Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 4 5
41. do 44. z 44
Drzewko podziękowań3Podziękowań

Temat: zabawki, książeczki itp co polecacie a z czym lepiej sie wstrzymać

Entuzjast(k)a

Domyślnie Odp: zabawki, książeczki itp co polecacie a z czym lepiej sie wstrzymać

Wilga
    A my mamy dwie z tego o myszce i koziołku. Podoba się małemu ta o myszce i znam już na pamięć ;p
    ksiulka dziękuje za post.

Entuzjast(k)a Avatar whitneyxx

Domyślnie Odp: zabawki, książeczki itp co polecacie a z czym lepiej sie wstrzymać

Ja kupiłam kilka książeczek w realu "mała krówka", mała owieczka, mały piesek, mała...... są w nich krótkie wierszyki i dosyć fajne obrazki
    Poza tym kupuje małej książeczki z naklejkami takie dla dwulatkow np. ze zwierzątkami ze wsi, jak karolinka znajdzie odpowiednią naklejkę, to ją przykleja. Potrafi taką książeczkę zrobić w jeden dzień. :) Potem ją sobie ogląda jeszcze przez dlugi czas. :)

Początkująca(y)

Świetnie sprawdzają się wszelkiego rodzaju zabawki edukacyjne, np. klocki. Idealna zabawka powinna i bawić i rozwijać. Ja swego czasu swojemu młodszemu rodzeństwu pokazałam grę memory - chyba wszyscy znają?! ;) świetnie uczy i rozwija pamięć. ostatnio kupiłam w magdalence chrześniakowi i mam nadzieję, że jemu też się spodoba.

Fan(ka) Avatar ksiulka

mój synek za klockami nie przepada tzn tylko sorter go interesuje ,ewentualnie ja ukladam a on rozwala uwielbia rowerek biegowy śmiga jak szalony i książeczki różnego typu kupiłam mu również bajki z baby tv o kolorach, zwierzętach i wesołych instrumentach.

Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 4 5

Zasady Postowania