Forum sponsorowane
1stBike 2.jpg

Co powiecie na jesień pod znakiem dwóch kółek? A dokładniej rowerków biegowych First BIKE, początków jazdy na rowerze i rodzinnych wycieczek rowerowych...?

Porozmawiajcie z Anią Grzybek - mamą-ekspertką

"Jeśli tylko nie będę biegła z moim młodszym synem do szkoły czy na zajęcia pozalekcyjne, albo nie będę gdzieś na rowerze, zawsze odpowiem na Wasze pytania. Do końca świata i o jeden dzień dłużej :)" Ania

www.firstbike.pl

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2
11. do 11. z 11
Drzewko podziękowań1Podziękowań

Temat: Czy wróciłyście do poprzedniej pracy po urlopie macierzyńskim??

IV-V 2005, X 2009

Domyślnie Odp: Czy chciałybyście zawodowo pracować w domu?

Ja wróciłam po 2 latach od urodzenia drugiego synka na 1/2 etatu. 1 października .
    Miesiąc wcześniej od 1 września poszłam na 1/2 etatu do drugiej (nowej) pracy bliżej domu.

Na razie to sama nie wiem jak sobie radzę . Gonię w piętkę. Nigdy nie pracowałam w dwóch różnych miejscach jednocześnie.

Ale tylko dzięki temu nie wracam codziennie o 19 do domu (a tylko we wtorki, środy i co drugi piątek) i mam co drugi piątek wolny .

Nie potrafiłabym w tej chwili wrócić do mojej starej pracy na pełny etat. Po pierwsze nie wyżylibyśmy a po drugie bym dzieci widziała tylko w weekendy .

Na szczęście póki co szefostwo w obydwu pracach jest w miarę pozytywnie nastawione. Przynajmniej nie dają mi odczuć, że jest coś nie tak.

W zeszłym tygodniu byłam pierwszy raz na urlopie związanym z opieką, bo malutki się rozchorował. Chodzi do klubiku malucha. Starszy jest w zerówce.

Jedyne co to wkurza mnie, że prawie całe moje pensje idą na klubik/przedszkole chłopaków.

No to się wypisałam.

A teraz trzeba się na jutro do pracy przygotować.
    Ostatnio edytowane przez J@god@ : 2-11-2011 - 20:47
    Chłopaki-rozrabiaki

Ciekawe, że z pokolenia na pokolenie dzieci są coraz gorsze, natomiast rodzice coraz lepsi, a więc z coraz gorszych dzieci wyrastają coraz lepsi rodzice.
    — Wiesław Brudziński

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2

Tagi tego tematu

Zasady Postowania