1. do 10. z 142
Temat: Sprawy techniczne
-
19-08-2010, 22:17 #1
Sprawy techniczne
Postanowiłam założyć nowy wątek, na którym będziemy próbowały ustalić pewne szczegóły jeżeli chodzi o "zarządzanie" naszym forum

Ewcia jest naszym moderatorem, więc ma możliwość usuwania wątków, łączenia, przenoszenia itp...
Pewnie zauważyłyście, że jest kilka wątków, które są już albo niepotrzebne, albo bardzo rzadko odwiedzane. Pewnie z czasem, po naszych porodach będzie więcej potrzeb co do zmian.
Na początek proponuję:
1. połączyć wątek zdjęciowy - nasze brzuszki oraz zdjęcia USG naszych maluszków, myslę, że może to być spokojnie 1 wątek
2. proponuję też usunąć wątki:
- dziwne sny
- przytulanki
- hura.. moje 2 kreseczki
- problemy z cerą
- wakacje w ciąży
co sądzicie??
-
20-08-2010, 08:49 #2
Odp: Sprawy techniczne
Według mnie im więcej wątków tym lepiej bo jest to bardziej uporządkowane i każda może poczytać ten wątek, który chce.
-
20-08-2010, 08:53 #3
-
20-08-2010, 09:23 #4
Ja napisze swoje zdanie po głębszym zastanowieniu;)
Więc jak uważam, że jak sa te wątki zdjęciowe (czyli brzuchale i usg) osobno to mi sie bardziej podoba i jest fajnie wszystko przejrzyste. I myśle, że potrzeby tego łączyć zwyczajnie niema;)
dziwne sny...myśle, ze jest bo jest ale zbyt szczególnie oblegany to tez on nie jest...i TEN BYM USUNĘŁA
przytulanki...to jak wiekszość uważa bo jak dla mnie zbyt intymny temat w złym miejscu...pojecia nie mam czy wogole bedziecie chciały pisać na tym wątku gdzie sobie każdy może poczytać...JA JESTEM ZA USUNIĘCIEM...tylko gdy bedziecie również czuły taka potrzebe.
wakacje w ciąży...tak teraz myśle, ze usuńmy.
problemy z cerą to można akurat do innego wątku wkleić bo np. też piszemy o celluicie (ekstra tematu niema) itp...na zadbanych stycznióweczkach i tak mysle, ze i ten sie powinien znaleźć!!!!
hura.. moje 2 kreseczki to tego bym nie usuwała-nigdy!!!!! Jak dla mnie bardzo ważny i sentymentalny wątek...no i od tego cała Nasza ,,przygoda,, z bycia mamcią sie zaczęła;) No jak mnie rozumiecie co mam na myśli:) To tak jakby usunąć wątek z usg jak nasze maluszki sie urodzą...jestem na NIEEEEEEEEE:)
Ale co bym bardzo chciała zmienić i no zwyczajnie mi się nie podoba to tak- LISTA MAM STYCZNIOWYCH...dużo braków jest i błędy również...trzeba dopisać dużo dziewczyn, popoprawiać to co zostało źle napisane, zrobić bardziej przejrzyście, określić płeć dziecka i imie (jak znaMY i maMY już ,,pewne,, imie), wogóle ja bym napisała do moderatorki by temacki ten usuneła i zrobić jeszcze raz...prześledzić Nasz styczniowy wątek i potem wszystko jeszcze dokładniej pouzupełniać:) aaa i komentarze myśle iż pod takim wątkiem nie przeszkadzają;), a pomagają bo sie można dopisać, a wtedy jedna z Nas co tą liste fajnie pilnuje to tylko sobie dopisuje (a tak jak chcemy sobie ją sprawdzić to to co chcemy widzimy zaraz na poczatku). Również nie widze w tym problemu...ale pewnie dlatego tak jest bo zauważyłam, że na innych działach z mamami jest dokładnie tak samo...a u Nas przeciez może być inaczej:)!!!!!! ALE TO MOJE ZDANIE:)!!!!!! No ale trzeba cos z tym zrobić!!!!
-
20-08-2010, 09:31 #5
-
20-08-2010, 09:51 #6
ooo Dominiczko jak zaczęłam pisać to Twojego ostatniego posta nie widziałam;) No ja zagladam znów z tym, że nie na wszystkich pisze tak często bo przy Naszym pisaniu to całe dnie trzeba siedziec by fajnie nadążyć;) Ale ja 2 bym usunęła i jeden wkleiła jak mozna wczytać. Mam nadzieje, ze duuużo dziewczyn sie wyppowie co sądzą:)
-
20-08-2010, 09:54 #7
Co do tej listy mam, to myślę, że najlepiej będzie, jak wszystkie mamy będą wypisane w jednej wiadomości. Nowe będą dodawane przez jej edytowanie, a nie przez odpowiadanie na ten temat. I wtedy spokojnie możnaby komentować, bo listy nowych mam nie mieszałyby się z komentarzami, tylko wszystko byłoby w pierwszej wiadomości, na samym początku tematu.
-
20-08-2010, 10:00 #8
-
20-08-2010, 10:07 #9
To można to zobaczyc na podgladzie przecież i zmienić na dużo fajniej i by było wszystko tak samo przejrzyste...jak np. zaraz w pierwszym poście:) Dla chcącego nic trudnego:) Ale tutaj jest dużo innych problemów...no juz nie chce się powtarzać.
ooo z tym osobnym temacikiem to dobry pomysł również, a potem liste tylko regularnie edytować i zmieniać-gdy tylko płeć poznamy albo imie zmienimy, bądź gdy nowa mamcia do Nas dołączy:) Tak by nikt smutny nie był, ze jeszcze nie został wpisany;) Bo to ważna lista Nasz jest:)
-
20-08-2010, 10:11 #10

5Podziękowań
LinkBack URL
About LinkBacks

byle nie huraaaaaaa moje dwie kreseczki to ważny wątek

Facebook

czy moze widziałaś?? Zaginęła matka
Dzisiaj, 11:20 w Łódź