Strona 2 z 3025 PierwszyPierwszy 1 2 3 7 12 22 ... OstatniOstatni
11. do 20. z 30247
Drzewko podziękowań3315Podziękowań

Temat: Styczen 2011

Fan(ka)

Domyślnie Odp: Styczen 2011

Wow. Już styczeń! Ale ten czas leci :) Życzę Wam styczniówki spokojnych dziewięciu miesięcy, bez stresów. Cieszcie się tym czasem, żeby tych parę miesięcy stało się dla was najpiękniejszym okresem. :))

Pozdrawiam, Majowa mama 2010.
    aniwar dziękuje za post.

Mama Niny :) Avatar kreatorka

Dziewczyny serdecznie gratuluję i życzę Wam wszystkim spokojnych miesięcy ciąży i oby udało Wam się stworzyć na forum taką fajną grupę jak u nas.

Pozdrawiam czerwcówka 2010

aniwar dziękuje za post.

Fan(ka)

Witam serdecznie
    tak niepewnie tu zaglądam...czy jest juz wątek...ale jest
    zrobiłam test w piatek,był to 27dc i zobaczyłam drugą bladą kreseczkę,robiłam też test wczoraj i dzisiaj i to samo,nakazdym widac bladą kreseczkę,dopiero dzis mam dzien spodziewanej @ wiec blada kreseczka zrozumiała,ale i tak jutro robię jeszcze raz

Był to nasz pierwszy cykl starań i tym bardzien jestem w szoku że już się udało,ale tak na prawde to uwerze dopiero 11 maja po wizycie u ginka,juz nie mogę się doczekac
    Póki co termin wychodzi mi na 10 stycznia

blondi gratuluje trojaczej ciąży!!!to niespodzianka
    a czy brałas jakieś leki które wytłumaczyłyby to?czy to tak po prostu się stało?

Początkująca(y)

Witajcie kochane :) Wszystkim przyszłym mamom gratuluję :) Ja również zobaczyłam dwie kreseczki :)! Muszę się moim szczęściem podzielić :):):)

mama grudniowa 2009 Avatar blondi80

Domyślnie

Cytat Napisał KasiaWie Zobacz post
    Witam serdecznie
    zrobiłam test w piatek,był to 27dc i zobaczyłam drugą bladą kreseczkę,robiłam też test wczoraj i dzisiaj i to samo,nakazdym widac bladą kreseczkę,dopiero dzis mam dzien spodziewanej @ wiec blada kreseczka zrozumiała,ale i tak jutro robię jeszcze raz

Był to nasz pierwszy cykl starań i tym bardzien jestem w szoku że już się udało,ale tak na prawde to uwerze dopiero 11 maja po wizycie u ginka,juz nie mogę się doczekac

a czy brałas jakieś leki które wytłumaczyłyby to?czy to tak po prostu się stało?
    3 mam ckiuki i bardzo chce bys dolaczyla do nas!!!
    ja ic nie bralam... pierwsza ciaza to byl jeden jedyny seks i bach a teraz znow wyszlo i dodam ze przypadkiem... nie specjalnie planowalismy:):):):)
    myslalam ze to na filmch tylko sie zdarza.....

Cytat Napisał Przyszła_mama Zobacz post
    Witajcie kochane :) Wszystkim przyszłym mamom gratuluję :) Ja również zobaczyłam dwie kreseczki :)! Muszę się moim szczęściem podzielić :):):)
    bediesz razem z nami?? ale super:)
    Ostatnio edytowane przez Ewcia_822 : 17-07-2010 - 20:42

Fan(ka) Avatar morka

Gratuluję kochane Matko jak czas leci przecież dopiero ja byłam styczniówką a teraz już jestem eks Powodzenia dziewczyny, strasznie Wam zazdroszczę tego cudownego okresu Dużo dobrego dla Was i dla waszych maluszków
    aniwar dziękuje za post.

