Strona 2 z 2555 PierwszyPierwszy 1 2 3 7 12 22 ... OstatniOstatni
11. do 20. z 25548
Drzewko podziękowań3188Podziękowań

Temat: Październik 2011

Potrojna Mama Avatar edyta01

Domyślnie Odp: Pazdziernik 2011

Cytat Napisał mamuśka23 Zobacz post
    jest to 3 cykl , wiec moze do 3 razy sztuka :) Z małym własnie za 3 razem zaszłam :) I to było w styczniu wiec jak sie uda będzie nastepne dziecko na pażdziernik :)
    A TY ????
    U mnie dopiero pierwszy cykl staran,bo @ mam dopiero od 3 cykli,od czasu porodu.

A jak sie czujesz jakies objawy ciazowe?

Gratuluje syneczka widze ze jest troche starszy od mojego

mamuśka23
    Guest

Może sie za pierwszym razem uda :) trzymam kciuki za Ciebie :*
    Powiem tak: dzis mnie boli brzuch jak na okres, wczoraj jajniki a okres powinnam miec 6 lutego wiec wydaje mi sie juz ze bedzie lipa, a jeszcze przed wczoraj byłam jakos pewna ze sie uda !!!! No zobaczymy !! będzie to super nie to będziemy działać dalej i juz :):):)

Widze ze sie szykuje roczek Natana niedługo !!!! :)

No tak juz zaraz roczek minie,jak ten czas zasuwa,nim sie obejrzymy to babciami zostaniemy i na drutach bedziemy swetrki dziergac dla wnukow

Kurcze jeszcze tyle dni do testowanka juz nie moge sie doczekac...

A gdzie reszta dziewczyn?

Wczoraj napisalam do moda o zlaczenie obu watkow poniewaz nie potrzebnie zostal zalozony drugi o tej samej tematyce

mamuśka23
    Guest

NO i dobrze że napisałas !!!!!

Mnie też szybko zleciało ogólnie to 1,5 roku !!! Co prawda strasznie sie bałam na początku czy dam rade itd, bo wiadomo obawy są nawet i teraz jak to bedzie z dwójką dzieciaczków, no ale nie ma co sie martwić, jak patrze na małego to aż sie chce życ :) Ty masz większą gromadkę wiec i wiecej radości :):):):)
    Ale powiem szczerze ze chyba jeszcze jedno dziecko i zamykamy produkcję , dwójka w zupełności wystarczy :) Chyba ze sie przytrafi po drodze jeszcze :) :)

Ja także sie nie moge doczekać :) Jesli wytrzymam do poczekam do walentynek :) Moze akurat bedzie prezent dla męża :)
    Ostatnio edytowane przez mamuśka23 : 26-01-2011 - 13:42

Ja tez mowilam ze dwojka mi starczy a teraz....kurcze obawiam sie ze czworka bedzie za malo zart

Fan(ka) Avatar Mere

To i ja się dołączam:) Wczesna ciąża, dopiero 2 tydzień, ale już się tu zapisuję:)

mamuśka23
    Guest

Mere- gratuluje z cełego serca :):):):)widze ze to pierwsze dziecko :) Super :)

Fan(ka) Avatar Mere

Dziękuję, no pierwsze i dłuuugo wyczekiwane, więc mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze

mamuśka23
    Guest

No napewno będzie :* a jak długo trzeba było czekać na te wspaniałe II kreseczki????

Fan(ka) Avatar Mere

Prawie 3 lata, w zeszłym roku lekarka mnie chciała na laparoskopię posłać, bo badanie wykazało niedrożność jajowodów. Zmieniłam lekarkę, wyleczyła mnie z podwyższonego testosteronu, określiła, że nie ma owulacji, przywróciła ją, no i oto - efekt

Tagi tego tematu

Zasady Postowania