Strona 48 z 48 PierwszyPierwszy ... 28 38 43 47 48
471. do 480. z 480
Drzewko podziękowań1Podziękowań

Temat: śpij kochanie , regulowanie trybu dnia naszych maluszków

Fan(ka) Avatar malbertka

Domyślnie Odp: śpij kochanie , regulowanie trybu dnia naszych maluszków

Cytat Napisał kręcona81 Zobacz post
    Malbertka to Twoja Ala ma swoje łóżeczko w Waszym pokoju czy w oddzielnym? I jak tak poukłada swoje zabaweczki to w swoim łóżeczku nie uśnie?
    nie, nie uśnie - połozy się zamknie oczy, udaje ze śpi - pół minuty i się rechota i chce wyjść

- chyba ze jest na maxa zmeczona po basenie czy coś, no ale na takie zmeczenie nie moge sobie pozwolić, bo to dopiero o 24 ją ogarnia, a ona musi wczesniej isc spac, bo rano ją do żłoba budzę...

Moja śpi w dzien tak 2 - 2,5 h

I zauwazyłam ze jak jej się zdarzy, że wczesniej uśnie czyli tak po 19 to gorzej śpi i włansie tak sie wierci, a jak później po 21 to nocka jest super, tyle że o 7.30 sama się nie obudzi i musze ją zaspaną ubierac itd.

Cytat Napisał Karola1917 Zobacz post
    No to dzis kolejena noc Olafka budzenia sie z płaczem i wołania mame do siebi!:( i znowu chęc zabrania go do naszego łozka a on protestował nam ze on woli u siebie:( hmm ale wygrałam sposobem zabrałam go do nas i lepiej spał nie budził sie co 5 minut !
    kurde, to niby fajnie ze on nie chce do Waszego. Bo przecież ogromna część rodziców włansie ma duze problemy z przeniesieniem maluchów do ich łóżeczek. No ale coś mu nie pasi...może ziarenko grochu hehehe moze coś z otoczenia?inny materacyk czy jak?

Zadomowiona(y) Avatar Karola1917

nie mam pojecia o co mu chodzi masakra!

Fan(ka) Avatar malbertka

może to tez jego emocje, bo przecież układ nerwowy takiego malca nie umie sobie ze wszystkim poradzić...i moze własnie lepiej sobie radzi jak mama jest obok, a jak jest sam to jakby panikuje i sam nie wie czego chce...

Czesc dziewczyny musze sie wam pochwalic ze moj Oli od kilku dni spi jak dla mnie rewelacyjnie:) budzi sie nad ranem raz gora dwa pogłaszcze go lub dam łyka wody i zasypia dalej@ pozniej budzi sie tak miedzy 7 a 8 rano i grzecznie czeka az go zabiore z łozeczk! Ma nadzieje ze to nie jest chwilowa zmiana ale cos sie przełamało z tym nocnym jego budzeniem i tak juz zostanie:)bo jest w koncu wyspana i wypoczeta:)

Fan(ka) Avatar malbertka

hehehe u nas tez jakoś dziwnie się zdarzyło że lepiej

nie mogę uwierzyć, ale mi córusia od jakiś 4-5 dni śpi w swoim łózeczku całą noc.

Budzi sie z raz lub dwa to wtedy albo bajke musze - choc pare zdan powiedziec, albo "ccciiii" i spoko śpi dalej. Choć była jedna noc że z 9 razy były takie przebudzenia i jedno to z 2,5h trwało. I za cholercie nei mogła usnąć...wiem że jakbym ją wzieła do siebie, to usneła by migiem, no ale nie popuściłam:-P ważne, że chciała zostać w swoim łóżeczku!!!!

coś jej się poprzestawiało, albo....nam - mamką, bo już napisałyśmy o problemie, doszło do nas ze jest cos nie tak - no i teraz łatwiej było działać i zmienić co trzeba moze przez to inną postawe przyjełyśmy a maluchy to wyczuły bauhahahah

no, to która ma jeszcze problem? Niech pisze i problem się rozwiąże...hehehehe

Fan(ka) Avatar _karincia_

A ja nie mogę uwierzyć że spałam dziś z Adriankiem

Jak wiecie Adrianek śpi w swoim łóżeczku od samego początku, tylko jeden jedyny raz spał z nami jak był chory.
    Aż tu dzisiaj obudził się w nocy z płaczem i za nic nie mogłam Go uspokoić
    Wzięłam Go do siebie do łóżka to i spał ze mną już do rana.

_karincia moze cos sie przysniło Adriankowi i był mega wystraszony bał sie zasnac a przy tobie czuł sie bezpieczny wiec sie uspokoił:)

Fan(ka) Avatar _karincia_

Karola tez tak właśnie sobie pomyślałam.
    Bo Jemu nie zdarzają sie takie akcje a teraz był własnie taki przestraszony

doświadczona mama Avatar sempe

Aluta od miesiąca budzi się regularnie co noc ok 2.00!! woła: MAMA SIKAM SIKAM!! więc lece wysadzę ją i juz nie pójdzie do siebie i pcha się do nas, spi w poprzek kopie i jęczy... kurwiozy dostaje bo wogóle się nie wysypiam!!!!!!!!!!!

zasypia sama w swoim pokoju ok 20.00-20.30 razem z Angelnką!!!
    juz nie wiem co jej dolega..
    wstaje o 6.00 jakby nic jej nie przeszkadzało w nocy radosna i chętna od razu do zabawy a ja ledwo na oczy patrze

RAFAŁ ur 06.10.1999 ROBERT ur 30.09.1993

sempe to masz cieżki orzech do zgryzienia z tym budzeniem sie małej nie mam pojecia co zrobic !Moze posiedz chwile przy łozeczku malej i poczekaj az zasnie ?

Strona 48 z 48 PierwszyPierwszy ... 28 38 43 47 48

Zasady Postowania