21. do 30. z 627
-
14-11-2009, 19:25 #21
-
15-11-2009, 00:49 #22
Odp: Prezenty
my uzgodniliśmy że w tym roku prezentów nie będzie, bo przeprowadzka nas czeka, wydatki na wyposażenie domu itp więc mąż, rodzice i rodzeństwo mi odpadają. Julce na pewno coś kupię i mam jeszcze bratanka i bratanice męża do obdarowania, a dla pięciolatka i dwulatki nie mam pomysłu... bo oni wszystko mają
-
15-11-2009, 08:57 #23
-
15-11-2009, 12:59 #24
neverend
bomba
ja chyba dziadkom taki prezent zrobie... musze tylko dzieciaki pomeczyc i fot natrzaskac 
dla Moni jakichs spacjalnych prezentow robic nie bede - kupie jakis drobiazg zeby Jasiek nie krzyczal ze jego ukochana siostrzyczka nie dostala prezentu
Jaskowi... kochane dziecko ucieszy sie nawet z paczki chrupek kukurydzianych - szukam pomyslow i mam nadzieje ze mi podpowiecie...
ja ze swej strony moge napisac czym bawi sie moj 4-latek
ostatnio na topie:
znikopis
ksiazeczki z cwiczeniami (sa dla 3-, 4-, 5-...latkow)
wedka i rybki na magnesy
motory
no wlasnie... wujek nie wytrzymal do Mikolaja i juz Jaskowi dal prezent - kapcie w ksztalcie motorow takie oooo....
-
15-11-2009, 14:32 #25
-
15-11-2009, 14:46 #26
ta.... to jest mysl
predzej ten medyk...
ostatnio oglada Adibu i robil wyklady Moni... " jak do twojej malej siakoweczki w oczku docieraja obrazy to..."

wczesniej nadawal otrabce Eustachiusza
-
16-11-2009, 14:47 #27
Chrześniakowi (3 lata) kupiłam już na święta wielki warsztat samochodowy z bajki auta. Można tam głównego bohatera rozebrać do części pierwszych.
Mężowi kupuje szczoteczkę elektryczną, bo coś wspominał, że fajnie byłoby mieć, mimo, że co roku robimy sobie wspólny prezent (w tym roku specjalne przesówne drzwi do kuchni).
A małej chyba kupie wanienkę, bo czas wymienić na większą i pałąk na wózek, bo resztę raczej mamy.Myśle jeszcze nad krzesełkiem do karmienia.
Dla reszty też mam już pomysły: ręczniki, nereser ze skóry, lampa czy piżama. Może banalne, ale rodzina sama o tym wspominała przy okazji rozmowy "o niczym".
-
16-11-2009, 16:47 #28
Rubi napisz coś więcej proszę o Adibu-jakie macie progray jak o się sprawdza...bo ja się przymierzałam ostatnio w empiku coś dla Karola wybrać ale drogie to i nie wiedziałam co więc na razie się nie zdecydowałam...
Mitemil- chrześniak na pewno będzie zachwycony :)
ja kalendarze dla dziadków robiłam dwa lata pod rząd po urodzeniu Karolka teraz rok przerwy ale w tym roku zrobię chyba z dwoma chłopakami
-
16-11-2009, 23:12 #29
baska
dzieki
mam juz prezent dla Jaska - dostanie wlasnie Adibu swego kochanego --> ADIBU.Tajemnice ludzkiego ciała (789179773) - Aukcje internetowe Allegro
wbij na allegro "adibu" i wyskoczy ich cala masa
Adibu leci na MiniMini leci wlasnie o ciele
no i jest to kosmita
ktory wchodzi w cialo i uczy dzieci - tak mi synek wytlumaczyl 
PS. uwielbiam jak Jasiek odmienia imie swojego bohatera...."nie bede widzial Adibuła"

-
17-11-2009, 07:54 #30
ja włąsnie tezpomyślałam o kalendarzu,a póki mam chwilkę to chyba sie w końcu za niego wezmę

Zapraszamy do odwiedzin naszych drzewek:
http://www.posadzdrzewo.pl/#/profil/gabcia
http://www.posadzdrzewo.pl/#/profil/karo11

41Podziękowań
LinkBack URL
About LinkBacks

[/url]

Facebook

Usunięty temat!!!!!!!!!!!!!!
Dzisiaj, 01:09 w Wcześniaki