Strona 174 z 174 PierwszyPierwszy ... 154 164 169 173 174
1 731. do 1 736. z 1736
Drzewko podziękowań279Podziękowań

Temat: Lista zakupów:)

Fan(ka) Avatar luizka4don

Domyślnie Odp: Lista zakupów:)

My rowniez mamy loz. tur. i bardzo sie przydaje wlsanie jak gdzies jedziemy to ma gdzie spac a w domku jest caly czas rozlozony i zawsze maly troche tam posiedzi a ile to zalezy od jego humorku ;p

>

Lutówkowo-sierpniowa mama Avatar rozalka

Cytat Napisał Lilijanna Zobacz post
    rozalka - wstaw proszę linka na te nakolanniki
    NAKOLANNIKI OCHRANIACZ NA KOLANA RACZKOWANIE (1607191741) - Aukcje internetowe Allegro
    Jeszcze nie kupiłam,bo chce zobaczyć ,czy w znajomej hurtowni nie ma taniej.Ale musze koniecznie,młoda ma siniak na siniaku,a do ogrodu jak znalazł..

Fan(ka)

rozalka - wielkie dzięki.

A ja dziewczyny polecam poniższe, mamy takie co od razu robi różne wielkości baniek i super zabawa na teraz i na później. U nas w ogrodzie się sprawdza, w domu zresztą też i na spacerach :)
    LIDL
    Nasz Aniołek - [*] 25.09.2008 10tc ; Nasza Córcia - Adrianna - 04.08.2010 40tc

Fan(ka) Avatar andzia1987

pisałyście o kojcahc, my dostaliśmy po kuzynce i służy do...orzechowywania zabawek, gabryś raz wejdzie i po chwili ucieka, jeżeli zamknę my ściankę, to jest złość i krzyk. chcemy natomiast kupić taki kojec/zagrodę, drabnki jak z łóżeczka do odgrodzenia tv, biurka, kuchni, żeby młody mógł sobie swobodnie śmigać po mieszkaniu, równocześnie nie majac dostępu do pewnych miejsc.

Zadomowiona(y) Avatar martatt

krecik, a może coś lżejszego? W lato w takiej sukience Córa może się upocić, wiadomo też że na gołe ciało takiego materiału nie założysz, musi być bluzeczka pod spodem... do tego dziecię będzie tarmoszone na kolanach po kolei przez każdą ciocię, no nie wiem, nie wiem... jest dużo fajnych lżejszych, typowo letnich sukieneczek, ja mam taką długą bawełnianą na szersze ramiączka w piękne kwiaty:) Moja Mała będzie w niej występować w niedzielę po chrzcinach- tak nam się ułożyło, że dopiero chrzcimy. Zamieszczę zdjęcia po imprezce :) moim zdaniem na lato należy ubrać dziecko przede wszystkim lekko i wygodnie. Pięknie może być, ale żeby się dziecina nie umęczyła... pomyśl:)

Fan(ka) Avatar agulek80

krecik myślę jak martatt, ta sukienka jest ładna ale raczej nie na lato. Raczej będzie ciepło, no i dużo wrażeń, cioć itd. Dziecko będzie w ruchu i powinno być ubrane dosyć lekko.
    Nasz kochany Marcinek ur. 25.08.2010 r. 4,25 kg szczęścia i 56 cm radości

Zasady Postowania