Strona 742 z 3418 PierwszyPierwszy ... 722 732 737 741 742 743 747 752 762 ... OstatniOstatni
7 411. do 7 420. z 34175
Drzewko podziękowań1745Podziękowań

Temat: Wrzesień 2010...

Fan(ka) Avatar Mycha1

Domyślnie Odp: Wrzesień 2010...

Cytat Napisał lilu02 Zobacz post
    Dzień dobry
    Dziewczyny wczoraj miałam wizytę i jestem MEGASZCZĘŚLIWA!!!!!!!!!!!!!!!! Dzidzia ma już 9 cm, widziałam jak się przeciaga, rączki i nóżki takie malenkie....normalnie latam dzisiaj ze szczęścia Aha i pani doktor wyraziła opinię, że raczej będzie to DZIEWUSZKA
    Kobietki marzenia się spełniają!!!!!
    Życzę wszystkim takich emocji po wizytach!!!!!!!!
    woow tylko pozazdrościć... tak pozytywie oczywiście!!

Ja tez dzisiaj będę się umawiała, bo zwolnienie mam do jutra. Może i ja będę już wiedziała?
    Mój kochany synuś - Hubi

Moja mała gwiazdka Igunia

Fan(ka) Avatar kasialle

lilu super wieści!!!! cieszymy się razem z Tobą

a do mojej wizyty jeszcze tak długo ... doczekam się????

Fan(ka) Avatar beti14011984

Cytat Napisał lilu02 Zobacz post
    Dzień dobry
    Dziewczyny wczoraj miałam wizytę i jestem MEGASZCZĘŚLIWA!!!!!!!!!!!!!!!! Dzidzia ma już 9 cm, widziałam jak się przeciaga, rączki i nóżki takie malenkie....normalnie latam dzisiaj ze szczęścia Aha i pani doktor wyraziła opinię, że raczej będzie to DZIEWUSZKA
    Kobietki marzenia się spełniają!!!!!
    Życzę wszystkim takich emocji po wizytach!!!!!!!!

no to superaśno :) gratuluję :)

witam witam u nas jak narazie pogoda nijaka...nie pada ale tak szaro na dworku...no rano jak wstałam na siuśki to była taka mgła że szok ...widzę że wszystkie mamy pozytywnie nastawione ja nie mam dziś optymistycznego podejścia do życia hehehe........
    wiecie powiem wazm strasznie ostatnio w nocy budza mnie jakieś bóle ale ciężko określić czego ..boli mnie wszystko kość ogonowa,brzuch taka jakby na dole,i do tego tak bardzo rwie mnie po bokach że ruszać się nie mogę nie wiem może powinna m na wizycie powiedziec lekarzowi ale boję się że da mi nospe a ja tak się tego leku boje ....wiem głupio brzmi ale kiedyś jak miałam okres dostałam w szkole tak bolał mnie brzuch i koleżanka dała mi nospe chwilę potem brzuch bolał mnie bardziej wymiotowałam,kręciło mi sie w głowie aż musiałam zwolnić sie do domu i jeszcze potem umierałam teraz mam lęka przed tymi tabletkami....a na każda tak pomaga...

dzis dzionek małego sprzątanka bo niby mieszkanko małe ale jak generalnie sprzątałam na święta bozego narodzenia to mi 5 godz zajeło heheh to ciekawe ile czasu zajmuje mamusią co mają dwu piętrowe domy
    zyczę miłego dnia

