Strona 3 z 3025 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 8 13 23 ... OstatniOstatni
21. do 30. z 30247
Drzewko podziękowań3315Podziękowań

Temat: Styczen 2011

Edusia'2010 Avatar Ciamajdka
    Wpisów do bloga
    7

Domyślnie Odp: Styczen 2011

Kobietki gratuluję każdej z osobna i po kolei
    czas leci niesamowicie, niedługo same się o tym przekonacie..
    kiedyś 9 miesięcy wydawało mi się jak kilka lat, teraz został mi rzut beretem do końca ciąży..
    na ten czas życzę Wam mało zmartwień, udanych wizyt i gienków, radości samej w sobie z posiadania małego Cudka(-ów), wsparcia rodziny i partnerów(to najważniejsze), zero konfliktów na łamach forum i spokojnych 9 miesięcy

dbajcie o siebie
    aniwar i blondi80 dziękują za post.

Fan(ka)

Cytat Napisał blondi80 Zobacz post
    u mne za to jest inaczej.. bardziej ciesza sie tesciwoie niz moi rodzice ale z synka sa uradowani ale tesciowie maja juz swoje lata i maja 2 corki ktore nie bardzo sie kwapia do rodzenia dlatego sa zadowloeni a teraz wszyscy sa w szoku... z tym ze synek od tesciow nic nie dostal....ani z okazji narodzin ani chrztu ani nic...... za to moi rodzice maja inne podejscie do tego...zreszta ja nie rozumiem jak nowo narodzonemu dziecku nie mozna czegos kupic... ja bym nawet nie przyszla do takiej osoby hehehhe
    no masz racje,dziwne to,choc moi tescie tez inaczej myślą o prezentach.Moja ama to co chwile by cos kupowała,a tescie wręcz przeciwnie,no ale nie ma co sie przejmować takimi sprawami,ludzie są różni.

Cytat Napisał Ciamajdka Zobacz post
    Kobietki gratuluję każdej z osobna i po kolei
    czas leci niesamowicie, niedługo same się o tym przekonacie..
    kiedyś 9 miesięcy wydawało mi się jak kilka lat, teraz został mi rzut beretem do końca ciąży..
    na ten czas życzę Wam mało zmartwień, udanych wizyt i gienków, radości samej w sobie z posiadania małego Cudka(-ów), wsparcia rodziny i partnerów(to najważniejsze), zero konfliktów na łamach forum i spokojnych 9 miesięcy

dbajcie o siebie
    Dziękuję bardzo w swoim imieniu

Dziewczyny dzis zrobiłam kolejny test-już czwarty i juz są dwie krechy jak Berlin,juz nie mam wątpliwości,no i @ tez nie przychodzi,więc juz chyba klamka zapadłateraz tylko byle do wizyty

mama grudniowa 2009 Avatar blondi80

Cytat Napisał KasiaWie Zobacz post
    no masz racje,dziwne to,choc moi tescie tez inaczej myślą o prezentach.Moja ama to co chwile by cos kupowała,a tescie wręcz przeciwnie,no ale nie ma co sie przejmować takimi sprawami,ludzie są różni.

Dziękuję bardzo w swoim imieniu

Dziewczyny dzis zrobiłam kolejny test-już czwarty i juz są dwie krechy jak Berlin,juz nie mam wątpliwości,no i @ tez nie przychodzi,więc juz chyba klamka zapadłateraz tylko byle do wizyty
    pewnie ja sie nie przejmuje!
    czekam na wiesci po wizycie....

doube mamy 06.07,09.10
    Wpisów do bloga
    3

Domyślnie

hejka
    ojej wielkie gratki dla juz zafasolkowanych trzech styczniowek i dla calej reszty ktora tu niedlugo dolączy
    ja urodzilam sie w styczniu i jest to super miesiąc mowie Wam,w pierwszej wersji chcialam miec dziecko ze stycznia,ale bede miec z wrzesnia
    spokojnych 9 miesiecy z usmiechem na twarzy,bez zmartwien

