21. do 30. z 1607
-
29-01-2010, 16:52 #21
Odp: Cztery koła dla naszego maleństwa
Ja też trochę o wózkach. Miałam CasualPlay S4 i sprzedałam-moja mała nie cierpiała jeździć w wózku i każde wyjście na spacer to była męka
Dlatego już gdy miała 3,5 miesiąca przerzuciliśmy ją do spacerówki i dopiero było trochę lepiej-tylko, że ona urodziła się w kwietniu,a tu jednak zima przed nami
Teraz nie mam pojęcia, jaki wózek kupię...
Moja siostra miała XLandera XA-fajny wózeczek, ale dosyć ciężki i szeroki, ma według mnie dziwnie zamontowaną barierkę-na wysokości nosa dziecka (mówię tu o małym dziecku
)
Jane podobał mi się jeszcze w poprzedniej ciąży, ale jest dosyć niski i jeżeli ktoś ma dużo cm to się naschyla
Mój szwagier ma ten wózeczek-zresztą mały urodził się w lipcu tego roku-jest zadowolony
Gondola co prawda już maława, ale jeszcze w niej jeździ
Nie wiem tylko jak tam jest z przekładanym siedziskiem
Dla mnie tym razem tez jest to najistotniejsza sprawa
Jeżeli drugie dziecko nie będzie też lubiło jeździć w wózku to przynajmniej będę mogła jakoś zabawić, a tak to zostawało noszenie (i nosidełko w koszu na zakupy
)
-
29-01-2010, 20:11 #22
www.jakiwozek.pl/
taka porównywarka wózków..nie wszystkie są ale fajny bajer...
Acha bo się trochę namęczyłam, żeby porównać po raz drugi, trzeba kliknąć wcześniej wybrane wózki, w ten sposob odhaczając je i znów możemy porównywać...
http://www.allegro.pl/item898192170_..._auto_fix.html
Następna propozycja chicco
lekki, duża gondola, możliwość odwracania spacerówki przodem do mamusi, fotelik z funkcją kołyski, fotelik i gondola z mocowaniem do samochodu, swobodne wypinanie wszystkich części...Zdecydowanie na TAK;)
Doświadczone prowadzące wózków, proszę o komentarz...czy aby kółka nie są za małe?
-
29-01-2010, 20:16 #23
ethele dokładnie dzis widziałam ten wózek na mieście,ale sie biedna dziewczyna namęczyła jadąc po sniegu,nie mogła przejechac osiedlową ulicą.Kółka w miejscu snieg mieliły( z resztą tak sie dzieje też w mojej parasolce,bo ma małe kółka).
Wózio super,ale nie na błoto,snieg,czy nierówności.Ostatnio edytowane przez rozalka : 29-01-2010 - 20:18
-
29-01-2010, 20:28 #24
ehtele mnie też te kółeczka wydają się jakieś delikatne a jak będzie tak pogoda przyszłej zimy jak teraz to zostaniesz uziemiona nawet w dosyć ciepły dzień jakiś dziś
jazda małymi względnie małymi kółkami po śniegu to jest totalna masakra wiem bo jak rozalka mam parasolkę dokąłdnie moja jest taka Wózek Spacerowy ZOOPER HULA 7,7 kg 2008 +wys.0zl (904606088) - Aukcje internetowe Allegro i choć kółeczka nie takie delikatne i podwójne to na śniegu masakra wiem jaka jest różnica przy dużych pompowanych kołach bo poprzedniej zimy jeździłam włąsnie na takich
-
29-01-2010, 20:36 #25
-
29-01-2010, 21:12 #26
rozalka quinny speedi sx nie ma kubelkowego siedzenia, a spacerowka to w ogole rozmiarowa jest wielka, nawet 3-latki w nich spokojnie jezdza i maja duzo miejsca, pomylilas model z quinny buzz. W quinny speedi zniecheca mnie tylko wymiar gondoli- ponoc 77cm dlugosci, wg mnie jak na zime to troche malo

Jezeli samo podwozie w X-landerze wazy 14,5kg, to z gondola bedzie juz 19kg, jak dla mnie za duzo.
Aha, przydatna jest takze regulacja wysokosci raczki.
Na ustawienie spacerowki przod-tyl ja osobiscie nie zwracam uwagi, bo i tak w trakcie jazdy jakby wiatr wial to nie wyciagalabym calego siedziska z dzieckiem by odwrocic, praktycznie niewykonalne. Jak mocno wialo to po prostu folie przecideszczowa zakladalam. A zdarzylo sie tak moze z raz, wiec dla mnie osobiscie nie istotny element.
-
29-01-2010, 21:37 #27
Ja zwracając uwagę na ustawienie siedziska w spacerówce nie brałam pod uwagę zamiany ze względu na warunki pogodowe, bo tak jak piszesz to niewykonalne, ale na marudzące małe dziecko (miałam z tym do czynienia i nie chciałabym przez to jeszcze raz przechodzić
) A jak jest tyłem do prowadzącego wózek to d...
-
29-01-2010, 21:44 #28
-
29-01-2010, 21:55 #29
-
29-01-2010, 21:58 #30
Ehtele mi bardzo podobasie Neo i wacham sie miedzy
poussette-store: Poussette NEO - Bamboo de Concord
mutsy | products | urban rider | options
i moj faworyt
Skate | Peg Perego | Skate Videos
Poczekam co pokaza inne dziewczyny i moze znajde os jeszcze bardziej odpowiedniego

316Podziękowań
LinkBack URL
About LinkBacks

Facebook

Usunięty temat!!!!!!!!!!!!!!
Dzisiaj, 01:09 w Wcześniaki