Strona 2367 z 2555 PierwszyPierwszy ... 2347 2357 2362 2366 2367 2368 2372 2377 2387 ... OstatniOstatni
23 661. do 23 670. z 25548
Drzewko podziękowań3188Podziękowań

Temat: Październik 2011

Entuzjast(k)a Avatar jewcia33

Domyślnie Odp: Pazdziernik 2011

Witam się wieczorowo, moja mała już śpi, ale czy już nocnym snem to się okaże.
    Cytat Napisał *Miłka* Zobacz post
    no to stało się Hela też chora, mega katar i gorączka (było 38,2) echhh wiedziałam, że Milena ją zarazi...
    Miłka oby dziewczynkom szybko przeszło, pewnie Milena już lepiej bo sprzedała siostrze, a teraz malutka się będzie męczyć z katarskiem i pewnie jutro lekarz?Trzymam kciuki, niech szybko zdrowieją.
    Cytat Napisał 19ania90 Zobacz post
    Hej dziewczyny! jak ten weekend szybko zleciał, znowu mąż do pracy i ja sama z Olą całe dnie :(
    słyszeliście może o tym że facet zgwałcił dwumiesięczne dziecko i je zabił!!!! boże to mi nie mieści się w głowie!!!Zgwałcił niemowlę. "Powinna być kara śmierci" - Onet Wiadomości
    ania, no szok, co się dzieje na tym świecie, przerażające!
    *Miłka* dziękuje za post.

Fan(ka) Avatar kasiadz

Cytat Napisał jagmar Zobacz post
    kasia a ten smoczek jej już nie pasuje? Bo Zosia ciągnęła smoczek tt 0-3 do niedawna ;). Miałam schowane bo jak była mała to jej nie pasował żaden. I niedawno je znalazłam. Te rozmiary smoczków są jak dla mnie orientacyjne.

łooo... to nie zazdroszczę choróbska u takiej maludy. Zdrowiejcie szybko.
    ten który mam to 0-3 a ona zaraz skończy 4, ciężko mi powiedzieć czy pasuje?

a mam jeszcze pytanko do mam które mają też starsze dzieciaczki, kiedy sen dziecka się unormuje, tzn. kiedy dziecko ładnie samo zaczyna zasypiać? u nas przez chwile było ładnie a teraz zanim uśnie jest płacz i trzeba tulić, lulać, wsadzać smoka-a nie daj boże wypadnie-to cały blok ją słyszy
    Antosia :*

Zadomowiona(y) Avatar Bisia25

Kasiadz my mamy spoka z NUKa lateksowy uspokajający i mały go polubił, chociaż on tylko w chwilach marudzenia przy zasypianiu albo przy ubieraniu na dwór lubi smoka possać. Ale np. silikonowy mu nie pasował, może dlatego, że jest twardszy od tych lateksowych.
    A gryzaki nie bardzo się sprawdzają, woli własne paluchy possać pewnie do czasu jak się pierwszy raz porządnie ugryzie

Cytat Napisał *Miłka* Zobacz post
    no to stało się Hela też chora, mega katar i gorączka (było 38,2) echhh wiedziałam, że Milena ją zarazi...
    Zdrówka dla maluchów!!
    *Miłka* i kasiadz dziękują za post.

mamusia Emilki :) Avatar NabAwe

napisaam dużo i ładnie ale wsio mi wcięło wiec jestem zła i idę spać :P dobrego dziewczynki!

Fan(ka) Avatar kasiadz

dziewczyny, jakiś czas temu któraś wrzucała filmik z zajęć na które chodzicie z maluszkami, mogłabym prosić jeszcze raz o wrzucenie filmiku
    bo u mnie w mieście myślą nad takimi zajęciami i mogłabym podesłać pomysł;)
    Antosia :*

Zadomowiona(y) Avatar Bisia25

Oooooo ja dzisiaj pierwsza !! Dzień dobry
    Mały zrobił pobudkę o 6.45 i co zrobić , trzeba się było zwlec z wyrka.
    Kasiadz a takie zajęcia to bym też obejrzała bo u nas tez tego nie ma , przynajmniej nie słyszałam, żeby gdzieś prowadzili. Sa chyba zajęcia na basenie może się wybierzemy tym bardziej, ze mojemu m lekarz zalecił basen

Fan(ka) Avatar cytryna

kasiadz dziękuje za post.

Fan(ka) Avatar jagmar

Cześć
    Kasia to chyba od dziecka zależy bo Marysia zasypia ładnie a Zosia zaczęłam uczyć samodzielnego zasypiania jak miała 9 miesięcy (wcześniej zasypiała przy piersi).
    Moja Marysia się troszkę popsuła bo budzi się co 2h (!) to nawet tuż po porodzie miała dłuższe przerwy nocne. Mam nadzieję, że to niebawem przejdzie bo lekko sponiewierana jestem od rana.
    Idę na owsiankę :)
    kasiadz dziękuje za post.

Fan(ka) Avatar Klementinka

Jagmar przejdzie, Jeremek niedano tez mial noc w ktorej obudzil sie o 2 a potem co godzine, juz zapomnialam jak to jest taj czesto wstawac ale przeszlo mu, ja to wszystko zwalam na skoki, potem beda zeby

Kasiadz ja juz dobrze nie pamietam jak to z Jasiem bylo ale on dosc szybko zalapal o co kaman w nocy tylko byl na butli na noc, przesypial od 22 do 5 rano a od 20 do 7 zaczal jak mial okolo 7-8 mies

Fan(ka) Avatar Kingolinka

Od dziewczeta grzeszycie Ja mam tak juz 4 miesiać co 2 godziny wstawanie, tylko pierwszy sen ma 4 godzinki :)

Wiecie ze my juz 4 miesiac dzisiaj konczymy??? Dopeiro w ciazy byłam.... ale czas zapierdziela...

Tagi tego tematu

Zasady Postowania