Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2
11. do 16. z 16
    Fan(ka)

Domyślnie Odp: Pokój dla dziewczynki :)

Dla mnie najładniejsze pokoiki są białe z kolorowymi dodatkami, taki styl skandynawski. Do tego jasne mebelki.

Ja urządziłam swoim małym pokoik do spania raczej w neutralnych kolorach. Ściany pomalowane są "białą czekoladą" duluxa, i kupiłam białe mebelki z ikei. Łóżeczka mam z drewexu. Na ścianach literki nad łóżeczkami z ich imionami i delikatne obrazeczki na kokardkach z misiami. Jest ładnie i przytulnie.
    Dziewczynki mają też pokój do zabawy. Tam jest już kolorowo. Nadal jestem na etapie "dopracowywania" obu pokoików więc fajnie jakby inne mamy pochwaliły się swoimi dziełami :)

Początkująca(y)

Super temat!.Ja mam 2 letnia corke,ktorej zaczynam urzadzac pokoik, poniewaz ma zrobiony z naszej sypialni narazie nie przypomina pokoiku typowo dziewczecego ,ale pomalutku dodajemy a to lampke nocna nad tapczanikiem a to rameczki kolorowe na sciane i obrazki. Ale jeszcze duzo brakuje takze kazda rada oraz zdjecia mile widziane. Pozdrawiamy!

Fan(ka)

jesli kiedys bede robic urzadzac pokoik dla mojej Corci to raczej skorzystam z uslug www.bajart.pl jak zobaczylam galerie pokoikow to .......... bardzo mi sie spodobalo.

wg mnie to lepiej wyglada anizeli fototapeta

Początkująca(y)

Tak sobie myślę, że to dziecko powinno dobrze czuć się w swoim pokoju. Moja siostra zrobiła córce pokój w stylu bajki "Auta". Na początku patrzyłam na to dość dziwnie, bo to raczej nie jest wystrój typowy dla dziewczynki. Ale teraz wiem, że to ulubiona bajka Julki i że ona się z tymi bohaterami utożsamia i czuje się tm dobrze, a o to chyba chodzi ;))

Początkująca(y) Avatar trojan85

ja też uwielbiam białe mebelki z dodatkami,najlepiej niebieskimi, chociaż chciałabym mieć dziewczynkkę.

Początkująca(y)

Jak białe to tylko coś takiego jak tutaj www.meblik.pl/kolekcja/59/roza-roz/ ten pierwszy slajd z oknem. Uwielbiam takie proste i jasne aranzacje. Tylko kogo na to stac... do takich aranzacji to chyba trzeba tez miec odpowiednia przestrzen w domu.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2

Zasady Postowania