Forum sponsorowane
1stBike 2.jpg

Co powiecie na jesień pod znakiem dwóch kółek? A dokładniej rowerków biegowych First BIKE, początków jazdy na rowerze i rodzinnych wycieczek rowerowych...?

Porozmawiajcie z Anią Grzybek - mamą-ekspertką

"Jeśli tylko nie będę biegła z moim młodszym synem do szkoły czy na zajęcia pozalekcyjne, albo nie będę gdzieś na rowerze, zawsze odpowiem na Wasze pytania. Do końca świata i o jeden dzień dłużej :)" Ania

www.firstbike.pl

Strona 7 z 7 PierwszyPierwszy ... 2 6 7
61. do 63. z 63
    :)

Domyślnie Odp: KONKURS: Wygraj rowerek biegowy First BIKE lub kamizelkę odblaskową!

Dwie nogi i dwa kółka - ja i First Bike to niezła spółka!

Fan(ka)

Domyślnie Odp: KONKURS: Wygraj rowerek biegowy First BIKE lub kamizelkę odblaskową!

no to jeszcze i ja z takim pocalodniowym nachnieniem -
    KIEDY MALUCH BROI ZA TRZECH - NIE MIEĆ FIRST BIKE'A TO WIELKI PECH ;)
    Ostatnio edytowane przez First BIKE Ania : 31-10-2011 - 09:29

nasze skrzatki

Zadomowiona(y)

Moi drodzy, nasz kolejny konkurs dobiegł końca.

Bardzo dziękuję Wszystkim, którzy wzięli w nim udział i przesłali propozycje haseł. Są doskonałe, a przede wszystkim są Wasze i mam nadzieję, że wymyślanie ich sprawiło Wam frajdę

Tu znajdziecie informacje komu tym razem dopisało szczęście: WYNIKI konkursu "Wygraj rowerek biegowy First BIKE lub odblaskową kamizelkę!"

Serdecznie gratuluję zwycięzcom a wszystkich zapraszam do śledzenia naszych nowych propozycji zabaw.

Strona 7 z 7 PierwszyPierwszy ... 2 6 7

Tagi tego tematu

Zasady Postowania