Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy ... 2 3
21. do 25. z 25
    http://www.lauraziobro.pl
    Wpisów do bloga
    1

Domyślnie Odp: "Przeinaczenia" i nietypowe pomysły naszych tatuśkow :-)

Ja tylko przypomnęjak mój M ubrał Michała (2 lata) w sweterek na 3-6m-cy :))) No i był bardzo zdziwiony o co mi chodzi..."no widziałem że trochę krótkie rękawki ale myslałem że tak ma być" !! A mój Misiek stał wciśniety dosłownie w ten sweterek i widać było, że był tak samo zaskoczony jak ja ..w co ten tata mnie ubrał...To jest numer którego nigdy nie zapomnę!!:))))))))
    I co z tego, że dwójka dzieci..jak faceci są też jak dzieciaki!

Czerwcowa mama 2009 Avatar irka252

Kerna to nic jak moja Olivia miala 4 lata (czyli 8 lat temu) to maz zaprowadzal ja do babci, a ze bylo zimno to mial zalozyc szalik. No i cos zalozyl tylko ze to byl pasek od mojej podomki (tez bialy). Mu oczywiscie cos nie pasowalo ze taki dlugi szalik ale myslal ze to taka moda. Myslelismy ze padniemy ze smiechu.

Wrześniowa mama '10 Avatar Kinia1
    Wpisów do bloga
    6

Cytat Napisał _koRba_ Zobacz post
    Sytuacja z parkingu pod cmentarzem. Odpielam torbe od wozka i kladlam ja na tylnie siedzenie auta ,odwrocilam sie doslownie na moment ,odwracam glowe spowrotem w miejsce gdzie stal maly (w gondoli) i patrze ,ze moj maz pakuje ja do bagaznika. Jakie bylo jego zdziwienie jak w tym momencie krzyknelam ze smiechem "Kochanie tam jest Filip!!!" Moj byl tak zakrecony ,ze zapakowalby syna wraz z gondola do bagaznika. Ale najlepsze bylo jego zdziwienie z oburzeniem" To Ty go jeszcze nie wypakowalas?! " Wiec kochane uwaga na roztargnionych mezow :D
    Korba mój jak zakupy chował do bagażnika to nosidełko z Nadią też chciał schować ;)

u nas smoczek to oszukaniec
    NASZ BISZKOPCIK WYMARZONY

]

Początkująca(y)

Cytat Napisał irka252 Zobacz post
    Kerna to nic jak moja Olivia miala 4 lata (czyli 8 lat temu) to maz zaprowadzal ja do babci, a ze bylo zimno to mial zalozyc szalik. No i cos zalozyl tylko ze to byl pasek od mojej podomki (tez bialy). Mu oczywiscie cos nie pasowalo ze taki dlugi szalik ale myslal ze to taka moda. Myslelismy ze padniemy ze smiechu.
    padlam ze smiechu! :)
    Mojego poprosilam aby do szpitala przyniosl mi butelke dla malej i opisalam gdzie ona znajduje. Przyszedl i ze zdziwieniem sie spytal czy my tu w szpitalu nie mamy butelek? ze o co mi chodzi? bo on przyniosl owszem buteleke, ale taka plastikowa po wodzie mineralnej....

Początkująca(y)

Tata - Tatoju nie mam pojęcia czemu
    Smoczek - Monio
    Ja - Mleczarnia :P
    Wózek - Porsche
    więcej rzeczy nie pamiętam...
    Oczywiście mała zawsze na tatę siknie podczas przebierania a jak była mniejsza to i kupkę na niego zrobiła a na mamusie nie hihihih

21.09.2001 r. - para; 13.03.2006 r. - narzeczeni; ??.??.???? r. - małżeństwo

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy ... 2 3

Zasady Postowania