Strona 3 z 265 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 8 13 23 ... OstatniOstatni
21. do 30. z 2642
    Wrześniowe mamy'08 Avatar kicia76

Domyślnie Odp: Zakupy dla maluszka, przydatne adresy i nie tylko

Aniam znajoma ma taki, prowadzilam przez chwile i klamot straszny. Kolo na stale to przednie i trzeba co chwile podnosic bo jedzie gdzie chce. Maly byl juz wiekszy i ciezko szlo, zawieszenie sztywne i duzo sily trzeba miec. Ja mam ciezszy wozek na 4 kolach i jest o niebo lepszy w prowadzeniu.

Co do wozka to sama juz nie wiem. Sprzedac ten co mam bo troszke ciezki i kupic nowy. Kupic malej dostawke czy jakis duecik. Jedyne co mam dobre to maclaren i ten zostaje.

Wrześniowe mamy'08 Avatar korni

jestem przerażona tym wątkiem, hehehe... dopiero 4/5 miesiąc, przy magdzie kupowałam wózek w 8
    i to bez specjalnego szukania...
    ...kupiłam z jakiejś polskiej firmy z częstochowy z wyciąganą gondolą i super się sprawdził... oczywiście zostanie dla małego dzidzika jeden problem mam z głowy...

ale jeśli mogę... to faktycznie gumowe dmuchane koła, mimo że czynią wózek cięższy zdają lepszy egzamin, próbowałam jeździć na niepompowanych i była tragedia...
    i jeśli jeszcze coś mogę poradzić to większe kółka są wygodniejsze w krawężnikowaniu właśnie...

a co do spacerówek, to ja kupiłam madzi taką z podwójnymi kółkami, składaną, niby full wypas, bo z daszkiem itd... ale co z tego jak idąc kopałam w kółka, wozek wylądował w komisie, a wzieliśmy z tamtąd taką zwykłą laskę zapinaną na paski... i ta się sprawdziła... może dlatego że madzia wcześnie wolała chodzić na własnych nogach, niż w wózku a druga rzecz, że jak była niepogoda to jechaliśmy do lekarza czy gdziekolwiek autem...

to tyle wtrącenia
    udanych zakupów
    Madzia, pierwsza córa:

Czeka na rodzeństwo:

Fan(ka) Avatar anaklim
    Wpisów do bloga
    8

Wrześniowe mamy'08

anakilm - hmm, gustujemy w teh samej firmie, tylko ja chce do odmiany JANE NOMAD bo bardziej podobają mi się czerokołowe i zastanawiam się nad fotelikiem , czy kupić z Jane czy nie

Fan(ka) Avatar anaklim
    Wpisów do bloga
    8

Klajo - oglądałam Jane Nomad - też b. fajny. Ja chcę tym razem 3 koła, bo 4 już miałam za pierwszym razem, a że ja lubię eksperymenty to tak jakoś:)))))))))

Isunia - Quinny też oglądałam:)

Mama Julci i Oleńki-:)

anaklim- super ten wózek

mi ten mój chicco się podoba, ale... no właśnie koła... niby mam spacerówkę baby design na podobnych kołach tu w mieście spoko sie ją prowadzi, to jednak i tak sie waham... podoba mi sie ten quinny, ale cena mnie przeraża no i jeszcze mamy niewielki bagażnik...więc też wózek musi "dobrze" sie składać... pewnie więc zostaniemy przy tym chicco...

ale pewnie i tak wybierzemy sie na jakiś maratonik po hurtowniach
    całe szczęście, że prócz wózka żadnych innych sprzętów kupować nie musimy...

Początkująca(y)

Jak na nowoczesną mamuśkę przystało ja wiele rzeczy zamawiam przez interent dla mojego szkraba. Kiedys byłam bardzo anty takim zakupom ale idąc z duchem czasu zmieniłam zdanie :) Co ciekawe przez internet kupiłam też wózek dla mojego malucha :) wszystkim mamom przyszłym i obecnym polecam akcesoria dla dzieci z Sklep dla dzieci 4kids; artyku?y dla dzieci, artyku?y dla niemowl?t, Bugaboo. Kto by pomysłał, że świat pójdzie tak do przodu ? :)

Fan(ka)

anaklim, klajo bo tak szczerze quinny do jane podobny powaznie to jak kupowalismy quinniego jako spacerowke w opcji tez byl jane ale 1-cena, 2-ta wystajaca blacha mnie nie przekonala ... i quinny troszke wiecej miejsca mial do spania - tak wygladal przynajmniej

Cytat Napisał ewa_ll Zobacz post
    podoba mi sie ten quinny, ale cena mnie przeraża no i jeszcze mamy niewielki bagażnik...więc też wózek musi "dobrze" sie składać...
    ewa quinny sklada sie rewelacyjnie !!!!!!! powaga !!!!!!!!!! moj brat zapakowal dwa quinny (mojej corci i jego synka) do peugota 106!!!!!!!!!! plus rzeczy dla dzieciakow

Ida
    Ida jest nieaktywny
    Mama dwóch dam

Aniam , ja mam taki 4 kolowy i raczej jestem zadowolona.
    Agata jak się zdecydujecie czy sprzedajecie to daj znac, moja znajoma tez się zastanawia i ona by sprzedawała z fotelikiem co by mi b pasowalo.
    JA tez uwazam, ze gondola powinna być twarda i duza, nasze dzieci pewnie zime lub jej czesc w niej przejada wiec powinno być tam miejsce na spiworek.

Wrześniowe mamy'08 Avatar inkainka

buuuu a mi troche szkoda ze sie nie moge wlaczyc do dyskusji bo wozek i tysiace innych gadzetow dostane po siostrzenicy. z jednej strony dobrze bo kasy zostanie sporo w kieszeni ale z drugiej szczerze wolalabym sama cos wybrac szczegolnie wozek.tylko nie chce zeby sie siora obrazila pocieszam sie ze to tylko gleboki wozek i szybko go wymienie na jakis inny w moim guscie np na taka maszyne jak anaklim wybrala!!
    [/url]

Strona 3 z 265 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 8 13 23 ... OstatniOstatni