Strona 3 z 109 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 8 13 23 ... OstatniOstatni
21. do 30. z 1084
Drzewko podziękowań13Podziękowań

Temat: Nasze hobby, ćwiczenia, diety - wszystko dla nas

Szczęście to moja rodzina Avatar patrysia*

Domyślnie Odp: Zakupy dla mamy

Cytat Napisał andzia76 Zobacz post
    Dziewczyny, a czy któraś z was rozglądała się za jakimiś kurteczkami na jesień?
    Bo ja muszę sobie kupić nową, bo już w zeszłoroczną się nie zmieszcze, ale nic mi się nie podoba. Jak fajna, to na ciążówke się nie nadaje, a wszystkie pozostałe są jakieś workowate
    Pocieszam się, że jeszcze sezon na kurtki nie zaczął się i może będą jakieś ciekawsze

oj to prawda jak zobaczyłam ciążowe kurtki to masakradlatego ja płaszczyk sobie chce kupićon ma pod cycusiami ściągacz i potem super na brzusio co jest ładny modny i nie tylko na ciąże bo po ciąży także można nosić bo jest ściągacz i fajnie wyglądaale jeszcze ostatnio się zastanawiałam bo jednak te płaszczyki nie są tansze jak 120 zł.a nawet i droższe a chciałabym odrazu i na zime mieć co ubrać co musze pomyśleć jeszcze jak to zrobić

Fan(ka) Avatar andzia76

dobry pomysł z takim płaszczykiem. Ja bardziej martwie się o jesień Bo jak jest chłodniej to ja naprawde nie mam w co się ubraća to na dodatek to musi być coś takiego, że jak troche brzuszek podrośnie, to żeby można było się zapiąć
    Na zime mam kozuszek z czasów jak rzuciłam palenie i troche mi się przytyło. Potem jak schudłam, to szkoda mi było komuś oddać lub sprzedać, bo kupe kasy na niego wydałam i tak wisi sobie w szafie. A teraz będzie jak znalazł. Mam nadzieje, że będzie dobry na zime.

Ja niestety nie mam ani na jesień ani na zime a brzusio już się robi duży a co to będzie od październikaco hmm musze pomyśleć hmm najwyżej rozpięta i szaliczek przewieszony (bo mam taaaaki długi cieplutki)bo i tak jak gdzieś jedziemy to tylko samochodem ja nie chodze tak jedynie na spacerek ale wtedy to może coś już będe miała na ten śnieghmm myśleć myśleć Patrycja musisz

luty'07 i styczeń'10 Avatar Gosia_k23

Cytat Napisał Nikki. Zobacz post
    Fajny, tylko mnie teraz koronki drapią, takie mi się piersi wrażliwe zrobiły, że mogę nosić tylko gładkie.
    hehe no właśnie też mam z tym problem od razu się zadrapać idzie

co do płaszczyków to ja mam jeden na zimę co jest na dole szeroki wiec mam nadzieje ze brzusio tam wejdzie a co do jesiennego płaszczyka to na to nie liczę wiec chyba na ten okres się w polar zaopatrzę bo tamten dopiero kupiłam na wiosne wiec mi się nie widzi by znowu jakiś kupowac

Cytat Napisał Gosia_k23 Zobacz post

co do płaszczyków to ja mam jeden na zimę co jest na dole szeroki wiec mam nadzieje ze brzusio tam wejdzie a co do jesiennego płaszczyka to na to nie liczę wiec chyba na ten okres się w polar zaopatrzę bo tamten dopiero kupiłam na wiosne wiec mi się nie widzi by znowu jakiś kupowac

o właśnie na to nie wpadłam ja takze chyba w jakiś polar ciepły się zaopatrze a jak zacznie się już tak zimno to już kupie co i odrazu na zime bede miec

Entuzjast(k)a Avatar ania98765

W sumie ja w pierwszej ciąży nie zaopatrywałam się w żadne kurtki zimowe bądź jesienne, no i mam nadzieję, ze tym razem też się uda. Jak jechałam do porodu z córką to była końcówka października i miałam na sobie zimową kurtkę, no i spokojnie się zapiełam pamiętam, ze nie mogłam w to uwierzyć pomyślałam wtedy, że ta kurtka to normalnie błogosławiona jest. Jednak co się wyda full kasy na dobrą rzecz, to nie trzeba potem żałować.

Ja to mam problem, bo 24 października jadę na wesele...no i co ja założę...... mam nadzieję, że znajdę gdzieś jakąś fajną sukienkę... ciekawa jestem jaki duży będzie brzuch...

ANIA a ja byłam na weselu w poczatku 9 miesiącai miałam ubraną taką bluzke która jest biała ale miała paski srebne taką nitką przeszywane i do tego białe rybaczki jeansowe i baletki białenie trzeba sukienki bo z tym to różnie jest powiem że lepiej na taki miesiąc jak ty pójdziesz jest dobrze bluzeczke spodnie i na to jakąś narzutkenie dość że elegancko wygodnie i nie tak letnio bo jednak chłodno już wtedy jest

Fan(ka)

Cytat Napisał patrysia86 Zobacz post
    oj to prawda jak zobaczyłam ciążowe kurtki to masakradlatego ja płaszczyk sobie chce kupićon ma pod cycusiami ściągacz i potem super na brzusio co jest ładny modny i nie tylko na ciąże bo po ciąży także można nosić bo jest ściągacz i fajnie wyglądaale jeszcze ostatnio się zastanawiałam bo jednak te płaszczyki nie są tansze jak 120 zł.a nawet i droższe a chciałabym odrazu i na zime mieć co ubrać co musze pomyśleć jeszcze jak to zrobić
    Ja będę musiała po sklepach pochodzić, bo wszystko zimowe ma z wcięciem w talii, nawet kożuszek...

Entuzjast(k)a Avatar wronek

Nawet nie chce o tym myśleć co to będzie na jesieni a potem w zimę. Na jesień to mam taki fajny obszerny polar ale na zimę to mam z zeszłego roku kurtkę dość szczupłą.

Ostatnio zauważyłam że trzeba będzie coś sobie kupić bo mieszczę się tylko w dresy. W jeansy też ale uciskają brzucho już.

Fan(ka) Avatar andzia76

Polar ok- na codzień super sprawa i też musze sobie go kupić, ale nie zawsze wypada w polarze wyskoczyć Dlatego ja myśle też o jakiejś kurteczce lub właśnie płaszczyku, ale nie mam koncepcji. Zresztą za porządny, gruby polar też trzeba wydać ponad 100,00

Strona 3 z 109 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 8 13 23 ... OstatniOstatni

Zasady Postowania