Strona 1 z 174 1 2 6 11 21 ... OstatniOstatni
1. do 10. z 1736
Drzewko podziękowań279Podziękowań

Temat: Lista zakupów:)

Fan(ka) Avatar Mysza84

Domyślnie Lista zakupów:)

Dziewczyny pomyślałam, że może warto założyć temat w którym będziemy mogły zamieszczać zdjęcia, linki do aukcji etc fajnych rzeczy dla dzidziusiów :) ubranek, zabawek, pojazdów...
    Często pewnie wiele z nas natrafi na coś fajnego więc może warto się tym podzielić
    (nie znalazłam podobnego tematu, więc jeżeli gdzieś się taki znaduje to proszę moderatora o usunięcie tego).

Mnie się dzisiaj spodobało strasznie takie przebranko:
    DISNEY PAJACYK TYGRYSEK ŚWIĘTA CUDNY !!! (877804593) - Aukcje internetowe Allegro
    Najpiękniejszą rzeczą w życiu kobiety jest bycie mamą!

„Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił, tego czego się pragnie”

Mamusia Bartusia :))) Avatar kiniusia

Domyślnie Odp: Coś dla dzidziusia...

Wątek super
    A ten pajac jest boski. Znajoma go miała i jak ubrała swoją córcię, to wyglądała po prostu bosko

Jesteśmy szczęśliwymi rodzicami!!! Bartuś już na świecie :)))

Mama lutowa i sierpniowa

cudasny ten tygrysek

Lutówkowo-sierpniowa mama Avatar rozalka

Zadomowiona(y)

to ja dodam link do sklepu z pięknościami:
    Sklep z ręcznie robionymi zabawkami, maskotkami, dekoracjami i ozdobami świątecznymi.
    polecam serdecznie, wspaniałości można znaleźć :)

Mama lutowa i sierpniowa

aleee cudasneee aż się napatrzeć nie mogę

Fan(ka) Avatar polianna

Dziewczyny...nie kupujcie na pierwsze misiące takich cudeniek. Urodzimy w sierpniu - ważna jest wygoda, przewiewność, naturalny materiał... Wiem co mówię
    Sama kupowałam na początku same piękne spódniczki, bluzki z falbankami a w realu okazało się, że kilka dni po porodzie mąż biegł do tesco kupić wielki pack 12szt body :) sukienki i inne leżały...

Lutówkowo-sierpniowa mama Avatar rozalka

Cytat Napisał polianna Zobacz post
    Dziewczyny...nie kupujcie na pierwsze misiące takich cudeniek. Urodzimy w sierpniu - ważna jest wygoda, przewiewność, naturalny materiał... Wiem co mówię
    Sama kupowałam na początku same piękne spódniczki, bluzki z falbankami a w realu okazało się, że kilka dni po porodzie mąż biegł do tesco kupić wielki pack 12szt body :) sukienki i inne leżały...
    Wiem,wiem,ale warto miec coś fajnego nawet tylko po to by strzelić super fotkę na pamiątkę.Mój synek miał taki śmieszny pajac -misiek w sumie nie zakładałam mu ,bo latem było ciepło(miał wtedy pół roku)ale focia w tamtym ciuszku bezcenna.A sukienusie też są takie cieniutkie,ładne na lato.

Fan(ka) Avatar jagodka1231
    Wpisów do bloga
    2

Cytat Napisał polianna Zobacz post
    Ja popieram Polianne...no i nie kupoujcie zbyt małych....ale takie zakupy to chyba przywilej osób,które są po raz pierwszy w ciąży ....sama wiem po sobie
    www.big-shop.pl Dziecięcy Świat

Fan(ka) Avatar AgaS-78

Witam:))) A ja dziewczyny wychodze z propozycja, jesli ktoras mialaby ochote na graco albo inne firmy z amerykanskiego rynku- piszcie( pewne zestawy wozki+ foteliki to 50% mniej niz w Polsce) moge kupic i wyslac oraz inne ciekawe rzeczy wkleje to wkrotce na watku sprzedam, dla sierpniowek cena+ wysylka+ 10-15 % dla mnie, za jezdzenie po sklepach i wysylanie.
    Zainteresowane piszcie, moge podac ciekawe zdjecia- Ja mam graco i mi sluzy juz prawie drugi rok - 2 podroze do Polski juz przeszedl i zyje - nawet mysle ze bedzie sluzyl jeszcze nastepnemu dzidziusiowi:)))))))
    Lezaczki, maty itd.
    Ostatnio edytowane przez AgaS-78 : 31-01-2010 - 21:23
    *ZAPRASZAM*NA*MOJE*AUKCJE*INTERNETOWE*ALLEGRO*

Strona 1 z 174 1 2 6 11 21 ... OstatniOstatni

Zasady Postowania