Fan(ka)

Cytat Napisał blondi80 Zobacz post
    3 mam ckiuki i bardzo chce bys dolaczyla do nas!!!
    ja ic nie bralam... pierwsza ciaza to byl jeden jedyny seks i bach a teraz znow wyszlo i dodam ze przypadkiem... nie specjalnie planowalismy:):):):)
    myslalam ze to na filmch tylko sie zdarza.....
    No myślę ze juz dołączyłam,na 3 testach była druga krecha,nie taka mocna jak ta testowa ale byla,poprostu u mnie to początek,dopiero 4 tydzien licząc od począku ostatniej @

gratuluje serdecznie kiedy wizyta u ginek?

Banned

Domyślnie

Cytat Napisał blondi80 Zobacz post
    czesc kochana.. ja tez mam terminek na 2 stycznia... z tym ze u mnie spdodziewamy sie nie jednego malenstwa:)
    jak samopoczucie???
    juz cos zaczynasz odczuwac??
    ja jestem ciekawa jaka ta ciaza bedzie:):):):)
    przy 1szej nie bylo zle ale mialam dlugo mdlosci i inne sprzyjajace temu stanowi dolegliwosci.....
    chcialabym by teraz bylo jednak inaczej...
    najzabawniejsze ze po wczesniejszej ciazy nie zdazylam zrzucic do konca wszystkich kg a tu kolejne mi przybeda ale bardzo sie ciesze bo bardzo chcielismy miec dziecko rok po roku... ale nie spodziewalismy sie TROJACZKÓW:):):):):) no i pewnie z tego powodu porod bedzie duzo szybciej ale skoro termin na styczen to chce byc styczniowka do konca z wami:):):):)
    GRATULACJE!!!!!!!!!!! Kochana...Wielkie Szczescie..!!!!! Badz z nami i pisz jaknajwczesnije,... A twoj synus jak ma na imie./?>

Witam serdecznie

Witam WItam dziewczyny:)

AAA i nie dopsalam ze dzis i wczraj poinfrmowalam rodzinke o ciazy....:) Moja rodiznka super przyjela a Meza taka sobie...
    Ostatnio edytowane przez Ewcia_822 : 17-07-2010 - 20:43

Fan(ka)

Cytat Napisał Molala Zobacz post
    AAA i nie dopsalam ze dzis i wczraj poinfrmowalam rodzinke o ciazy....:) Moja rodiznka super przyjela a Meza taka sobie...
    u mnie pewnie też tak będzie,ale mam ich gdzieś,poprosu ciąża synowej nie jest tak ważna jak byłaby ciąża córki,wtedy to będą skakać z radości

mama grudniowa 2009 Avatar blondi80

Domyślnie

u mnie pewnie też tak będzie,ale mam ich gdzieś,poprosu ciąża synowej nie jest tak ważna jak byłaby ciąża córki,wtedy to będą skakać z radości
    u mne za to jest inaczej.. bardziej ciesza sie tesciwoie niz moi rodzice ale z synka sa uradowani ale tesciowie maja juz swoje lata i maja 2 corki ktore nie bardzo sie kwapia do rodzenia dlatego sa zadowloeni a teraz wszyscy sa w szoku... z tym ze synek od tesciow nic nie dostal....ani z okazji narodzin ani chrztu ani nic...... za to moi rodzice maja inne podejscie do tego...zreszta ja nie rozumiem jak nowo narodzonemu dziecku nie mozna czegos kupic... ja bym nawet nie przyszla do takiej osoby hehehhe

Cytat Napisał Molala Zobacz post
    GRATULACJE!!!!!!!!!!! Kochana...Wielkie Szczescie..!!!!! Badz z nami i pisz jaknajwczesnije,... A twoj synus jak ma na imie./?>
    synuś na imie ma Kacperek:)
    Ostatnio edytowane przez Ewcia_822 : 17-07-2010 - 20:45

Tagi tego tematu

Zasady Postowania