641. do 645. z 645
-
16-09-2011, 09:38 #641
Odp: Chlopiec czy dziewczynka? Nasze przeczucia, usg, wrozby
to ja dodam swoją historię, w rodzinie same dziewczynki wiec przy 1 ciaży też imyślałam o chłopcu, maż o dziewczynce nie wspominał, marzył mu się syn, niestety lub dziś wiem, ze stety okazało sie, ze dziewczynka, oczywiscie córusia tatusia. przydrugiej ciaży planowałam płęć, zgodnie z owulacją, miałam testy owu;acyjne, wstrzymywałam sie do owulacji i udało się, płeć zgodna z planem czyli synulek mamuni oczywiście:)
nie wiem, czy ta metoda skuteczna, ale nam się udało!
-
18-09-2011, 11:21 #642Fan(ka)
O szyszunka to dokładnie napisz o tej medodzie. Wiadomo Milcia to córunia tatunia, choć narazie mamusia jest najważniejsza, ale widzę jaki wielki wpływ ma tatuś na Milunie. Ja też byłam pewna,że będzie chłopiec a los dał mi ukochaną córcię teraz chciałabym mieć chłopca, bo wiadomo chyba każdy facet marzy by mieć synka.
-
18-09-2011, 12:27 #643
-
22-09-2011, 17:18 #644
-
7-02-2012, 11:05 #645Początkująca(y)
Witam ja mam dwie córeczki i teraz bardzo bym chciała synka przy córkach jadłam słodycze jak nałogowiec a teraz odwrotnie tylko słone i ostre wię jest nadzieja i ciąża jest zupełnie inna od samego początku mdłości i wszystkie zle dolegliwości a z córkami to gdybym nie poszla do lekarza to chyba bym szybko sie o ciaży nie dowiedziała tak bez objawowo wszystko sie odbywało poczekam zobaczymy teraz usg więc może akurat już bedzie coś wiadomo ;) córeczki to prawdziwe skarbeczki ale synek to już komplecik by był

1Podziękowań
LinkBack URL
About LinkBacks

Facebook

Malutkie Ubranka dla...
Dzisiaj, 11:30 w Wcześniaki