11. do 16. z 16
Temat: Pokój dla dziewczynki :)
-
23-02-2011, 16:36 #11
Odp: Pokój dla dziewczynki :)
Dla mnie najładniejsze pokoiki są białe z kolorowymi dodatkami, taki styl skandynawski. Do tego jasne mebelki.
Ja urządziłam swoim małym pokoik do spania raczej w neutralnych kolorach. Ściany pomalowane są "białą czekoladą" duluxa, i kupiłam białe mebelki z ikei. Łóżeczka mam z drewexu. Na ścianach literki nad łóżeczkami z ich imionami i delikatne obrazeczki na kokardkach z misiami. Jest ładnie i przytulnie.
Dziewczynki mają też pokój do zabawy. Tam jest już kolorowo. Nadal jestem na etapie "dopracowywania" obu pokoików więc fajnie jakby inne mamy pochwaliły się swoimi dziełami :)

-
24-02-2011, 19:46 #12Początkująca(y)
Super temat!.Ja mam 2 letnia corke,ktorej zaczynam urzadzac pokoik, poniewaz ma zrobiony z naszej sypialni narazie nie przypomina pokoiku typowo dziewczecego ,ale pomalutku dodajemy a to lampke nocna nad tapczanikiem a to rameczki kolorowe na sciane i obrazki. Ale jeszcze duzo brakuje takze kazda rada oraz zdjecia mile widziane. Pozdrawiamy!
-
25-02-2011, 13:33 #13Fan(ka)
jesli kiedys bede robic urzadzac pokoik dla mojej Corci to raczej skorzystam z uslug www.bajart.pl jak zobaczylam galerie pokoikow to .......... bardzo mi sie spodobalo.
wg mnie to lepiej wyglada anizeli fototapeta
-
26-10-2011, 11:59 #14Początkująca(y)
Tak sobie myślę, że to dziecko powinno dobrze czuć się w swoim pokoju. Moja siostra zrobiła córce pokój w stylu bajki "Auta". Na początku patrzyłam na to dość dziwnie, bo to raczej nie jest wystrój typowy dla dziewczynki. Ale teraz wiem, że to ulubiona bajka Julki i że ona się z tymi bohaterami utożsamia i czuje się tm dobrze, a o to chyba chodzi ;))
-
15-01-2012, 20:25 #15
ja też uwielbiam białe mebelki z dodatkami,najlepiej niebieskimi, chociaż chciałabym mieć dziewczynkkę.
-
Wczoraj, 22:44 #16Początkująca(y)
Jak białe to tylko coś takiego jak tutaj www.meblik.pl/kolekcja/59/roza-roz/ ten pierwszy slajd z oknem. Uwielbiam takie proste i jasne aranzacje. Tylko kogo na to stac... do takich aranzacji to chyba trzeba tez miec odpowiednia przestrzen w domu.

LinkBack URL
About LinkBacks

Facebook

Spotkania dla rodziców w...
Dzisiaj, 12:11 w Fora regionalne