1. do 10. z 20
-
8-03-2010, 17:29 #1
Miejsca przyjazne w waszym mieście
Witajcie
,
Chciałabym poprosić Was o pomoc.
Do nowego projektu, w który zaangażowało się babyboom.pl potrzebujemy informacji o sprawdzonych miejscach , w których się można spotkać w kameralnym lub większym gronie, z dziećmi, mężami bądź bez nich.
Kawiarnie, sale zabaw , domy kultury - co Wam przyjdzie na myśl jako godne polecenia.
Bardzo proszę wpisujcie miejsca waszych wcześniejszych nie tylko forumowych spotkań.
Mile widziane namiary włącznie z linkami do stron o ile takowe istnieją oraz może , krótki opis waszych wrażeń.
Z góry dziękuję
Bestyja
-
8-03-2010, 18:17 #2nataliakGuest
Odp: Miejsca przyjazne w waszym mieście
miejsce ktore ja moge z czystym sumieniem polecic na bardziej kameralne spotkania to ksiegarnio-kawiarnia 'czuly barbarzynca' przy ulicy dobrej 31 w warszawie.
mozna wypic tam przepyszna kawe, herbate albo koktajl (maja rowniez bardzo dobre ciasta) i poczytac/kupic ksiazke czy po prostu sobie pogawedzic a wszystko to przy spokojnych dzwiekach i w milej atmosferze.
ksiegozbior maja starannie wyselekcjonowany, jest sporo niebanalnych ksiazek dla dzieci. 'czuly barbarzynca' to jedno z nielicznych miejsc w kraju gdzie mozna kupic slynna zyrafke sophie czy notatniki i kalendarze moleskine. znajda sie tez przytulanki z kalimby oraz przerozne hendmejdy.
miejsce jest przyjazne dzieciom, mozna wejsc z rowerem a takze z pieskiem. bywam tam czesto i zadziwiajace jak duzo kobiet w ciazy sie pojawia!
w kazda niedziele przed poludniem odbywaja sie 'czule czytanki' czyli niebanalna ksiazka plus znany aktor plus cale stadko zasluchanych dzieci i popijajacych kawke rodzicow. nad dziecmi nadzor maja wowczas przedszkolanki, czesto sa tez po czytankach zajecia typu rysowanie.
Czuły Barbarzyńca - Księgarnia i klub - Warszawa, ul Dobra 31
-
9-03-2010, 08:10 #3
Ja polecam to miejsce w Gdańsku Edward - Centrum Zabaw Twórczych , Przedszkole w Gdańsku, Zajęcia dla dzieci, Rozwój dziecka dla osób z Trójmiasta i okolic.....wszystko co najważniejsze jest na tej stronie łącznie ze zdjęciami zachwyconych dzieciaków co myślę jest świetną rekomendacja...
Byłam tam w czasie ciąży na zajęciach z jogi a jak mała podrośnie będziemy częściej tam zaglądać
Edward - Centrum Zabaw Twórczych , Przedszkole w Gdańsku, Zajęcia dla dzieci, Rozwój dziecka
-
9-03-2010, 15:35 #4
Witam
Ja polecę Magic Park - Centrum Zabaw - imprezy, przyjęcia, rozrywka, atrakcje dla dzieci - Lublin w Lublinie co prawda nie bylam tam jeszcze, i trzebaby sprawdzic dokladnie, ale wygląda interesująco. Miejsce zabaw dla dzieci i stoliki dla mam, gdzie można porozmawiac majac dzieci "na oku".
-
9-03-2010, 17:41 #5
-
10-03-2010, 14:52 #6
-
13-03-2010, 17:36 #7
-
14-03-2010, 09:53 #8
możesz podać adres? linka?
-
14-03-2010, 16:01 #9
Proszę bardzo
U Kubsia
-
14-03-2010, 23:34 #10
Jeśli chodzi o Bydgoszcz to ja bardzo polecam niedawno otwartą Wikolandię w Lisim Ogonie- klimat bardzo podobny jak u Kubusia, tylko jest jeszcze bardziej kameralnie i dodatkowe atrakcje (dmuchańce) w okresie letnim na powietrzu... Do tego przemiła pani właścicielka (też młoda mama), która nie tylko pilnuje dzieci, ale ma z nimi świetny kontakt, bardzo też otwarta na nowe pomysły... Oprócz kilkakrotnych odwiedzin, robiliśmy też we wrześniu urodziny syna- było super! Polecam! WIKOLANDIA - Sala Zabaw Dla Dzieci

9Podziękowań
LinkBack URL
About LinkBacks

"Jestem duża i silna, sama sobie wiąże sandały i wogóle"

Facebook

Spotkania dla rodziców w...
Dzisiaj, 12:11 w Poznań