Strona 3 z 312 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 8 13 23 ... OstatniOstatni
21. do 30. z 3120
Drzewko podziękowań49Podziękowań

Temat: Zakupowo-Wyprawkowy:)

pysia_23
    Guest

Domyślnie Odp: Zakupowo-Wyprawkowy:)

Jeżeli chodzi o łóżko wole tradycyjne drewniane
    A dokarmiać będę dzidzię butelka z serii PROMOCJA TOMMEE TIPPEE Butelka 260ml 0m+ 0% BPA (917544078) - Aukcje internetowe Allegro i smoczek też kupię z tej serii Uspokajający Smoczek Tommee Tippee Air 0-3m 2szt. (916097345) - Aukcje internetowe Allegro
    Moi synkowie za cholerę nie chcieli korzystać z butelki czy smoczka a miałam zestaw z 15 różnych butelek od Aventa, po antykolkową czy właśnie Tommee Tippee a smoczki też od kauczukowego po silikonowy kształty wszystkie możliwe a moje uparciuchy i tak wypluwały a pić nie chciały nic poza cycem a później kubek niekapek z soczkiem a starszy synek mając ok 2 latka wypijał czasem mleczko z butli ale wtedy to już był za duży a mu się cholerstwo spodobało
    Kubek niekapek też Tommee Tippee http://www.allegro.pl/item918660232_...t_0_bpa.htmlto jedyny jaki młodszemu przypadł do gustu a starszy miał kilka zwykłych, min Kubek niekapek Canpol 200ml 2/780 przeźroczysty (899475029) - Aukcje internetowe Allegro a potem Aventa http://www.allegro.pl/item917218567_...6m_promo.htmli z nim się najbardziej zaprzyjaźnił.
    Zazdroszczę tym mamą, których dzieciaczki piją z czego popadnie i dadzą sobie wsadzić do buzi 1 lepszy smoczek.ja na butelki i smoczki wydałam fortunę a potem dałam je w większości użyte kilka razy siostrzenicy w spadku a tej każda butelka i smoczek pasowało więc sobie zmieniała do koloru do wyboru a nie te moje wybredniaki.
    Tym razem kupie wszystko z serii Tomee Tippee i ni cholery inne, maluch musi zaakceptować to co będzie miał pod ręka i już bo potem znów mi zostanie 20 butelek i 15 smoczków a dziecko będzie do 1,5 roku na cycu i będzie miało w nosie butelkę czy smoczek

Mama81

Tu mama z Irlandii:))
    MIlo mi cie poznac :)Ja jestem z Cork wiec do Dublina mi troche daleko.
    pozdraiwam

Fan(ka) Avatar kasialle

Dziewczyny ja mam po synusiu x-landera xa i nie zamieniłabym go na żaden inny!! Dla mnie rewelacja!!
    Wózek dziecięcy XA - X-lander

Entuzjast(k)a Avatar Olgadom

Ja z kolei mam wózek Bartatina firmy Jedo i tez nie zamieniłabym na żaden inny, zwłaszcza jak ktoś spaceruje po polnych drogach lub nierownych chodnikach

mama X 3 Avatar oliwka_11

co do łóżeczka to ja mam kołyske ,drewniane i takie

Dałam za nie ok 400 złoty ale warto bo potem dokupiłam materac na dół i mały sam sobie przez boczne wejscie wychodził ,noi jak wstawał to nie obijał sobie główki o szczebelki.

Co do butelek to używałam AVENTU ,LOVI I TOMMEE TIPPEE I TE OSTATNIE SĄ NAJLEPSZE .

Fan(ka) Avatar Hausfrau

Ja dzisiaj byłam z Małżem na bazarze dziecinnym. Wiecie, tam mamy wyprzedają używane rzeczy swoich dzieciaków i można zrobić na serio dobry interes. Jest tam wszystko. Niestety ten jest tylko dwa razy do roku a nastepny w połowie września i chyba wtedy nie będę miała ochoty po bazarach latać
    W każdym razie dzisiaj sprawiliśmy sobie nosidełko+siodełko do auta dla malucha takie jak tutaj: Autositz Zero Plus : Autositze Gruppe 0+ Autositze Unterwegs : Baby Butt Onlineshop ale używane za 22,50 eurosów
    Do tego podgrzewarkę do butelek i słoików za 5 eurosów

"Każde przychodzące na świat dziecko przynosi z sobą poselstwo od Boga, że nie zwątpił On jeszcze o ludzkości." R.T.

Fan(ka) Avatar Saraa

Cytat Napisał Hausfrau Zobacz post
    Ja dzisiaj byłam z Małżem na bazarze dziecinnym. Wiecie, tam mamy wyprzedają używane rzeczy swoich dzieciaków i można zrobić na serio dobry interes. Jest tam wszystko. Niestety ten jest tylko dwa razy do roku a nastepny w połowie września i chyba wtedy nie będę miała ochoty po bazarach latać
    W każdym razie dzisiaj sprawiliśmy sobie nosidełko+siodełko do auta dla malucha takie jak tutaj: Autositz Zero Plus : Autositze Gruppe 0+ Autositze Unterwegs : Baby Butt Onlineshop ale używane za 22,50 eurosów
    Do tego podgrzewarkę do butelek i słoików za 5 eurosów
    A szukalas cos na ebay? Ja czesto sprzedaje . Jak masz szczescie to mozesz za 1 euro kupic np. Lozeczko.

Entuzjast(k)a Avatar paulka24

Fan(ka) Avatar Hausfrau

Cytat Napisał Saraa Zobacz post
    A szukalas cos na ebay? Ja czesto sprzedaje . Jak masz szczescie to mozesz za 1 euro kupic np. Lozeczko.
    Szukałam na ebay ale w zasadzie skoro pod ręką mam pełno bazarów (w szkołach i kościołach są własnie dla małych bejbiśków często) to po co mam płacić za przesyłkę...
    Na meinestadt.de - Das Portal für alle Städte Deutschlands też można znaleźć dużo tanich rzeczy dla bejbisków. Widziałam MaxiCosi które babka chciała oddac za 30 euro a nowe kosztuje ponad 100.
    Poza tym ja nie potrzebuję wiele rzeczy bo prawie wszystko da nam szwagierka. Miała tylko zepsute maxicosi i chodzika nie ma.
    Wiadomo jak coś fajnego się zobaczy to zawsze można się skusić ale mamy jeszcze duuuużo czasu

"Każde przychodzące na świat dziecko przynosi z sobą poselstwo od Boga, że nie zwątpił On jeszcze o ludzkości." R.T.

Wrześniowka 2010 i 2011 Avatar Trixi

Mysmy tez byli z mezem na takim baby-bazarze :) Super sprawa !!! Kupilismy wozek Oregon 6 aluminiowy ,ze wszystkimi mozliwymi dodatkami,wysokie krzeselko chicco i nowy komplet poscieli,ze sciankami i baldachimem do lozeczka wszystko w super stanie za 60 eurosow :) Na na ebayu czesto kupuje i sprzedaje jak sie ma troche czasu to naprawde fajne rzeczy moznaq trafic :) Ostatnio kupilam nowe spodnie ciazowe "Baby-walz" bez "brzucha" za 1,5 Euro :)

Strona 3 z 312 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 8 13 23 ... OstatniOstatni

Zasady Postowania