Cytat Napisał KasiaWie Zobacz post

Kasiu juz wiecej testow nie rob
    jeszcze raz gratuluje
    Ostatnio edytowane przez Ewcia_822 : 17-07-2010 - 20:46
    moja 1 królewna

moja 2 królewna

razem

Fan(ka)

Cytat Napisał dorotka.1 Zobacz post
    hejka
    ojej wielkie gratki dla juz zafasolkowanych trzech styczniowek i dla calej reszty ktora tu niedlugo dolączy
    ja urodzilam sie w styczniu i jest to super miesiąc mowie Wam,w pierwszej wersji chcialam miec dziecko ze stycznia,ale bede miec z wrzesnia
    spokojnych 9 miesiecy z usmiechem na twarzy,bez zmartwien
    ja mam córkę z września,tez bardzo fajny miesiąc

Cytat Napisał dorotka.1 Zobacz post
    Kasiu juz wiecej testow nie rob
    jeszcze raz gratuluje
    nie nie juz więcej nie robię,ten dzisiejszy mnie juz satysfakcjonuje w 100%

Początkująca(y)

Witajcie :) Jak mija majówka? U mnie taka brzydka pogoda.
    Pomyślałam, że tu zajrzę :)
    Ja w sumie nie wiedziałam, że jestem w ciąży. @ pownnam dostać 23 i jak nie było tak nie było. 29 obudziłam się...o 4 nad ranem z potworną zgagą. Już wiedziałam :) Teraz czuje sie fatalnie, ale szczęśliwa :)

Zadomowiona(y)

Witajcie dziewczynki
    ja takze chciałabym do was dolaczyc dzisiaj rano zrobilam test i wyszy mi dwie kreseczki ta druga bardzo bladziutka ale jest termin wedlug kalkulatora bb to 11 styczen aha i wielkie gratulacje dla was wszystkich

Fan(ka)

Przyszła_mama a dlaczego się fatalnie czujesz?tak objawy Cię juz męcza?

Paula witaj i grauluje serdeczniewidze ze bedziemy miały podobnie,kiedy miałas @?

Fan(ka)

Witajcie!!

Ale ten czas leci... Rok temu ja biegałam i testy robiłam :)
    Mam synka z 5 stycznia 2010!! ;D

Gratuluję wszystkim Mamusiom i Tatusiom fasolek!! Dużo zdrówka i siły dla Was na te 9 miesięcy!!
    Trzymam mocno kciuki!! Szczególnie za Mamę Trojaczków!! :)

Trzymajcie się cieplutko :*

Fan(ka) Avatar Mari_anna

"Dziecko jest pięknem ludzkiego bytowania" J.P.II

Styczniówka 2010 składa Serdeczne Gratulacje Wszystkim Styczniówkom 2011

Cytat Napisał Paula85 Zobacz post
    Witajcie dziewczynki
    ja takze chciałabym do was dolaczyc dzisiaj rano zrobilam test i wyszy mi dwie kreseczki ta druga bardzo bladziutka ale jest termin wedlug kalkulatora bb to 11 styczen aha i wielkie gratulacje dla was wszystkich
    Ja też tak miałam rok temu. Pierwszy test to były dwie kreseczki, z tego ta druga bardzo bladziutka i to była ciąża. Powtórz test rano za kilka dni, druga kreska będzie już dobrze widoczna i uważaj na siebie i fasolkę. Gratuluję i pozdrawiam. Życzę Ci byś na USG za kilka tygodni zobaczyła pięknie bijące serduszko.
    Ostatnio edytowane przez Mari_anna : 3-05-2010 - 12:54
    Paula85 dziękuje za post.

Strona 3 z 3025 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 8 13 23 ... OstatniOstatni

Tagi tego tematu

Zasady Postowania