Strona 3 z 3938 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 8 13 23 ... OstatniOstatni
21. do 30. z 39374
Drzewko podziękowań2865Podziękowań

Temat: Styczniówki 2010 !!

JoL
    JoL jest nieaktywny
    Fan(ka) Avatar JoL

Domyślnie Odp: Styczniówki 2010 !!

Dziewczyny, nie straszcie z tymi objawami!!! U mnie na razie tylko silny ból piersi ... i mam nadzieję, że tak zostanie.

Powiedzcie, kiedy najlepiej iść na pierwsze USG??? Ja wizytę mam już jutro i zastanawiam się, czy nie za wcześnie.

Fan(ka)

Jol nigdy nie jest za wcześnie. Ja przy pierwszej ciąży byłam na pierwszej wizycie w 8 tc, ale pierwsze USG miałam w 10tc. Teraz od razu idę na USG, zarejestrowana jestem za 2 tyg, ale nie będę tyle czekać i pójdę szybciej, prywatnie

Fan(ka) Avatar don_pedro

Cytat Napisał Gosia_k23 Zobacz post
    BlackWizard a ja idę prawdopodobnie w przyszły czwartek do ginekologa
    chyba do wszystkich to zabardzo jeszcze nie dociera bo do mnie też jak zobaczę u ginekologa to uwierzę

a macie już jakieś objawy ciążowe ?

ja pamiętam w pierwszej ciąży już o tej porze się kiepsko czułam, tydzień przed @ miałam już wtedy straszne bóle brzucha .....a teraz nic i oby tak dalej bo się boję że znów tak ciężko będzie
    U mnie oprocz braku @ to wystepuja tylko od czasu do czasu bole podbrzusza i mam lekko obolale piersi. Oby tak dalej:)

Fan(ka)

Wiecie co? Coś mi się wydaje, że to będzie dłuuuuuuugie 8 miesięcy Ledwo co się dowiedzialam, a już mi się dłuzy

styczniówka 2009 Avatar mamjakty

cześć dziewczyny! życzę Wam spokojnej ciąży i łatwego porodu ja jestem mamą styczniową 2009 strasznie szybko ten czas leci!
    pozdrawiam cieplutko

''Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się - ze wszystkich sił - tego, czego pragnie.''

Fan(ka)

mamjakty oj racja, jeszcze niedawno my na styczniówkach 2009 opisywałyśmy nasze ciążowe dolegliwości, a teraz ja drugi raz w ciąży

Ja dzisiaj cały dzień mogłabym spać. Mój mąż od 16 do teraz zajął się Julką a ja poszłam spać w najlepsze, bo ledwo na oczy patrzałam. I co do konkretniejszych objawów to ciut mnie piersi pobolewają.

Gosiu jak samopoczucie u Ciebie?

Asiowo jak się trzymasz? Mam nadzieję, że jutrzejszy dzień zacznie się lepiej niż dzisiejszy

Dziewczyny, życzę Wam spokojnej nocy

JoL
    JoL jest nieaktywny
    Fan(ka) Avatar JoL

Już po wizycie. Koniec 5 tyg. i na razie widać pęcherzyk Termin wyszedł na 9 stycznia. Czuje, że te 4 tyg do następnej wizyty też będą mi się baaardzo dłużyły.

W sumie jestem trochę skołowana, bo bardzo szybka była ta wizyta. USG, skierowanie na badania, termin następnej i żadnych dodatkowych info Może na następnej pani doktor będzie bardziej rozmowna...

Fan(ka)

JoL wcale Ci się nie dziwię, że się niecierpliwisz

Gosiu oj ja też się potrafię nudzić całymi dniami. Niby małe dziecko na głowie mam, a ona jest tak bezproblemowa, że potrafi się sama bawić w łóżeczku np swoimi rączkami, a jak wszystko wysprzątam czy ugotuję obiad to też nie mam co robić

Ale dziś mnie nudy ominą, bo z moim mężem i Julką jedziemy jej pradziadków

Szczęście to moja rodzina Avatar patrysia*

WITAM
    Dzisiaj zobaczyłam z M dwie kreseczkiporód obliczony przeze mnie to 14 styczeń zobaczymy czy dobrze wyszedł mi poród u ginekologa

Szczęście to moja rodzina Avatar patrysia*

A teraz wam powiem moje objawy to są takie że piersi jakby mi się ściągały,bóle brzucha jak na @ ostatnio np.rano nie mam tak apetytu a na wieczor tak,mdli mnie co nieco jak juz w auto wsiadam to tak tyci tyci(miałam tak ze synkiem co ciężkie miałam wymioty od 2 miesiąca prawie do 5 i od obiadu do wiczora aż jak poszłam spać męczyły mnie)co pewnie teraz też tak bede miećno cóż dla mojej kochanej fasolki zniose wszystko
    A do ginekologa to ja tak za tdzień półtora pójde bo pierwszą ciąże wykryto mi w 5 tc.co wole poczekaćcały czas biore od miesiąca folik co mam nadzieję że fasolka ma dobre początki
    A i mam takie pytanko bo ja mam podbrzuchu już zgrubienie co tez dało mi do myślenia że jest fasolkaco już mi się cos pokazuje bo ogólnie to ze synkiem też szybko wyskoczył brzusio
    Chciałabym córeczke ale teraz jak zobaczyłam dwie kreseczki to już mi obojętnie kocham już naszą fasolinke i obojetnie co się urodzi czy chłopak czy dziewczynkanajważniejsze dla mnie i M jest zdrowiea imiona już mamy wymyślone
    Ostatnio edytowane przez patrysia* : 8-05-2009 - 16:03

Strona 3 z 3938 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 8 13 23 ... OstatniOstatni

Zasady Postowania