Strona 362 z 363 PierwszyPierwszy ... 342 352 357 361 362 363 OstatniOstatni
3 611. do 3 620. z 3621
Drzewko podziękowań55Podziękowań

Temat: Wyprawka dla maluszków i ich mam

Fan(ka)

Domyślnie Odp: Wyprawka dla maluszków i ich mam

ja nie mam nic i chyba bedzie cieżko coś skompletować
    musze poszperać jeszcze w piwnicy czy czegoś na chwilkę nie byłoby w piwnicy po starszych,bo na razie marnie widze zakupy,chyba że gdzieś na ciuchach cos mi wpadnie to wtedy zakupimy

Fan(ka) Avatar malbertka

Karincia - ja tam nigdy na rozmiary nie patrze - tylko na wymiary hehehe a na miesiące to już kompletnie...

U mnie tez moze się uda nie kupować zimowej wyprawki.
    Kurtałke kupiłam świetną w tamtym roku w lumpku za małą kasiorkę i czekała rok bo była za duza- ale żal było nie kupić - i teraz jest jak ulał. Spodni jeszcze nei wyciągałam, ale też coś mi się wydaje na oko, że powinna się zmieścić w te z przed roku.
    I nawet póki co buty zimowe też jeszcze pasują...choć chyba wiem o jakich Natt mówisz - z decathlonu. Też widziałam tam fajne i strasznie leciutkie...
    to te? Decathlon - obuwie buty sztyblety - [niegowce QUECHUA - WEASY QUECHUA - na spacery po [niegu w chBodne dni.

Fan(ka) Avatar megaczka

na śnieg wasze dzieciaczki juz gotowe? my robiłysmy z Julką przymiarki i niewiele musze kupic - kombinezon po kuzynie jeszcze ciut za duzy ale da sie dopasowac, kurtke rok temu miala za duza a teraz jest idealna, tak samo jak spodnie ocieplane, rekawiczki i szalik są. Zostaje ciepla czapa i butki no i tu mam problem... Jakie sniegowce mają wasze dzieciaczki? Jak najlepiej dobrac rozmiar?

mama Majeczki 2009 :)) Avatar izabela...

Antylopa Trzewik 0657/1-46-G roz. 25 (1937827200) - Aukcje internetowe Allegro Majka ma takie buciki i raczej żadnych śniegowców nie będę kupować, zobaczymy najwyżej jak spadnie śnieg, bo te też podobno się na chlapę nadają ;) a mierzyłam buty w ten sposób, że wyjmowałam wkładkę z buta i stawiałam na niej stopę Mai, wtedy to było wiadać czy but jest dobry :)
    megaczka dziękuje za post.

Mamusia Zosi Avatar Polka27

Witam Was, jestem mamą z majówek 2008 mam do sprzedania dużo ciuszków po mojej córeczce jeżeli któraś z Was była by zainteresowana zakupem oraz tym co potrzebuje chętnie wyślę fotki na maila paulawsm@op.pl Pozdrawiam

mama super dwójki :] Avatar andariel

dziewczyny - czy możecie doradzić jakieś łóżeczko turystyczne bez bajerów typu przewijak czy podwieszane dno - ale takie, w którym się mieści materac 120x60??? to nasze używane co prawda sporadycznie na wyjazdy, niestety ledwo zipie, no i w nim materac 120x60 jest tak upchany, że aż się wygina i rozpycha boki; i przez to też zamek w tym okienku do wyjścia się popsuł;
    i myślę by małemu wymienić już łóżeczko drewniane na jakieś turystyczne;
    EACH PLACE HAS ITS OWN ADVANTAGES - HEAVEN FOR THE CLIMATE AND HELL FOR THE SOCIETY [M. TWAIN]

Leosiowe ząbki:

Fan(ka) Avatar _karincia_

Dziewczyny czy Wy macie już te foteliki 15-36kg?? Czy jeszcze te poprzednie??

Fan(ka)

moja jeździ w foteliku do 36kg

Fan(ka) Avatar _karincia_

No właśnie bo ja sie boję że Ad jeszcze za mały na ten fotelik 15 - 36kg.
    A reszta dzieciaczków jeździ jeszcze w tych poprzednich fotelikach??

Sierpniowa mama 2009 Avatar dominiczka87

Jeśli nie przekroczył 18 kg i oczy mu nie wystają poza górną granice fotelika to spokojnie może jeszcze jeździć w tym 9-18.
    My już w tym większym bo młoda przekroczyła wagę i głową wystawała już w tym mniejszym
    Jak dziecko przekroczy wage to jest ryzyko że sie pasy powyrywają, z kolei to że ma 15 kg nie oznacza, że jest już gotowy do tego żeby go pasami normalnymi przypinać .
    Karincia jeśli czujesz, że jest jeszcze za mały a z poprzednim jest jeszcze ok to nie zmieniaj narazie.
    polecam artykuł fotelik.info :: Fotelik 15-36kg NIE dla dwulatka -

Zasady Postowania