Strona 1 z 37 1 2 6 11 21 ... OstatniOstatni
1. do 10. z 370
Drzewko podziękowań18Podziękowań

Temat: Promocjones skleponess:)

Fan(ka) Avatar morka

Domyślnie Promocjones skleponess:)

W związku z tym że mam małe podparcie zakładam mój pierwszy wątek. Czuję się jak dziewica Jak go usuniecie to trudno aczkolwiek sądzę że dla dziewczyn które walczą o przetrwanie wątek się sprzyda Natchęła mniem Jolcia (muszę się z nią skontaktować i będzie redagować dział)Uprzejmie proszę na wątku klepać produkt i cenę Jeśli udało się Wam kupić coś tanio podzielcie się tym ( niekoniecznie tym co kupiłyście). Dajcie linka , podajcie sklep. No co będę babom tłumaczyć o co chodzi z promocjami??? No dla Was to oczywiste
    Także ja piszę raz jeszcze od jutra w Realllosss promocjone pieluchos Happy-34,90 zł

PS AŻ się boję że mnie wygwizdacie za ten wątek
    Także klepcie ile wlezie może nam w kieszeniach co zostanie
    KOLIBER77 dziękuje za post.

Fan(ka) Avatar Kaja_10

Domyślnie Odp: Promocjones skleponess:)

morka - gratuluję ci własnego wątku! FANFARY!!

Ninijeszym donoszę, że od 25 maja w sieci Lidl oferta dla dzieci w tym promocja na PAMPERS ale nie wiem ile będzie kosztować bo rozwiklać nie umiem z gazetki o co chodzi - może Jolcia pomoże.

Mama Michalinki:) Avatar agagsm

Kaja pomogę Ci dobra koleżanko - bo gazetki Lidla mam niejako na stole, bo mam w domu wielbiciela wszystkiego co niemieckie, w tym Lidla:)
    Pampki w opakowaniu jumbo pack (przy 4 to jest 70 sztukos) kosztować mają 44,99 - w tejże cenie gratisos chusteczki Pampers Fresh.
    Ale tam wogóle kilka rzeczy w promo będzie - kaszki siakieś mlezno-ryżowe, słoiczki.

Morka: adjos los bomberos - gratulejszyn dziewiczego wątku ;)
    Ostatnio edytowane przez agagsm : 19-05-2010 - 23:00

Fan(ka) Avatar sylwia100

Choleros ,a u nos lida ni ma
    http://

MOJE DZIECIORKI NAJDROŻSZE

Fan(ka) Avatar Kaja_10

agagsm - dzięki bom już chciała pojedyncze sztuki mnożyć, na co oni cene 1 szt podaja? Pojąc nie mogę ;)

Mama Michalinki:) Avatar agagsm

Cytat Napisał Kaja_10 Zobacz post
    agagsm - dzięki bom już chciała pojedyncze sztuki mnożyć, na co oni cene 1 szt podaja? Pojąc nie mogę ;)
    Dla takich wielbłądów jak ja:) bo ja chodzę potem z komórką w ręku i wyliczam ile mnie jeden pampers kosztuje i czy mi się opłaca w sklepie czy przez allegro heheh
    A jak mi napiszą w gazetce to przynajmniej komórke mogę schowac do kieszeni;)

Fan(ka) Avatar Kaja_10

Cytat Napisał agagsm Zobacz post
    Dla takich wielbłądów jak ja:) bo ja chodzę potem z komórką w ręku i wyliczam ile mnie jeden pampers kosztuje i czy mi się opłaca w sklepie czy przez allegro heheh
    A jak mi napiszą w gazetce to przynajmniej komórke mogę schowac do kieszeni;)
    ahaaaaa..

rox
    rox jest nieaktywny
    ruda zołza

Cytat Napisał Kaja_10 Zobacz post

Hłiiiit matetingowy !!!!!!!!
    Cause I may be bad, but I'm perfectly good at it!

Maminka
    Wpisów do bloga
    1

Cytat Napisał agagsm Zobacz post
    Kaja pomogę Ci dobra koleżanko - bo gazetki Lidla mam niejako na stole, bo mam w domu wielbiciela wszystkiego co niemieckie, w tym Lidla:)
    Pampki w opakowaniu jumbo pack (przy 4 to jest 70 sztukos) kosztować mają 44,99 - w tejże cenie gratisos chusteczki Pampers Fresh.
    Ale tam wogóle kilka rzeczy w promo będzie - kaszki siakieś mlezno-ryżowe, słoiczki.

Morka: adjos los bomberos - gratulejszyn dziewiczego wątku ;)
    jestem ciekawa czy tak owe beda! bo juz kiedys rzucili taka promocje i w moim miescie ich niesttey nie bylo gdyz nie dojechaly!
    w biedronce sa nedrogie pampersy! nie wiem jak u was u mnie Huggies premium 4 (72szt) kosztuja 39.99

luty'07 i styczeń'10 Avatar Gosia_k23

Uczę się od was nowego języka wiec w razie co proszę mnie poprawić

W auchanooos happy 32,99+ chusteczki nawilżane ale od kiedy do kiedy to nie wyczytałam

Strona 1 z 37 1 2 6 11 21 ... OstatniOstatni

Zasady Postowania