1. do 10. z 21
Temat: Co na PREZENT dla męza
-
3-11-2009, 20:33 #1
Co na PREZENT dla męza
Mam problem..mój mąż ma w krótce urodziny a ja nie mam pojecia jaką niespodzianke mu wyszykować...odpadają raczej prezenty typu koszula, kosmetyki itd. Pomocy niech ktos napisze jakis odjechany pomysł!!
-
3-11-2009, 21:47 #2
Odp: Co na PREZENT dla męza
Moj narzeczony mial ostatnio urodzinki i ja mu taki prezent sprawilam ze zaprosilam znajomych uszykowalam jedzonko, zamowilam torta w ksztalcie pilki noznej (uwielbia pilke) i zrobilam taka niespodzianke!!:) Byl bardzo zadowolony i szczesliwy. Tak to zaplanowalam ze nic sie nie domyslil
Bylo bardzo fajnie!
-
7-11-2009, 21:19 #3
-
16-11-2009, 18:56 #4Zadomowiona(y)
-
16-11-2009, 20:53 #5
-
17-11-2009, 23:56 #6
polecam stronę Prezenty - Toys4Boys.pl: Prezenty, gadżety i upominki tu znajdziesz z pewnością coś ciekawego dla męża
-
4-12-2009, 16:03 #7
hej! a co myslisz o jakimś foto prezencie? moze jakiś kubek z waszym zdjeciem ktory moglby zabiera do pracy,? ja tam swojemu jak był za granica podarowalam na walentynki poduszke z naszym zdjeciem, mial sie do czego przytulac jak mu sie przykszyło. poszukaj coś np. : Superfoto.pl - odbitki, zdjęcia cyfrowe, fotoksiążki, wywoływanie zdjęć Pozdrawiam!!!
-
9-01-2010, 10:42 #8
Ja też uważam foto prezent za genialny pomysł! Znam stronkę fotolabu Superfoto.pl - odbitki, zdjęcia cyfrowe, fotoksiążki, wywoływanie zdjęć i wiem, że to niewyczerpalna kopalnia pomysłów nie tylko na prezent dla męża! Faceci uwielbiają praktyczne pomysły a taki gadżecik ze zdjęciem jest genialnym pomysłem! Ja sama dostałam od Św.Mikołaja magiczny foto-kubek i mam ochotę na kolejny fotogadżet od SUPERFOTO.pl Są fajni

-
26-01-2010, 17:25 #9
monika_l20 ! A co Ty w tym roku przygotowujesz mężowi na WALENTYNKI? Czy zastosowałaś się do porad z forum? Ja podobnie jak elektricgirl zamówię na WALENTYNKI fotoprezent! Ten fotolab, który znalała elektricgirl jest na prawdę genialny! SUPERFOTO.pl ma najfajniejszą i najciekwasza ofertę z jaką się spotkałam ... są bezkonkurencyjni a odwiedzanie ich świetnej strony internetowej po prostu uzależnia!

-
24-02-2010, 10:21 #10Zadomowiona(y)
Teoretycznie z prezentem dla męża nie powinno być problemu- przecież tak dobrze go znasz:) Wystarczy,że kupisz mu coś co w jakiś sposób jest związane z jego preferencjami. Moja koleżanka kupiła swojemu mężowi, wielkiemu amatorowi kawy ekspres senseo i kilka saszetek kawy z caffetea.pl:) Prezent był strzałem w dziesiątkę, ale na przykład twój mąż mógłby się bardziej cieszyć z książki- ty wiesz najlepiej co mu kupi:)
Ostatnio edytowane przez mamaA : 25-02-2010 - 16:27

LinkBack URL
About LinkBacks

Facebook

Spotkania dla rodziców w...
Dzisiaj, 12:11 w Poznań