1. do 10. z 26
-
11-05-2011, 09:49 #1Początkująca(y)
Bierzecie udział w konkursach internetowych?
Ja ostatnio ku swojemu zaskoczeniu skusiłam się na udział w konkursie batonika Pawełek na wybór zakończenia reklamy (może widziałyście tą reklamę ze striptizerem i klaunem?). Nie ukrywam, że bodźcem była nagroda - czyli netbook, ew. bony do empiku (też miłe). No niestety, jakoś nie udało mi się wygrać, ale fajne w tym konkursie jest to, że można do skutku próbować i wysyłać swoje uzasadnienia do wyboru zakończenia. A wy bierzecie udział w jakichś konkursach? Bo dla mnie to debiut z tym Pawełkiem ;)
-
15-05-2011, 18:17 #2
Odp: Bierzecie udział w konkursach internetowych?
Ja czasem biorę udział w konkursach. Przeważnie w tych z nagrodami gwarantowanymi :P A tak na poważnie, to ostatnio brałem udział w konkursie o Ipoda Nano i o wycieczkę na Cejlon z Klubu Miłośników Dobrej Herbaty. Szczerze mówiąc, wolałbym tą drugą nagrodę ;) a tak przy okazji co do ciekawostek i fajnych rzeczy, to polecam scrapbook właśnie z tego Klubu, to aplikacja Dilmah do tworzenia kolaży ze zdjęć (np. z podróży) :D życzę powodzenia!
-
18-05-2011, 20:01 #3Początkująca(y)
leticia, nie poddawaj się - ja wprawdzie nie biorę w tym konkursie udziału, ale moja bratowa wygrała bony. I dalej bierze udział, bo cały czas liczy na netbooka. A w ogóle to fajny pomysł z różnymi zakończeniami reklamy.
-
19-05-2011, 15:46 #4Początkująca(y)
Ostatnio ku swojemu zdziwieniu dowiedziałam się że ,są specjalne fora konkursowe ,gdzie są zawodowi konkursowicze ,i mają jakieś systemy ,i większość konkursów ,jest ustawiona ,
Pytam co to za przyjemność tak wygrywać,:((( niedobrze się robi
-
20-05-2011, 19:40 #5Wdrożona(y)
-
26-05-2011, 17:25 #6Początkująca(y)
mysza1504, to rzeczywiście słabe z tymi systemami i ustawianiem konkursów. Jak napisałam, mnie jakoś konkursy nie wciągają, chociaż z moją bratową razem się ekscytujemy tym konkursem pawełka ;) i jak ona wygrała, to ja się cieszyłam, jakbym to ja wygrała. Ale w tym konkursie to na pewno żadnego ustawiania nie ma i chyba nawet byłoby to niemożliwe przy takiej formule konkursu.
-
27-05-2011, 09:27 #7
ja ostatnio brałam udział w konkursie bebilon, bobovita z puszkami i bobovita z nakretkami. to takie z temtyki dziecięcej
moim zdaniem konkurs z puszkami byl ustawiony, bo tematem bylo niby aranzacja domu z puszka w tle, a zdjecia ktore wygraly wogule nie pokazywaly takich aranzacji. Ja nie wiem po co tak nazywac konkurs i dawac takie wytyczne, skoro i tak zwyciescow nazywa sie inaczej. Mialam im to napisac na fb, ale biore jeszcze udzial w konkursie z nakretkami i balam sie ze od razu wyrzuca moje zgloszenia do kosza
-
27-05-2011, 13:59 #8Wdrożona(y)
mnie już też się wiele razy obiło o uszy, że różne konkursy są ustawiane, nie tylko w necie - nie przeskoczymy tego :(
aczkolwiek mam nadzieję, że te konkursy, w których ja biorę udział nie są ustawiane :) w konkursie pawełka wiadomo, wynik zależy od jurorów i od tego, czy się wstrzelimy niejako w ich preferencje, ale tak czy siak konkurs fajny i też myślę, że nie ustawiany :)
-
28-05-2011, 22:02 #9
sa rozne strr jaki e-konkursy.info itp gdzie spolecznosc wzajemni sobie glosy zbiera itp.
ja biore udzial w konkursach gdzie nie tzreba wygrywac na glosy. wole wykazac sie kreatywnoscia i zeby ocenialo mnie jury.
w konkursie na szybkosc zgarnelam juz netbooka a niedawno wygralam ramke cyfrowa sony.
do tego rozne drobiazgi jak mp3, pendrivay, perfumy jakies gry, kosmetyki, koszulki itp. na BB wygralam chomika zhu-zhu pets. jest tych nagrod tyle ze ciezko mi spamietac.
nie wsyztskie konkursy sa ustawione. ale wtakich na glosy tzreba naprawde miec spora obsade za soba by cokolwiek wygrac niestety.
-
29-05-2011, 19:00 #10
ja raczej nie biorę udziału w internetowych konkursach, chyba, że są związane z dziećmi i można wygrać fajne nagrody :) ostatnio bobocita organizuje konkurs i w nim biorę udział. a ogólnie to zwracam raczej uwagę na różne ciekawostki zamieszczane w internecie, np. taką nietypową ofertę pracy: Ambasador Fabryki Przyjemności i wysłałąm tam nawet swoje zgłoszenie, bo jestem aktualnie na etapie poszukiwania pracy, a zarabianie jako ambasador fabryki przyjemności 10 tys. miesięcznie i perspektywa podróży po świecie są bardzo kuszące :)

LinkBack URL
About LinkBacks

Facebook

Spotkania dla rodziców w...
Dzisiaj, 12:11 w Poznań