Strona 122 z 122 PierwszyPierwszy ... 102 112 117 121 122
1 211. do 1 215. z 1215
Drzewko podziękowań814Podziękowań

Temat: Zdjęcia naszych maluszków :)

Fan(ka) Avatar Justyś1985

Domyślnie Odp: Zdjęcia naszych maluszków :)

Anek- super dziewczynka, silna i śliczna
    pryzybela- jak Ci odpowiada taka różnica wieku między dzieciakami , z tego co widzę to się dogadują
    Misia- Wiktorek też robi postępy

A tu mój agent:a22.jpga44.jpga88.jpg
    anek30bb dziękuje za post.

Mama Kayi i Maxia Avatar pryzybela

Anek, swietna ta Twoja mysza:) Jaka szczesliwa na basenie!:)
    Misia, co Ty na swoje dziecko gadasz! Jeszcze Cie nie raz zaskoczy! Na czworaczka bardzo dobrze sobie radzi:)
    Justys, jaki slodziachny Misio!:) Wiesz mi sie wydaje ze dobra roznica wieku, bo Kaya jest juz na tyle samodzielna, ze nie musze jeszcze nad nie za bardzo wisiec:) Z drugiej strony za bardzo chce nasladowac Maxa, bo chyba jej zal ze sie tak nia nie zajmujemy, w tym sensie ze nie miala by tez nic przeciwko zeby ja karmic, ubierac, przenosic z miejsca na miejsce:/ No i jak ja sie smieje ze Max zawedrowal w trzy sekundy do psiej miski, i lapa wode rozchlapuje, to ona robi to samo, bo przeciez to takie fajne;/ , razem otwieraja i zamykaja szuflady Musi do niej dotrzec ze maly dopiero poznaje rozne rzeczy, a ona juz to zna i wie co wolno a czego nie... No ale w sumie fajnie sie razem docieraja:) Zreszta poza takimi sprawami, to moge Kayi juz zaufac zeby zerknela na Maxa czasem, zabawila na chwile, a to duzo pomaga Ale czasem to mamy taki ubaw, jak mlody ja zaczepia a ona jeczy, "no Maxiu nie rob tak!" , Maxiu nie ruszaj mnie!, mamo on mnie szczypie! i tym podobne, a Max najwiecej sobie robi z tego jej stekania, tylko cieszy miche:)
    anek30bb dziękuje za post.

Fan(ka) Avatar maggie9

dorzucam nasze fotki+jedno glupawe extra
    Czy faktycznie Kuba wyglada na starszego? Bo mnie sie wydaje, ze nieIMG_1780.jpgIMG_1794.jpgIMG_1812.jpg

Fan(ka) Avatar kasiadz

maggie na tych zdjęciach Kuba może nie wygląda na starszego, ale na tym ostatnio dodanym na fb wygląda wg mnie na roczne dziecko
    Antosia :*

Fan(ka) Avatar Justyś1985

maggie- fajowy ten Twój Kubuś

Zasady Postowania