Strona 21 z 21 PierwszyPierwszy ... 11 16 20 21
201. do 205. z 205
Drzewko podziękowań17Podziękowań

Temat: Okazje, promocje, przeceny

Po prostu szczęśliwa!

Domyślnie Odp: Okazje, promocje, przeceny

zabka, no pewnie :) Przecież chłopy mają inne kampanie niż baby, a że adres ten sam, to co :P
    87zabka dziękuje za post.

Fan(ka) Avatar 87zabka

Cytat Napisał Nulini Zobacz post
    zabka, no pewnie :) Przecież chłopy mają inne kampanie niż baby, a że adres ten sam, to co :P
    dzieki juz go zarejestrowalam nawet sie ucieszyl teraz czekam czy dostanie zaproszenie do jakiejs kampanii

Fan(ka) Avatar martuś88

mój mąż się zarejestrował jak się dowiedział, ze dziewczyny testują papierosy za darmo:P

Fan(ka) Avatar 87zabka

Cytat Napisał martuś88 Zobacz post
    mój mąż się zarejestrował jak się dowiedział, ze dziewczyny testują papierosy za darmo:P
    dobre no u nas akurat nikt niepali ale jakby mu sie piwko trafilo to by byl w 7 niebie no ale nadal czekamy

Fan(ka) Avatar karlita

Cytat Napisał 87zabka Zobacz post
    a co jesli dam probki osobom bez neta? akurat chce dac szwagierce i kolezance a one niemaja neta z roznych powodow :/ ale ich opinie moge spisac
    spisujesz wszystkie opinie osób z którymi rozmawiasz i te internetowe, telefoniczne jak i twarzą w twarz

Cytat Napisał Nulini Zobacz post
    Jak komuś dajesz próbkę, to możesz od razu o maila poprosić, bo po zakończeniu kampanii proszą o maile do osób, którym rozdałaś, żeby sami mogli sprawdzić, czy tej osobie pasował produkt.
    Jeśli dajesz znajomemu to łatwo np o maila poprosić gorzej jak rozmawiasz z kimś obcym
    ja np od znajomej usłyszałam ze ona w takim razie nie chce tej próbki bo nie chce się bawić w żadne ankiety i żeby później jej spam na skrzynkę przychodził ...

Cytat Napisał Patrycja89 Zobacz post
    Ale chyba nie trzeba podawać np. numerów tel. do tych mam ? Oni nie będą tego sprawdzać? Bo do mnie też idzie paczka z Gerbera.
    z podawanieem nr telefonów sie nie spotkałam

My także testujemy kosmetyki J&J - ale znam je do bardzo dawna np tego mleczka używałam sama jak byłam w ciąży krem do buziaczka stosuje u Norba od urodzenia rewelacyjnie łagodzi podrażnienia.

co prawda płynów do kąpieli nie testujemy ale ten lawendowy i bąbelkowy to HIT dzieciaki je uwielbiaja a jak cudnie pachną

Jedynym kosmetykiem z którym miałam problem to ten płyn 3 w 1 moja córka miała po nim wysuszoną skórę jak była noworodkiem, i odstawiałam jej ten płyn, jak skończyła pół roku wróciłam do niego o bylo wszystko w porządku.

Strona 21 z 21 PierwszyPierwszy ... 11 16 20 21

Tagi tego tematu

Zasady Postowania