21. do 30. z 239
Temat: Przytulanko sierpnióweczek
-
30-01-2010, 09:36 #21
Odp: Przytulanko sierpnióweczek
Rzeczywiście coś dla dzidziusia nalezy połączyć z wyprawką...
Jestem przy tym, że wyprawka to całość...wózki oddzielone bo to rozległy temat...a po cóż dyskutować o łóżkach...
aaaa ja się dostosuje wszytsko mi jedno...jak na razie w tym wszystkim się orientuje...

-
5-02-2010, 10:57 #22Mama lutowa i sierpniowa
-
5-02-2010, 11:24 #23
-
5-02-2010, 11:50 #24
Ja niestety dużo pracuję i wieczorkiem odpada szaleństwo atłasowej kołdry, największą ochotę mam z rana, ale jakoś nie lubię:D Lubię być czyściutka, wypachniona, ładnie ubrana, mój M też ma się do tego odpowiednio zabrać.....
Obecnie od kilku tyg co chwilkę coś wkładam sobie a to te globulki a to tamte i dla mnie raczej przytulanko odpada:)
Z resztą często po szaleństwach cierpię na zapalenie pęcherza, w normalnym stanie to furaginum i tak już muszę żyć:) Dlatego na razie troszkę się wstrzymuję:) Choć na początku szalałam równo:) Dopiero lekarz mi powiedział, że na początku lepiej nie, bo prostaglandyny prowadzą do skurczów itp. Ale teraz póki brzusio jeszcze niewidoczny to raczej dobra okazja:)
Nie wyobrażam sobie przytulanek z duuuużym brzuszkiem, wówczas zostaje pozycja boczna ustalona, a ja za nią nie przepadam
Zobaczymy:)
-
5-02-2010, 12:36 #25
Ja na razie mam czerwone światełko, ale jak już lekarz zezwoli, to nie wiem czy dam radę przełamać strach
Jak szliśmy do lekarza w środę, to M. miał nadzieję w oczach, jednak po wizycie, gdy lekarka kazała jeszcze się wstrzymać, minka mu posmutniała.Jednak wie, że to dla dobra dzidzi.
Co prawda są inne sposoby
, ale zawsze przytulanko to przytulanko.
Ja na razie powiem szczerze, rzadko miewam taką wielką ochotę, właśnie ze względu na to, że się boję o to maleństwo.
Jak brzusio urośnie i już będziemy mogli się poprzytulać oraz przełamię strach, to co do pozycji bocznej, także za nią specjalnie nie przepadam.
Ale chyba są także inne pozycje, które są bezpieczne w ciąży i nie przeszkadzają duuużemu brzuszkowi?
-
5-02-2010, 12:42 #26
Pozycje seksualne zalecane kobietom w ciąży :: MediWeb.pl
tu sa przedstawione niektore pozycje bezpieczne w ciąży- mi osobiscie zadna nie przypadla do gustu
-
5-02-2010, 13:08 #27
No niemożliwe, Kasiu!!!
Nie preferujesz kowbojki od tyłu? Jeppa!!! ;)
Nie wyobrażam sobie życia bez tej pozycji, ale nie sądziłam że w ciąży jest zalecana... ciekawe:)
Właśnie mi się wydawało, że wszelkie pozycje od tyłu (nie licząc bocznych) nie są zalecane bo głęboka penetracja... aj tam, sama już nie wiem.
A co do miłości łóżkowej to delikatnie nie szkodzi jak lekarz nie zabroni, a jak ktoś się boi to popieram zdanie koleżanki z dwóch stron wcześniej: JEST ORAL I ORAL JEST BOSKI!!!! :)
Aż się cała podekscytowałam, zaraz chyba dopadnę mojego kochanego- po tym jak mu wybaczę wczorajszy wyskok z kolegą... po co komu alkohol? Ten kraj jest porąbany...
Dobra, bo znowu pamiętnik piszę.
Pozdrawiam całuję i ściskam :P
-
5-02-2010, 14:09 #28
ja już mogę...ale/...no właśnie zawsze jest jakieś ale
nie chce mi się...kompletnie. Tak się zastanawiam czy się od seksu można odzwyczaić?!
Jestem leniwa i co gorsza... nie dochodzę...myślę, że póki co to podświadomie się boję. Mam nadzieje, że minie, bo nie wyobrażam sobie takie stanu na dłuższą metę...wrrr
-
5-02-2010, 15:32 #29
Jeżeli chodzi o sex analny dla mnie jest obrzydliwy:) Z resztą nie lubię pozycji, w którym dominuje partner, nie cieszą mnie, u mnie musi być bliskość, szaleństwo, namiętność, ale nigdy oralny:) Rozmawiałam wielokrotnie z moim M co o tym sądzi, nie chciałam się nie decydować, tylko na moje preferencje, chciałam wiedzieć jakie ma potrzeby. Ma identyczne zdanie jak ja:) Jak się jego pytam to mi powtarza, że on gejem nie jest

no i kończy się rozmowa
-
5-02-2010, 15:48 #30

12Podziękowań
LinkBack URL
About LinkBacks

Facebook

Usunięty temat!!!!!!!!!!!!!!
Dzisiaj, 01:09 w Wcześniaki