7 411. do 7 420. z 34175
Temat: Wrzesień 2010...
-
31-03-2010, 10:09 #7411
-
31-03-2010, 10:22 #7412
-
31-03-2010, 10:40 #7413
Odp: Wrzesień 2010...
no to superaśno :) gratuluję :)
witam witam u nas jak narazie pogoda nijaka...nie pada ale tak szaro na dworku...no rano jak wstałam na siuśki to była taka mgła że szok
...widzę że wszystkie mamy pozytywnie nastawione
ja nie mam dziś optymistycznego podejścia do życia hehehe........
wiecie powiem wazm strasznie ostatnio w nocy budza mnie jakieś bóle ale ciężko określić czego
..boli mnie wszystko kość ogonowa,brzuch taka jakby na dole,i do tego tak bardzo rwie mnie po bokach że ruszać się nie mogę
nie wiem może powinna m na wizycie powiedziec lekarzowi ale boję się że da mi nospe a ja tak się tego leku boje ....wiem głupio brzmi ale kiedyś jak miałam okres dostałam w szkole tak bolał mnie brzuch i koleżanka dała mi nospe chwilę potem brzuch bolał mnie bardziej wymiotowałam,kręciło mi sie w głowie aż musiałam zwolnić sie do domu i jeszcze potem umierałam
teraz mam lęka przed tymi tabletkami....a na każda tak pomaga...
dzis dzionek małego sprzątanka bo niby mieszkanko małe ale jak generalnie sprzątałam na święta bozego narodzenia to mi 5 godz zajeło
heheh to ciekawe ile czasu zajmuje mamusią co mają dwu piętrowe domy 

zyczę miłego dnia
-
31-03-2010, 10:47 #7414
witam Dziewczynki
dziś wydaje mi się troszkę lepiej... no ja jestem z Wami na bieżąco... staram się duuużo leżeć..a podłogi czekają.... na mojego M... od soboty..
ale powiedział, że już dziś na pewno umyje.. tia...
piszecie, że może bym poszła do lekarza wcześniej niż jutro... jak byłam w sobote w szpitalu to miałam badanie dowcipne i usg i lekarz jednoznacznie stwierdził, że jak się nie będzie pogarszać to wystarczy leżenie i leki do czwartkowej wizyty...więc jeszcze poczekam...choć z wielką niecierpliwością i strachem... co do pracy... pewnie nie wrócę.. szkoda mi troszkę, bo lokalizacja w której pracuję istnieje do końca kwietnia, więc po 7 latach chciałabym jeszcze być z moimi kochanymi znajomymi.. ale cóż, Dzidzi najważniejsze...Beniaminko, mam nadzieję, że brzusio szybko przejdzie, Dorotko, dobrze, że od przyszłego tygodnia wreszcie zwalniasz tempo..
Miłego dnia wrześnióweczki!"Gdy mędrzec pokazuje na niebo,głupiec patrzy na palec"
Czasem nazwanie kogoś idiotą nie jest obelgą-lecz diagnozą...
Najukochańsza Dominisia - rośnij nam zdrowo!
-
31-03-2010, 11:02 #7415
-
31-03-2010, 11:05 #7416
-
31-03-2010, 11:24 #7417
Tutaj monia wszytko o samoopalaczu-podobno mozna stosować w ciąży-wiadomo wszystko z głową i może nie codziennie ,ale raz na jakiś czas to spoko-ja będę i jakoś przeżyję ten nieprzyjemny zapach: Samoopalacze :: MediWeb.pl
U mnie pogoda super za to jutro wzięłam sobie wolne na małe porządki i pewnie będzie padać bo mam w planie -przetrzeć okna. Mówię przetrzeć bo nie będe ich szorowała tak jak planowałam początkowo-bo lepiej niech będa przetarte niż ja bym miała przypłacić to zdrowiem. Za to w szafach muszę zrobić generalne porządki bo panuje w nich totalny chaos.
-
31-03-2010, 11:26 #7418
Witam, ja dzisiaj nie za dobrym humorze. Odebrałam wyniki i mam za niska hemoglobine i hematokryt:/ Zaczynam sie bac ze to anemia, ale jutro wizyta u gina, wiec ciekawe co powie. Po za tym pogoda paskudna, pochmurno, pada deszcz:/ Mam nadzieje ze jakos mi sie humor poprawi, bo narazie jestem załamana:(
-
31-03-2010, 11:29 #7419
Witam wrześnióweczki
ja z taką wielka prosba do was czy któras orientue sie może co mogę zażyć na ból gadrła,przez pół nocy nie spałam przez ten straszny ból.
Wiem ze gdzieś już pisałyście odnosnie przeziębień itd ale szczerze mówiąc nie chce mi sie przeszukiwać całego forum,dlatego reż z góry dziękuje

-
31-03-2010, 11:31 #7420
Dziewczynki, czasem mamy tak, że wybrałyśmy wyniki np krwi a do wizyty tydzień... no i jak to baby.. martwimy się itd. Kiedyś przez przypadek trafiłam na taką stronkę Zadaj pytanie | abcbadania.pl i już parę razy zdarzyło mi się skorzystać... odpowiadają na niej lekarze w przeciągu dnia albo dwóch.. może i Wam się przyda...
"Gdy mędrzec pokazuje na niebo,głupiec patrzy na palec"
Czasem nazwanie kogoś idiotą nie jest obelgą-lecz diagnozą...
Najukochańsza Dominisia - rośnij nam zdrowo!

1745Podziękowań
LinkBack URL
About LinkBacks

Facebook

Spotkania dla rodziców w...
Dzisiaj, 12:11 w Fora regionalne