Forum sponsorowane
1stBike 2.jpg

Co powiecie na jesień pod znakiem dwóch kółek? A dokładniej rowerków biegowych First BIKE, początków jazdy na rowerze i rodzinnych wycieczek rowerowych...?

Porozmawiajcie z Anią Grzybek - mamą-ekspertką

"Jeśli tylko nie będę biegła z moim młodszym synem do szkoły czy na zajęcia pozalekcyjne, albo nie będę gdzieś na rowerze, zawsze odpowiem na Wasze pytania. Do końca świata i o jeden dzień dłużej :)" Ania

www.firstbike.pl

Strona 14 z 14 PierwszyPierwszy ... 4 9 13 14
131. do 137. z 137
Drzewko podziękowań84Podziękowań

Temat: TESTY rowerka biegowego First BIKE. Opinie, relacje, komentarze.

Zadomowiona(y)

Domyślnie Odp: TESTY rowerka biegowego First BIKE. Opinie, relacje, komentarze.

Drogie Mamy testerki-reporterki - chyba nie trzeba będzie czekać aż do wiosny na Wasze kolejne relacje, prawda? W związku z tym, że temat pozostanie aktywny (co mnie bardzo cieszy) z przyjemnością sama będę podglądać co u Was nowego - jakie postępy, przełomy a także kolejne szaleństwa, akrobacje, wyczyny...

Jakbyście miały do mnie jakiekolwiek pytania - piszcie na anna.grzybek@firstbike.pl
    Jak zawsze chętnie odpowiem

I nie ukrywam, że mam nadzieję, spotkać się za jakiś czas znowu tutaj z Wami. Może jak spadnie śnieg...

A na razie, pozdrawiam serdecznie i bardzo dziękuję za Wasze dotychczasowe, wspaniałe relacje.
    Trzymajcie się ciepło!

PS. I nie garażujcie Waszych rowerków
    One zdecydowanie lepiej czują się na dworze. Przez cały rok

Ania

Początkująca(y)

Ojej!

Nie było mnie przez weekend (miałam zjazd na studiach) a tu takie zmiany. Szkoda, że tak szybko minęło te 5 tyg i mam nadzieję że Ania będzie do nas zaglądać mimo to. Ja na pewno będę się chwalić osiągnięciami Hani, bo kroczek po kroczku powoli udaje się nam coraz lepiej. Niestety ciągle jeszcze nie mogę tego udokumentować filmowo bo moja rowerzystka jest bardzo nieśmiała.
    Dziewczyny również do Was apeluję, żebyście dalej zamieszczały fotorelacje i filmiki (szczególnie te ostatnie) bo są nam bardzo pomocne w przełamywaniu obawy przed samodzielną jazdą:)
    pozdrawiam

Tyńka

Początkująca(y)

oo my nie zrezygnujemy szybko z rowerkowych wypadów. Adaś już wczoraj zapowiedział, że czeka na śnieg, żeby ruszyć po nim na... rowerku jak odśnieżymy podjazd (oczywiście najpierw musi się zaśnieżyć ;)) będą jeździć na pewno.

miałam jakieś bardzo zabiegane ostatnie 3 dni, ale dziś postaram się wkleić naszą najświeższą relację z minionego weekendu :)

edit: Aniu ja ślepota właśnie doczytałam, że się żegnasz tu z nami. mam jednak nadzieję, że bedziesz czasem zaglądać? bo jak pisałam wyżej żadna zima nas z rowerkiem w domu nie utrzyma :D i dziękuję Ci za wszelkie porady oraz tak miłe Towarzystwo :)

ja, mimo, że mocno pociągająca (nosem ;)) jak tylko słonko wychynie, mam dzięki FirstBike'owi większą motywację do spacerów, bo chłopcy zawsze mają na nich co robić- atrakcja niekończąca się po prostu. mam nadzieję, że na wiosnę Toś będzie szalał na biegówce, a Adaś doczeka się wreszcie swojego "pedałowca" i nie będą musieli co chwila się kłócić, kto tym razem jedzie na FirstBike'u ;)
    Ostatnio edytowane przez marta.bo.bo : 17-11-2011 - 11:24

Moje Dwa Koty:

Starlets' Mummy Avatar starlet

My też niedługo rozpoczniemy zabawę z First Bike - niedawno otrzymaliśmy przesyłkę z rowerkiem. Ponieważ jednak ma to być prezent gwiazdkowy przez najbliższy miesiąc jeszcze leży w ukryciu, ale sama już nie mogę się doczekać pierwszego wyjścia. Najpierw będzie trenować starsza córcia, bo nie opanowała jeszcze sztuki jazdy na rowerze, a latem wsiądzie na niego również młodsza pociecha.

Fan(ka)

do nas też roweek dotarł dzisiaj Zosia na razie nie chce wogóle pozwolić dziadkowi go zlożyć Tata musiał trzymać ramę a Zosia siedziała na roweku z jednym kołem zobaczymy co będzie dalej... u nas prezent urodzinowy - trudno zobaczyła już jak kurier przywiózł, dostała dwa dni przed urodzinkami... zobaczymy czy już jest wystarczająco duza żeby jeździć, jak nie - poczeka do wiosny

Fan(ka) Avatar fiuufiuu

my ruszamy wiosną z first bike. nasz szkrab bedziem mail 1,5 roku i zobaczymy co z tego wyjdzie.

Początkująca(y)

Sezon rowerkowy u nas już otwarty
    na razie jazda w kurteczce, ale pogoda ma sprzyjać cyklistom.

Strona 14 z 14 PierwszyPierwszy ... 4 9 13 14

Tagi tego tematu

Zasady Postowania