30 241. do 30 247. z 30247
Temat: Styczen 2011
-
17-05-2012, 11:43 #30241
Odp: Styczen 2011
Hejo!
Postanowiłam i ja zajrzeć..;)
Klaudia- współczuje z tym mieszkaniem...;(
U mnie ok! Matura ustna z Niemca oblana w sierpniu poprawka, ale liczyłam sie z tym bo z niemieckiego jestem tępa jak but:)
Jeszcze ustny Polski został 25 a 26 egzamin na prawko:(
Powiem wam przytłacza mnie już to wszystko, z moim K praktycznie się teraz nie widzę:(
Cały czas delegacje:( i cóż takie życie, z mieszkaniem narazie stoimy w miejscu.
Miałam iść od piątku do pracy na weekendy na pomoc w kuchni w Pizzerii, Na rozmowie byłam w sobotę koleś(właściciel) zadzwonił w niedziele ze jeżeli jestem dalej zainteresowana to widzimy się w przyszły piątek czyli niby jutro, a pe---ł przepraszam za wyrażenie bo inaczej się nie da napisał mi smsa ze jednak nieaktualne.brrr
Ale jutro ma mi dac znać właściciel ogródków u nas na rynku, może tam sie załapie:) a w wekkendy mam z kim Nadie akurat zostawić:P
Nadia śpi a ja zmykam zrobić obiadek:)
-
18-05-2012, 13:09 #30242
my nadal nic nie wiemy, katka, zdasz i egzamin i maturę
kiedy to było, w życiu bym niemca nie zdała, angielski mi się udało....
Ale i Tobie się uda
ja chodzę przydołowana, okazało się że do żłobka małego mi mogą przyjąć raczej dopiero we wrześniu, a jak wcześniej znajdę pracę to co zrobię??
na razie nie ma nic.... ciszaOstatnio edytowane przez klaudia_mama : 18-05-2012 - 13:40
-
18-05-2012, 13:26 #30243
Katka a nie lepiej było angielski zdawać? ja zdawałam niemiecki i wiem że to masakra :D ale i tak udało mi sie na 60% zdać ustny, a takie kwiatki tam wymyślałam że do dziś mnie wspominają bo ta egzaminatorka dawała mnie za przykład lania wody hahaha miałam wagon jadalny nie wiedziałam jak to po szwabsku i gadam jej wagen essen
-
20-05-2012, 10:35 #30244Mama Gabrieli
Witam Was mamusie i dzieciaczki.
Slicznie znow sie zrobilo, bo pogoda przez ten tydz to jakas wielka masakra byla. A teraz sloneczko swieci, az chce sie wstawac i zyc. Gabrysia juz na dworzu z ojcem a ja obiadek szykuje.
Klaudia powodzenia z mieszkankiem, mam nadzieje ze sprawa szybko sie wyjasni i bedzie dobrze &&&&&&&
katka Tobie zycze powodzenia na maturze &&&&& (pamietam jak sie balam tego egzaminu)
Milego dnia kochane i usmiechu na buzi wam zycze.
Papap
ps. a gdzie gdynianka i jumambe sie podzialy. U nich i ich fasolek wsyztsko dobrze??? Dziewuszki odezwijcie sie
-
21-05-2012, 21:19 #30245
Witam ja na szybko, mało zaglądam jakoś weny nie ma
Mój zaczął fuszki wiec sama teraz będę cały dzień , na pewno do piątku
Ale co zrobić..
pogoda upalna więc, mało w domu się siedzi.
Michał się nauczył dawać buziaki z odgłosem,
rozsyła nam teraz wszem i wobec , robi taki dziubek do tego i prosto w usta, romantyk jeden heheh, słodkoooo
co do przeprowadzki, będą wydatki, kanapy nie mamy , michał mebli nie ma...
a niedługo jeszcze łóżko mu chcemy kupić..
ciekawe za co, ech jak ledwo na bieżące wydatki starcza
może meble stare od W się weźmie
buziaki dla was...
-
22-05-2012, 09:27 #30246
-
Dzisiaj, 08:27 #30247
Odzywam się na zawołanie. Nikola dziękuję za troskę. U mnie wszystko ok. Maleństwo dokazuje w brzuszku. Zaczynam odczuwać uroki ciąży latem bo przy tych upałach to czasem nie mam siły pchać wózka z Dominikiem a co dopiero biegać za nim.
Teraz jak pogoda dopisuje dużo czasu spędzamy na dworze, kilka dni byliśmy na wsi u rodziny dlatego na bb robi się mniej czasu.

3315Podziękowań
LinkBack URL
About LinkBacks

Facebook

czy moze widziałaś?? Zaginęła matka
Dzisiaj, 11:20 w Łódź