21. do 25. z 25
-
26-11-2010, 13:53 #21http://www.lauraziobro.pl

- Wpisów do bloga
- 1
Odp: "Przeinaczenia" i nietypowe pomysły naszych tatuśkow :-)
Ja tylko przypomnęjak mój M ubrał Michała (2 lata) w sweterek na 3-6m-cy :))) No i był bardzo zdziwiony o co mi chodzi..."no widziałem że trochę krótkie rękawki ale myslałem że tak ma być" !! A mój Misiek stał wciśniety dosłownie w ten sweterek i widać było, że był tak samo zaskoczony jak ja ..w co ten tata mnie ubrał...To jest numer którego nigdy nie zapomnę!!:))))))))
I co z tego, że dwójka dzieci..jak faceci są też jak dzieciaki!
-
26-11-2010, 16:45 #22
Kerna to nic jak moja Olivia miala 4 lata (czyli 8 lat temu) to maz zaprowadzal ja do babci, a ze bylo zimno to mial zalozyc szalik. No i cos zalozyl tylko ze to byl pasek od mojej podomki (tez bialy). Mu oczywiscie cos nie pasowalo ze taki dlugi szalik ale myslal ze to taka moda. Myslelismy ze padniemy ze smiechu.
-
28-11-2010, 07:47 #23
-
29-12-2010, 21:45 #24Początkująca(y)
padlam ze smiechu! :)
Mojego poprosilam aby do szpitala przyniosl mi butelke dla malej i opisalam gdzie ona znajduje. Przyszedl i ze zdziwieniem sie spytal czy my tu w szpitalu nie mamy butelek? ze o co mi chodzi? bo on przyniosl owszem buteleke, ale taka plastikowa po wodzie mineralnej....
-
18-01-2011, 18:17 #25Początkująca(y)
Tata - Tatoju nie mam pojęcia czemu
Smoczek - Monio
Ja - Mleczarnia :P
Wózek - Porsche
więcej rzeczy nie pamiętam...
Oczywiście mała zawsze na tatę siknie podczas przebierania a jak była mniejsza to i kupkę na niego zrobiła a na mamusie nie hihihih

LinkBack URL
About LinkBacks

Facebook

Spotkania dla rodziców w...
Dzisiaj, 12:11 w Fora regionalne