Strona 10 z 10 PierwszyPierwszy ... 5 9 10
91. do 94. z 94
Drzewko podziękowań8Podziękowań

Temat: Wychowywanie(czyli zachowania poznających świat Maluchów i dyscyplina bez płaczu)

Mama Aluni i Dominika Avatar Chogata

Domyślnie Odp: Wychowywanie(czyli zachowania poznających świat Maluchów i dyscyplina bez płaczu

Malbertka moja też nieraz tak ma ,że np. do uspania ma zaprowadzic mama tylko i basta .Mimo ,ze ja np. robie na jutro obiad czy prasuje a tata wolny jest to nie i koniec .No jak to baby mamy gorsze i lepsze dni .To samo w wozku moja tez nie bardzo lubi siedziec (w ziemi wogule wozka nie akceptuje za to latem jest czesto umeczona upałek i tylko wtedy korzysta ),a tak to sie smiejemy ,że ona pokonuje 2 razy taka trase jak ja bo bieg nie przy wozku albo z przodu ,po trawniku ,ulicy wszedzie tylko nie po chodniku ;-((((Spróbuj ja na chwile zostawic tylko z tata .Po co siedzisz tam na tym placu?(bylas przeciez wspolnie na rowerach nie?) , idz do domu naszykuj jakas pyszna kolacje ,pomaluj pazury ,przeczytaj gazeta a tata niech se radzi .Wtedy na pewno obcego nie poprosi tylko skorzysta z usług taty .Zobaczy ,ze to nie takie straszne w koncu.
    malbertka dziękuje za post.

Fan(ka)

Domyślnie Odp: Wychowywanie(czyli zachowania poznających świat Maluchów i dyscyplina bez płaczu

Malbertko kochana! Mam cie w swojej pamięci. Przepraszam,że tak milcze ale nie ma J. a nam sie pojawił kłopot z Anią,bo podejrzewają u niej przetoke. Chodze teraz po lekrzach,mama siedzi z Karolem i Nati, J.dzisiaj wraca wiec mam nadzieje,ze wieczorem tu wpadne i popisze.
    tymczasem lece,pa

Fan(ka) Avatar malbertka

Cytat Napisał natt Zobacz post
    Malbertko kochana! Mam cie w swojej pamięci. Przepraszam,że tak milcze ale nie ma J. a nam sie pojawił kłopot z Anią,bo podejrzewają u niej przetoke. Chodze teraz po lekrzach,mama siedzi z Karolem i Nati, J.dzisiaj wraca wiec mam nadzieje,ze wieczorem tu wpadne i popisze.
    tymczasem lece,pa
    Natt, nie przejmuj się mną!!! super że pamiętasz - ja poczekam!

Oby Ani nic nie było - trzymamy kciuki i daj znac jak będziesz wiedziała coś więcej

Fan(ka)

natt trzymam kciuki żeby z Anią jednak nic poważnego nie było i bedziemy czekac na wieści:)

Strona 10 z 10 PierwszyPierwszy ... 5 9 10

Zasady Postowania