471. do 480. z 480
-
14-09-2011, 13:20 #471
Odp: śpij kochanie , regulowanie trybu dnia naszych maluszków
nie, nie uśnie - połozy się zamknie oczy, udaje ze śpi - pół minuty i się rechota i chce wyjść

- chyba ze jest na maxa zmeczona po basenie czy coś, no ale na takie zmeczenie nie moge sobie pozwolić, bo to dopiero o 24 ją ogarnia, a ona musi wczesniej isc spac, bo rano ją do żłoba budzę...
Moja śpi w dzien tak 2 - 2,5 h
I zauwazyłam ze jak jej się zdarzy, że wczesniej uśnie czyli tak po 19 to gorzej śpi i włansie tak sie wierci, a jak później po 21 to nocka jest super, tyle że o 7.30 sama się nie obudzi i musze ją zaspaną ubierac itd.
kurde, to niby fajnie ze on nie chce do Waszego. Bo przecież ogromna część rodziców włansie ma duze problemy z przeniesieniem maluchów do ich łóżeczek. No ale coś mu nie pasi...może ziarenko grochu hehehe moze coś z otoczenia?inny materacyk czy jak?
-
14-09-2011, 14:20 #472
nie mam pojecia o co mu chodzi masakra!
-
15-09-2011, 09:45 #473
-
20-09-2011, 11:56 #474
Czesc dziewczyny musze sie wam pochwalic ze moj Oli od kilku dni spi jak dla mnie rewelacyjnie:) budzi sie nad ranem raz gora dwa pogłaszcze go lub dam łyka wody i zasypia dalej@ pozniej budzi sie tak miedzy 7 a 8 rano i grzecznie czeka az go zabiore z łozeczk! Ma nadzieje ze to nie jest chwilowa zmiana ale cos sie przełamało z tym nocnym jego budzeniem i tak juz zostanie:)bo jest w koncu wyspana i wypoczeta:)
-
20-09-2011, 13:12 #475
hehehe u nas tez jakoś dziwnie się zdarzyło że lepiej

nie mogę uwierzyć, ale mi córusia od jakiś 4-5 dni śpi w swoim łózeczku całą noc.
Budzi sie z raz lub dwa to wtedy albo bajke musze - choc pare zdan powiedziec, albo "ccciiii" i spoko śpi dalej. Choć była jedna noc że z 9 razy były takie przebudzenia i jedno to z 2,5h trwało. I za cholercie nei mogła usnąć...wiem że jakbym ją wzieła do siebie, to usneła by migiem, no ale nie popuściłam:-P ważne, że chciała zostać w swoim łóżeczku!!!!
coś jej się poprzestawiało, albo....nam - mamką, bo już napisałyśmy o problemie, doszło do nas ze jest cos nie tak - no i teraz łatwiej było działać i zmienić co trzeba
moze przez to inną postawe przyjełyśmy a maluchy to wyczuły bauhahahah
no, to która ma jeszcze problem? Niech pisze i problem się rozwiąże...hehehehe
-
21-09-2011, 14:09 #476
A ja nie mogę uwierzyć że spałam dziś z Adriankiem

Jak wiecie Adrianek śpi w swoim łóżeczku od samego początku, tylko jeden jedyny raz spał z nami jak był chory.
Aż tu dzisiaj obudził się w nocy z płaczem i za nic nie mogłam Go uspokoić
Wzięłam Go do siebie do łóżka to i spał ze mną już do rana.
-
26-09-2011, 13:50 #477
_karincia moze cos sie przysniło Adriankowi i był mega wystraszony bał sie zasnac a przy tobie czuł sie bezpieczny wiec sie uspokoił:)
-
26-09-2011, 22:35 #478
-
27-09-2011, 10:04 #479
Aluta od miesiąca budzi się regularnie co noc ok 2.00!! woła: MAMA SIKAM SIKAM!! więc lece wysadzę ją i juz nie pójdzie do siebie i pcha się do nas, spi w poprzek kopie i jęczy... kurwiozy dostaje bo wogóle się nie wysypiam!!!!!!!!!!!
zasypia sama w swoim pokoju ok 20.00-20.30 razem z Angelnką!!!
juz nie wiem co jej dolega..
wstaje o 6.00 jakby nic jej nie przeszkadzało w nocy radosna i chętna od razu do zabawy a ja ledwo na oczy patrze
-
27-09-2011, 12:46 #480
sempe to masz cieżki orzech do zgryzienia z tym budzeniem sie małej nie mam pojecia co zrobic !Moze posiedz chwile przy łozeczku malej i poczekaj az zasnie ?

1Podziękowań
LinkBack URL
About LinkBacks

Facebook

Usunięty temat!!!!!!!!!!!!!!
Dzisiaj, 01:09 w Wcześniaki