1. do 10. z 2303
Temat: Zdjecia naszych maluszkow
-
9-07-2009, 23:02 #1
Zdjecia naszych maluszkow
Pozwolilam sobie przeniesc posty ze zdjeciami naszych maluszkow poniewaz za chwile nie bedzie szlo sie do nich dokopac. Zapraszam do wklejania tu pierwszych zdjec maluszkow kaskax25
czesc dziewczyny
dziękuję za wszystkie miłe słowa
Remy ma żółtaczkę, wygrzewa się, ale to jest nasz najmniejszy problem. Wciąż jest monitorowany, bo płucka jednak wcześniacze. no i z jedzeniem jest kłopot... jak to u wcześniaków... dopóki nie zacznie dobrze jeść i przybierać na wadze - nie dostanę go do pokoju... ale dobra wiadomość jest taka, że już zaczął przybierać. Modlę się, zeby tak się utrzymało. A teraz dwe fotki Remiego.

z całego serca życzę wam, żebyście nie przechodziły tego co ja... i żebyście urodziły zdrowe, donoszone dzieci o czasie!
-
17-07-2009, 16:28 #2
Zdjecia naszych maluszkow
witam sie ponownie

troche obolala jestem to ciezko usiedziec na pupce przed kompem
Amelka spokojna daje pospac i tylko karmienie co 2-3 godzinki.tutaj kaza na poczatku dzidzie wybudzac do karmienia zeby sie odruchu ssania nauczyla. nasze szczescie przyszlo na swiat 15.07 o godz 18.51 wiec troszke sie pomeczylam
ale na prawde bylo warto

nie mam na razie czasu zeby was dokladnie poczytac na forum ale z tego co ogarnelam czekacie na zdjecie....znajomi mowia ze do mnie podobnaale ja sie smieje ze jeszcze nie widac dowiemy sie za pare miesiecy kogo bardziej przypomina
-
20-07-2009, 22:11 #3
-
22-07-2009, 13:15 #4
-
24-07-2009, 17:08 #5
-
25-07-2009, 12:34 #6
Odp: Zdjecia naszych maluszkow
Nasza Jagódka
-
25-07-2009, 21:19 #7
No to moze zaczne jednak ja dziewczyny wasze maluszki sa sliczne ze mozna by je zjesc
Takie malusie az sie czlowiek odzwyczail od takich istotek, choc ja jestem dosc na biezaco
Miranda Jagodka to niezly klopsik mialabys ciezko urodzic naturalnie moze i dobrze ze bylo CC
Majaam Piotrus maluski ale silny jesli was tak szybko wypuscili
Jakubka sliczny Tomaszek
Malusie wszystko 
Aneczka toz to prawdziwa krolewna juz widze jak ja rozpuscicie bedzie wielbiona przez wszystki. Pieknie wyglada w sukienusi
Joan sliczna coreczka. To nic ze malusia szybko nadgoni i moze byc calkiem duzym klocuszkiem
Azorek Amelcia cud miod jak wszystkie dziewczyneczki szybko zleci i warkoczyki bedziesz plesc, tez bym chciala
Gosiu Remy tez sliczny, dzielny i silny
No to reszta do dziela walic komplementy!!!Migusiem
-
25-07-2009, 21:39 #8
-
25-07-2009, 21:43 #9
-
25-07-2009, 22:18 #10
Powstrzymywałam się od komentarzy, bo nie wiedziałam czy wolno

Większość moich klientek mówiła, że noworodki to brzydkie się rodzą. Wiecie co?? Głupie te babska!! Przecież te maleństwa są prześliczne. Tak wziąć i schrupać normalnie!!
Jestem tak wzruszona każdym zdjęciem, że nie wiem co napisać. Pustka w głowie...
Ale wiem jedno... Zazdroszcze Wam na maxa (w pozytywnym sensie) i już nie moge się doczekać kolejnych zdjęć i oczywiście swojej małej pociechy...

279Podziękowań
LinkBack URL
About LinkBacks

Facebook

Usunięty temat!!!!!!!!!!!!!!
Dzisiaj, 01:09 w Wcześniaki