Strona 3 z 348 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 8 13 23 ... OstatniOstatni
21. do 30. z 3480
Drzewko podziękowań78Podziękowań

Temat: Szczęśliwe dzieciństwo maluszków - zabawki, piosenki, metody wychowawcze itp.

Fan(ka)

Domyślnie Odp: Wyprawka dla maluszka

Ja dla córci też kupowałam i kupuję na allegro.
    Od znajomych dostałam dwie wielkie siaty ubranek po ich synku. Część z nich nosi moja córcia, bo są uniwersalne.

Początkująca(y)

ja tez jeszcze nic nie mam i w ogole nie mam pojecia co kupic dzidzi bo nie mialam w rodzinie zadnego dziecka :) wiec jestem bardzo zainteresowana tym watkiem i bede go sledzic :) a co do pokoju to tez na razie znajduje sie tam graciarnia i lezy pelno kartonow i kurzu :) bede musiala zmusic meza do porzadkow :)

Fan(ka)

Już wiem co kupię na pewno Leżaczek! Starsza córcia nie miała, a jak widzę u mojej bratowej jak ich córcia godzinami potrafi mieć na nim zajęcie to żałuję, że moja Julka nie miała.

marcia Avatar groszek:)

Cytat Napisał justg Zobacz post
    ja tez jeszcze nic nie mam i w ogole nie mam pojecia co kupic dzidzi bo nie mialam w rodzinie zadnego dziecka :) wiec jestem bardzo zainteresowana tym watkiem i bede go sledzic :) a co do pokoju to tez na razie znajduje sie tam graciarnia i lezy pelno kartonow i kurzu :) bede musiala zmusic meza do porzadkow :)
    ja tez niemam w rodzinie dzieci na szczescie mam kolezanki wiec moze troche od nich bede miala ciuszków.

Fan(ka)

Ja ciuszków mam straszne ilości, część jeszcze z metkami, bo Julka urodziła się długością 62 cm i o założeniu tych najmniejszych 56 mogłam pomarzyć

Asiowo
    Guest

Cytat Napisał BlackWizard Zobacz post
    Już wiem co kupię na pewno Leżaczek! Starsza córcia nie miała, a jak widzę u mojej bratowej jak ich córcia godzinami potrafi mieć na nim zajęcie to żałuję, że moja Julka nie miała.

Ja tez, ja tez!!!! choc ja chyba dostane taki prosty uzywany od kolezanki... ale wiem, ze teraz na pewno mi sie przyda!

Fan(ka)

Ja albo kupię od kogoś znajomego albo ukradnę mojemu bratu, bo ich córcia już będzie miała roczek

Asiowo
    Guest

No to im juz nie bedzie potrzebny ukradnij bratu

Fan(ka)

Ach i oprócz leżaczka mam wizję na kołyskę. Ale nie wiem co na to powie mój mężulek, bo jednak on na to wszystko zarabia nie ja No i na pewno łóżeczko, bo Julki jest ogromne, odkupiłam od znajomych, których 3,5 letnia córeczka jeszcze w nim spała. Więc Julki łóżeczko zostanie Julkowym łóżeczkiem, a drugi bobas będzie musiał mieć inne

Asiowo
    Guest

Ja kołyski nie chce... niech dziecko uczy sie spac bez kołysania od małego
    a łozeczko tez musimy kupic... mała jeszcze bedzie za mała na przeniesienie do duzego łozka... ale chyba to 2 kupimy turystyczne... Paulinka troszke podrosnie dostanie nowe duze łozeczko, a siostrzyczka lub braciszek odziedziczy łozeczko po siostrze... a turystyczne zawsze sie przyda jak gdzies pojedziemy, a nie lubimy siedziec w domu

Strona 3 z 348 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 8 13 23 ... OstatniOstatni

Zasady Postowania