Strona 1 z 16 1 2 6 11 ... OstatniOstatni
1. do 10. z 156
Drzewko podziękowań15Podziękowań

Temat: Świąteczne inspiracje - pomysły na prezenty, dekoracje, jedzenie...

Fan(ka) Avatar macy

Domyślnie Świąteczne inspiracje - pomysły na prezenty, dekoracje, jedzenie...

Do świąt zostało co prawda jeszcze trochę czasu, ale nie od dziś wiadomo, że przygotowania do nich zajmują nam trochę. W tym wątku będziemy gromadzić informacje o pomysłach na ciekawe prezenty dla małych i dużych, piękne dekoracje - najlepiej robione własnoręcznie, smaczne jedzenie i wszystkim, co z tym magicznym czasem się wiąże.

Fan(ka) Avatar KOLIBER77

Domyślnie Odp: Świąteczne inspiracje - pomysły na prezenty, dekoracje, jedzenie...

Jako, że ja nienawidzę kwiatów w domu i innych drzewiastych, to postanowiłam Stasiowi zafundować choinkę na balkonie. Taki krzew w donicy, co już tam zostanie na zawsze, może świerk biały.

Kupujac dziś prezenty dla maluchów nalezy pamietac, że będą wtedy miały 11-12 mies
    Ostatnio edytowane przez KOLIBER77 : 28-10-2010 - 08:05

Fan(ka) Avatar Klara M

Domyślnie Odp: Świąteczne inspiracje - pomysły na prezenty, dekoracje, jedzenie...

Czechow
    LITTLE TIKES KONIK KON NA BIEGUNACH BUJAK + GRATIS (1275699601) - Aukcje internetowe Allegro To kupiłam chrześniakowi na roczek.....uwaga 6 lat temu...jak długo Młody się mieścił tak długo szalał na tym, świetny, do ogródka też się nadał!!!!

Fan(ka) Avatar Kaja_10

Fajny wątek... jacie ile już propozycji prezentowych :) Fajnie.

nieuleczalna BBholiczka
    Wpisów do bloga
    119

Konik jest super - moja starsza bardzo długo na nim brykała.
    LAURA

GABRYSIA

wiw
    wiw jest nieaktywny
    Fan(ka) Avatar wiw

Super wątek, chciałąm napisać że jestem za ale nie miałam kiedy, fajnie ze go otworzyłyście:)))
    ekstra pomysły dla maluchów, mi podoba się najbardziej kolejka,
    czechow super pomysł, Ty pewnie obstawiasz tą chłopięcą wersję? ;)
    My mamy takiego psa bujaka ale mały jakos szybko się nim znudził, może jeszcze za wcześnie bo 2 letnia córka znajomych z niego nie schodzi:)

Entuzjast(k)a Avatar topoleczka

Wiw, my mamy taką kolejkę. Małemu bardzo się spodobała. Bawi się nią kilka razy dziennie, może nie jakoś super długo, ale i tak jest jedną z jego ulubionych zabawek. Ze zwierzątek upodobał sobie zwłaszcza żyrafę, a do melodyjki fajnie tańczy

Strona 1 z 16 1 2 6 11 ... OstatniOstatni

Zasady Postowania