zakochana mama Avatar tosia1

witam Dziewczynki dziś wydaje mi się troszkę lepiej... no ja jestem z Wami na bieżąco... staram się duuużo leżeć..a podłogi czekają.... na mojego M... od soboty.. ale powiedział, że już dziś na pewno umyje.. tia... piszecie, że może bym poszła do lekarza wcześniej niż jutro... jak byłam w sobote w szpitalu to miałam badanie dowcipne i usg i lekarz jednoznacznie stwierdził, że jak się nie będzie pogarszać to wystarczy leżenie i leki do czwartkowej wizyty...więc jeszcze poczekam...choć z wielką niecierpliwością i strachem... co do pracy... pewnie nie wrócę.. szkoda mi troszkę, bo lokalizacja w której pracuję istnieje do końca kwietnia, więc po 7 latach chciałabym jeszcze być z moimi kochanymi znajomymi.. ale cóż, Dzidzi najważniejsze...Beniaminko, mam nadzieję, że brzusio szybko przejdzie, Dorotko, dobrze, że od przyszłego tygodnia wreszcie zwalniasz tempo..
    Miłego dnia wrześnióweczki!
    "Gdy mędrzec pokazuje na niebo,głupiec patrzy na palec"
    Czasem nazwanie kogoś idiotą nie jest obelgą-lecz diagnozą...
    Najukochańsza Dominisia - rośnij nam zdrowo!

Fan(ka) Avatar Kasiona

Lilu 02 gratuluje krolewny :)

Witam porannie dziewczynki!

żyje dla nowego życia Avatar skrzat910

Dzień dobry przy kawci!
    Całą noc sniło mi sie wczorajsze usg. Takie fajne uczucie było jak zobaczyliśmy co robi, jak grymasi, ziewa i mlaska, paluszki pokazuje. Dzięki temu obudziłam sie z super humorkiem
    Na obiad zrobie żeberka duszone z cebulką i ziemniaczki.
    Gratuluje wszystkim udanych wizyt!

Zadomowiona(y) Avatar She*shu

Cytat Napisał monia.gryc Zobacz post
    Spadam, się wykąpać, jutro mam jajeczko w pracy i chcę ładnie wyglądać więc planuję nałożyć samoopalacz nie wiem czy w ciąży można?
    Tutaj monia wszytko o samoopalaczu-podobno mozna stosować w ciąży-wiadomo wszystko z głową i może nie codziennie ,ale raz na jakiś czas to spoko-ja będę i jakoś przeżyję ten nieprzyjemny zapach: Samoopalacze :: MediWeb.pl

U mnie pogoda super za to jutro wzięłam sobie wolne na małe porządki i pewnie będzie padać bo mam w planie -przetrzeć okna. Mówię przetrzeć bo nie będe ich szorowała tak jak planowałam początkowo-bo lepiej niech będa przetarte niż ja bym miała przypłacić to zdrowiem. Za to w szafach muszę zrobić generalne porządki bo panuje w nich totalny chaos.
    Ostatnio edytowane przez She*shu : 31-03-2010 - 11:34

Entuzjast(k)a Avatar Kasias88

Witam, ja dzisiaj nie za dobrym humorze. Odebrałam wyniki i mam za niska hemoglobine i hematokryt:/ Zaczynam sie bac ze to anemia, ale jutro wizyta u gina, wiec ciekawe co powie. Po za tym pogoda paskudna, pochmurno, pada deszcz:/ Mam nadzieje ze jakos mi sie humor poprawi, bo narazie jestem załamana:(

Fan(ka) Avatar KAROLINA84
    Wpisów do bloga
    1

Witam wrześnióweczki
    ja z taką wielka prosba do was czy któras orientue sie może co mogę zażyć na ból gadrła,przez pół nocy nie spałam przez ten straszny ból.
    Wiem ze gdzieś już pisałyście odnosnie przeziębień itd ale szczerze mówiąc nie chce mi sie przeszukiwać całego forum,dlatego reż z góry dziękuje

zakochana mama Avatar tosia1

Dziewczynki, czasem mamy tak, że wybrałyśmy wyniki np krwi a do wizyty tydzień... no i jak to baby.. martwimy się itd. Kiedyś przez przypadek trafiłam na taką stronkę Zadaj pytanie | abcbadania.pl i już parę razy zdarzyło mi się skorzystać... odpowiadają na niej lekarze w przeciągu dnia albo dwóch.. może i Wam się przyda...
    "Gdy mędrzec pokazuje na niebo,głupiec patrzy na palec"
    Czasem nazwanie kogoś idiotą nie jest obelgą-lecz diagnozą...
    Najukochańsza Dominisia - rośnij nam zdrowo!

Tagi tego tematu

Zasady Postowania