Alicja z Krainy Czarów

ehh zakręcona jestem, zupełnie inaczej zrozumiałam te słowa uff już myślałam że coś przegapiłam

Strona 3 z 119 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 8 13 23 ... OstatniOstatni

Zasady Postowania