1 211. do 1 215. z 1215
Temat: Zdjęcia naszych maluszków :)
-
14-05-2012, 20:53 #1211
-
14-05-2012, 21:48 #1212
Odp: Zdjęcia naszych maluszków :)
Anek, swietna ta Twoja mysza:) Jaka szczesliwa na basenie!:)
Misia, co Ty na swoje dziecko gadasz! Jeszcze Cie nie raz zaskoczy! Na czworaczka bardzo dobrze sobie radzi:)
Justys, jaki slodziachny Misio!:) Wiesz mi sie wydaje ze dobra roznica wieku, bo Kaya jest juz na tyle samodzielna, ze nie musze jeszcze nad nie za bardzo wisiec:) Z drugiej strony za bardzo chce nasladowac Maxa, bo chyba jej zal ze sie tak nia nie zajmujemy, w tym sensie ze nie miala by tez nic przeciwko zeby ja karmic, ubierac, przenosic z miejsca na miejsce:/ No i jak ja sie smieje ze Max zawedrowal w trzy sekundy do psiej miski, i lapa wode rozchlapuje, to ona robi to samo, bo przeciez to takie fajne;/ , razem otwieraja i zamykaja szuflady
Musi do niej dotrzec ze maly dopiero poznaje rozne rzeczy, a ona juz to zna i wie co wolno a czego nie... No ale w sumie fajnie sie razem docieraja:) Zreszta poza takimi sprawami, to moge Kayi juz zaufac zeby zerknela na Maxa czasem, zabawila na chwile, a to duzo pomaga
Ale czasem to mamy taki ubaw, jak mlody ja zaczepia a ona jeczy, "no Maxiu nie rob tak!" , Maxiu nie ruszaj mnie!, mamo on mnie szczypie! i tym podobne, a Max najwiecej sobie robi z tego jej stekania, tylko cieszy miche:)
-
23-05-2012, 21:23 #1213
Odp: Zdjęcia naszych maluszków :)
dorzucam nasze fotki+jedno glupawe extra

Czy faktycznie Kuba wyglada na starszego? Bo mnie sie wydaje, ze nie
IMG_1780.jpgIMG_1794.jpgIMG_1812.jpg
-
23-05-2012, 23:16 #1214
-
Wczoraj, 20:20 #1215

814Podziękowań
LinkBack URL