Strona 3 z 63 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 8 13 23 ... OstatniOstatni
21. do 30. z 627
Drzewko podziękowań41Podziękowań

Temat: Prezenty dla naszych dzieciaczków:)

mama Adama Avatar Mewa29

Domyślnie Odp: Prezenty

ja mam wlasciwie meza do obdarowywania tylko bo nie jedziemy na swieta do PL
    zazyczyl sobie nowa karte graficzna wiec mam z glowy
    Adas chyba dostanie krzeslo- bo patarzac na stare zdjecia jego tata siedzial jak mial 5 miesiecy, chyba ze tesciowa naciagnela fakty

Fan(ka) Avatar megaczka

my uzgodniliśmy że w tym roku prezentów nie będzie, bo przeprowadzka nas czeka, wydatki na wyposażenie domu itp więc mąż, rodzice i rodzeństwo mi odpadają. Julce na pewno coś kupię i mam jeszcze bratanka i bratanice męża do obdarowania, a dla pięciolatka i dwulatki nie mam pomysłu... bo oni wszystko mają

Mama Marysi:) Avatar neverend

Hej kobietki po przerwie.
    Ja w tym roku wszystkim w rodzinie zakupię kalendarz ze zdjęciami mojej Misi.
    Co myślicie?

wakacyjna mama ;-)

neverend bomba ja chyba dziadkom taki prezent zrobie... musze tylko dzieciaki pomeczyc i fot natrzaskac

dla Moni jakichs spacjalnych prezentow robic nie bede - kupie jakis drobiazg zeby Jasiek nie krzyczal ze jego ukochana siostrzyczka nie dostala prezentu

Jaskowi... kochane dziecko ucieszy sie nawet z paczki chrupek kukurydzianych - szukam pomyslow i mam nadzieje ze mi podpowiecie...

ja ze swej strony moge napisac czym bawi sie moj 4-latek
    ostatnio na topie:
    znikopis
    ksiazeczki z cwiczeniami (sa dla 3-, 4-, 5-...latkow)
    wedka i rybki na magnesy
    motory

no wlasnie... wujek nie wytrzymal do Mikolaja i juz Jaskowi dal prezent - kapcie w ksztalcie motorow takie oooo....
    Załączone Obrazki Załączone Obrazki

Nie daj się, Ludzie niech swoje myślą. Nie daj się, Z diabłem do piekła wyślą.
    Nie daj się, Warto być zawsze tylko sobą.

Mama Marysi:) Avatar neverend

A Jasiek chyba lubi się edukować.
    Może jakiś zestaw medyka albo mechanika?

wakacyjna mama ;-)

ta.... to jest mysl predzej ten medyk...

ostatnio oglada Adibu i robil wyklady Moni... " jak do twojej malej siakoweczki w oczku docieraja obrazy to..."

wczesniej nadawal otrabce Eustachiusza

Sierpnióweczka 2009 Avatar mitemil

Chrześniakowi (3 lata) kupiłam już na święta wielki warsztat samochodowy z bajki auta. Można tam głównego bohatera rozebrać do części pierwszych.
    Mężowi kupuje szczoteczkę elektryczną, bo coś wspominał, że fajnie byłoby mieć, mimo, że co roku robimy sobie wspólny prezent (w tym roku specjalne przesówne drzwi do kuchni).
    A małej chyba kupie wanienkę, bo czas wymienić na większą i pałąk na wózek, bo resztę raczej mamy.Myśle jeszcze nad krzesełkiem do karmienia.
    Dla reszty też mam już pomysły: ręczniki, nereser ze skóry, lampa czy piżama. Może banalne, ale rodzina sama o tym wspominała przy okazji rozmowy "o niczym".

Aniołek 19.02.2011 (12 tydz)

Mama Karola i Bartka Avatar baśka
    Wpisów do bloga
    37

Cytat Napisał rubi Zobacz post
    ta.... to jest mysl predzej ten medyk...

ostatnio oglada Adibu i robil wyklady Moni... " jak do twojej malej siakoweczki w oczku docieraja obrazy to..."

wczesniej nadawal otrabce Eustachiusza
    Rubi napisz coś więcej proszę o Adibu-jakie macie progray jak o się sprawdza...bo ja się przymierzałam ostatnio w empiku coś dla Karola wybrać ale drogie to i nie wiedziałam co więc na razie się nie zdecydowałam...

Mitemil- chrześniak na pewno będzie zachwycony :)

ja kalendarze dla dziadków robiłam dwa lata pod rząd po urodzeniu Karolka teraz rok przerwy ale w tym roku zrobię chyba z dwoma chłopakami
    [/url]

wakacyjna mama ;-)

baska dzieki mam juz prezent dla Jaska - dostanie wlasnie Adibu swego kochanego --> ADIBU.Tajemnice ludzkiego ciała (789179773) - Aukcje internetowe Allegro
    wbij na allegro "adibu" i wyskoczy ich cala masa

Adibu leci na MiniMini leci wlasnie o ciele
    no i jest to kosmita ktory wchodzi w cialo i uczy dzieci - tak mi synek wytlumaczyl

PS. uwielbiam jak Jasiek odmienia imie swojego bohatera...."nie bede widzial Adibuła"

Fan(ka)

ja włąsnie tezpomyślałam o kalendarzu,a póki mam chwilkę to chyba sie w końcu za niego wezmę

Strona 3 z 63 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 8 13 23 ... OstatniOstatni

Zasady Postowania