Strona 3 z 10 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 8 ... OstatniOstatni
21. do 30. z 100
Drzewko podziękowań9Podziękowań

Temat: Zabawki i zabawy naszych dzieci

Fan(ka) Avatar martuś88

Domyślnie Odp: Zabawki i zabawy naszych dzieci

fajne te zabaweczki, my mamy mate Canpola, no i dużo grzechotek tej firmy, Antoś lubi najbardziej tej nalżejsze czyli taką z gryzaczkiej elastycznym, króliczka i matematyka ( kupiłam ją bo można doczepić do maty)
    a ulubionym zajęciem jest słuchanie jak mama czyta bajki, pokazywanie gdzie ma Antoś a gdzie mama nosek, buźkę itp

Fan(ka) Avatar moniaivoy

A my ostatnio kupilismy Aluni latajace owady w ikeii. Jest nimi zachwycona, uwielbia je:) I wiele nie kosztuja:)

IKEA | Zabawki dla małych dzieci | 0+ miesięcy | LEKA | Ozdoba

Poza tym lubi jeszcze mate edukacyjna:)
    mata edukacyjna TINY LOVE zoo (1539012395) - Aukcje internetowe Allegro

Fan(ka) Avatar Madlen80

moniaivoy fajne te owady :) My tez mamy podobna wiszaca zabawke z owadami i Nastka chyba najbardziej je lubi :) I tez mamy pasiasta pszczole, ktora jest najwieksza atrakcja ;) Corcia potrafi zasnac patrzac na te owady hehehe
    Natomiast karuzelki za bardzo nie lubi...

mamusia Szymusia! Avatar monciaa

jeżeli chodzi o mate edukacyjną to Szymek potrafi godzinę szaleć na macie z Fisher Price RAINFOREST bo gra tam muzyczka, sa swiatelka ktore sie zmieniaja w rytm tej muzyki i to go najbardziej interesuje

Fan(ka) Avatar joasiab

a mój Tomek uwielbia to: MUZYCZNY OCEAN 3w1 OGRODEK LITTLE TIKES 160F W-wa% (1543980017) - Aukcje internetowe Allegro dosłownie śmiech taki odchodzi że masakra :)

Fan(ka) Avatar moniaivoy

Monciaa- jesli chodzi o mate, to moja Ala tez ma straszna radoche na niej:) Potrafi z godzinke sie na niej bawic:)

Madalen - tak pszczola robi najwieksza furore:) Ale moje dziecko nie zasnie podczas zabawy:) Nie moze miec za duzo bodzcow:)

mamusia Szymusia! Avatar monciaa

Cytat Napisał joasiab Zobacz post
    a mój Tomek uwielbia to: MUZYCZNY OCEAN 3w1 OGRODEK LITTLE TIKES 160F W-wa% (1543980017) - Aukcje internetowe Allegro dosłownie śmiech taki odchodzi że masakra :)
    chyba sie na to skusze

Fan(ka) Avatar Madlen80

Cytat Napisał moniaivoy Zobacz post
    Madalen - tak pszczola robi najwieksza furore:) Ale moje dziecko nie zasnie podczas zabawy:) Nie moze miec za duzo bodzcow:)
    Moja corcia tez normalnie podczas zabawy nie zasnie :) Karuzelke to w ogole zdejmuje jak ma spac, bo sie tylko denerwuje ;)
    Jedynie jak te owady sobie tak z boku gdzies wisza /ja je w roznych miejscach zawieszam, ale nie nad glowa centralnie/ to ona wpatrzona usnie :) Ale to tez nie za kazdym razem.

Fan(ka) Avatar Ribi

dziś przyszły zabawki
    książeczka **INTERAKTYWNA KSIAZECZKA DWUSTRONNA Tiny Love* MJ (1544754272) - Aukcje internetowe Allegro
    a raczej chyba wieeeeelka książka jest naprawdę wielka...myślę, że książką jej nazwać nie można bo to są raczej orbazki. Jest tu lusterko jakieś piszczące elementy ale ogólnie podoba się Maciejowi wpatruje się w nią....można ją postawić albo zawiązać przy łóżeczku....polecam fajnie wygląda:)
    pan Metka ** PAN METKA+książeczka+CD+DVD K's Kids**HIT* (MJ) (1536608244) - Aukcje internetowe Allegro
    wygląda nieźle ale jeszcze nie wiem jak Maciuś zareaguje
    i ośmiornica **OŚMIORNICA DO NAUKI UBIERANIA *COLORIA** -35%** (1495019150) - Aukcje internetowe Allegro ta to mnie najbardziej zaskoczyła i z tych zakupów chyba najbardziej mi się podoba. Jest duża, naprawdę duża. W jej głowie jest kuleczka która dzwoni(taka grzechotka), Macki naprawdę fajne...jest guziczek do zapinania, są rzepy, jest zamek i sznorowka do wiazania....mi się podoba...minus za brak zaczepki do zawieszania....ale polecam:)

Fan(ka) Avatar damqelle
    Wpisów do bloga
    17

joasiab - ten ocean bardzo hałasuje? Bo mi się podoba, pewnie Anka by pod nim leżała bo jej się szalenie takie rzeczy podobają.
    Co do pszczółek - też mamy :) Zrobiłam szydełkiem takie owady na pelec (kukiełki) i teraz bawimy się że lata pszczółka siada na czółko, na nosku, na rączce, albo skacze konik polny i gdzie on się schował? Jak dorobię resztę owadów to się pochwalę :)

Strona 3 z 10 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 8 ... OstatniOstatni

Zasady Postowania