Strona 1 z 3 1 2 ... OstatniOstatni
1. do 10. z 28

Temat: roczek

Początkująca(y)

Domyślnie roczek

witam wszystkie mamusie wrzesniowych dzieci. juz powoli zaczynam myslec o urodzinach mojej corki( 22 wrzesien). planujecie juz cos?gdzie bedziecie robic?
    Ostatnio edytowane przez darling88 : 9-07-2009 - 17:07

Mama Dawidka i Natalki :)

Domyślnie Odp: roczek

Oj tak roczek zbliża się wielkimi kroczkami :) na razie jeszcze nie myślę co i jak :) ale na pewno Dawid będzie miał swój torcik :) a zrobimy urodziny w domku, już w końcu w naszym własnym bo w sierpniu dostajemy mieszkanie.

Zadomowiona(y) Avatar sylllwiaaa

My tez zrobimy impreze w domu Mamy duzy dom wiec zaprosimy duzo znajomych z dzieciakami Do tego torcik i jakies pysznosci sie wymysli i bedzie super

Zadomowiona(y) Avatar kasia.883

No,no roczek,jak to szybko leci aż szkoda.
    My pierwsze urodziny Lilki zrobimy w na pewno w domu.Torcik już zamówiłam u cioci która jest cukiernikiem i piecze same pyszności w przeciwieństwie do mnie ja jestem beztalenciem w tej dziedzinie.Gosci trochę będzie ale większość to rodzina.

Zadomowiona(y) Avatar sylllwiaaa

A nasza rodzinka jest niestety daleko Ale moze ewentualnie uda sie sciagnac chociaz jakas bacie na te roczek

Mama Misi i Kici Avatar brown.kate

Cytat Napisał sylllwiaaa Zobacz post
    A nasza rodzinka jest niestety daleko Ale moze ewentualnie uda sie sciagnac chociaz jakas bacie na te roczek
    nasza rodzinka tez daleko....zobaczymy sie 20 wrzesnia, ale tylko na skypie.... Ale kilka przyszywanych cioc i wujkow zaprosimy do domku i torcik tez jakis pyszny trzeba wymyslec, choc pewnie kupny, bo matka to straszny len i beztalecie,... jesli chodzi o kuchnie

Wdrożona(y) Avatar asiak_826

My roczek w domciu z najbliższą rodziną (około 12 osób) na pewno baloniki i torcik (raczej kupny) a resztę ciast własnoręcznych i kawcia herbatka napoje. Nierobie żadnej większej wyżerki bo to święto mojego Skarba a nie wesele i najważniejsze żeby miło spędzić czas. Ewentualnie myślę o symbolicznej lampce szampana, ale zobaczymy jak wyjdzie. Dobrze że mam przed sobą jeszcze 2 miesiące do tego czasu.

Fan(ka) Avatar KingaMZ

ja tez w domu bede robic...najblizsza rodzina...tyle ze bede robic roczek łucji i 4 latka Igora razem ze wzgledu ze tylko 3 tyg miedzy jednymi a drugimi jest. No ale kazde z osobna bedzie mialo swoj tort :D

wrześniowa mama 2008 Avatar iławianka

Ja również będę robić w domu a więc najbliższa rodzina i przyjaciele. Ale zaczynam myśleć już o menu. A czy u Was też jest tradycja że dziecko podczas roczku wybiera jakiś przedmiot - wróżba na życie?

Zadomowiona(y) Avatar kasia.883

U nas nie ma tej wróżby ale chętnie ja wprowadzę jeśli wytłumaczysz mi o co w niej chodzi,bo coś mi się o uszy obiło ale nie wiem dokładnie

Strona 1 z 3 1 2 ... OstatniOstatni

Zasady Postowania