41. do 44. z 44
-
3-02-2012, 14:53 #41Entuzjast(k)a
Odp: zabawki, książeczki itp co polecacie a z czym lepiej sie wstrzymać
Wilga
A my mamy dwie z tego o myszce i koziołku. Podoba się małemu ta o myszce i znam już na pamięć ;p
-
3-02-2012, 20:34 #42
Ja kupiłam kilka książeczek w realu "mała krówka", mała owieczka, mały piesek, mała...... są w nich krótkie wierszyki i dosyć fajne obrazki
Poza tym kupuje małej książeczki z naklejkami takie dla dwulatkow np. ze zwierzątkami ze wsi, jak karolinka znajdzie odpowiednią naklejkę, to ją przykleja. Potrafi taką książeczkę zrobić w jeden dzień. :) Potem ją sobie ogląda jeszcze przez dlugi czas. :)
-
1-04-2012, 23:58 #43Początkująca(y)
Świetnie sprawdzają się wszelkiego rodzaju zabawki edukacyjne, np. klocki. Idealna zabawka powinna i bawić i rozwijać. Ja swego czasu swojemu młodszemu rodzeństwu pokazałam grę memory - chyba wszyscy znają?! ;) świetnie uczy i rozwija pamięć. ostatnio kupiłam w magdalence chrześniakowi i mam nadzieję, że jemu też się spodoba.
-
2-04-2012, 15:54 #44
mój synek za klockami nie przepada tzn tylko sorter go interesuje ,ewentualnie ja ukladam a on rozwala
uwielbia rowerek biegowy śmiga jak szalony i książeczki różnego typu kupiłam mu również bajki z baby tv o kolorach, zwierzętach i wesołych instrumentach.

3Podziękowań
LinkBack URL
About LinkBacks

Facebook

Spotkania dla rodziców w...
Dzisiaj, 12:11 w Fora regionalne