1. do 7. z 7
    Początkująca(y)

Domyślnie Bujak, jezdzik, pchacz?- 3 w 1 ktos to mial?

Chcialam dowiedziec sie czy ktoras z mam albo moze mamy kolezanka lub ktos w rodzinie korzystal z czegos takiego:
    [url=http://akcesoria-dzieciece.hiperogloszenia.pl/zabawki/ogloszenie/124475-okazja-chicco-quatro-jak-nowy-tanio--oferta/]Okazja!CHICCO QUATRO jak nowy! Tanio!. Og

mamusia Pawełka :) Avatar Kasiiula

Domyślnie Odp: Bujak, jezdzik, pchacz?- 3 w 1 ktos to mial?

moja siostra ma identyczny :) jakies pytania masz?
    Pawełek 12.11.09 4150g miłości 62cm szczęścia

Maminka
    Wpisów do bloga
    1

Ja mam bardzo podobny jezdzik i pwoiem szczerze ze moglby byc lepiej dopracowany. nie wszystko jest wygodne. ja sie wiecej na wkurzam niz to wszytsko warte.

Fan(ka) Avatar rikapa

ja niestety go nie miałam dla swojej córci ale powiem tak pracuję w sklepie i jest u nas dostępny ten właśnie jeździk Chicco i klienci bardzo sobie go chwalą a i ja go polecam jest solidnie zrobiony ma także opcje bujania wystarczy założyć takie niebieskie kłody czyli jest bujakiem , pchaczem, jeździkiem starcza na długo .... nawet do 3 lat

Usmiechnieta_mama Avatar kari21

Moj Adas dostal wlasnie taki 3in1 ale niestety puki co nie moze go używać. jest rehabilitowany ze wzgledu na nadmierne napiecie miesniowe i ma zakaz korzystania z chodzika. Czekam az smyk zacznie stawiac pierwsze kroki i uzyje tego w formie pchacza

​Iskierka [*] 25.10.2008 15tc

Wdrożona(y)

bardzo fajnym wyborem wydaje mi się właśnie chodzik tego typu: leżaczki i chodziki, Chodzik-Kubuś Puchatek 41780, entliczek pentliczek, mebelki, foteliki, wózki, zabawki, Playshoes, akcesoria dla dzieci oprócz tego, że ma ciekawe zabawki w kształcie kubusia puchatka to wydaje mi się, że jest bezpieczniejszy niż te tradycyjne chodziki

Początkująca(y)

Z jednej strony odstraszać może 3w1,ale moim zdaniem nie ma sie czego bać. Taki jezdzik jest bardzo funkcjonalny i bezpieczny. Dodatkowo można właśnie zamontować na nim zabawki,z doświadczenia wiem że to pochłonie nasze dziecko na długie godziny zabaw:)

Zasady Postowania