1. do 5. z 5
-
31-03-2009, 14:51 #1
Espiro Atlantic czy Adbor Arte 3x3
Wwitam:)
Mam pytanko który wózek lepszy Espiro atlantic w wersji 3w1 czy Adbor Arte 3x3?
A może zna ktoś jeszcze inne 3w1 (z możliwością montażu fotelika samochodowego na stelażu) w miarę rozsądnej cenie.
A może ktoś chce sprzedać jakiś wózek 3 w 1???
Piszcie:)
-
31-03-2009, 14:55 #2
Odp: Espiro Atlantic czy Adbor Arte 3x3
-
25-04-2009, 21:21 #3Początkująca(y)
ja mam wozek firmy adbor arte 3x3 i to byl moj najgorszy zakup w zyciu ! skusila mnie niska cena ... ale jaka cena taki wozek ... tragedia ! przednie kolka odpadaja ... przy kazdym kamieniu sie klada ... juz nie wspomne o hamulcu ktory popsul sie po tygodniu uzytkowania ... to nie tylko moja opinia .. moja sasiadka tez go sobie kupila twierdzac ze trafi na lepszy egzemplarz .... i kiedy tydzien temu zostawila dziecko na chwilke przed sklepem wozek zerwal sie z hamulca i sobie pojechal ... od tej pory robimy bojkot tego szmelcu :D wszystko tylko nie arte 3x3 !
-
28-04-2009, 14:01 #4Fan(ka)
-
25-11-2010, 12:18 #5Początkująca(y)
Witam Ja mam do sprzedania ADBOR ARTE 3x3 . Kolor czerwono kremowy)Jestem z niego bardzo zadowolona. Bardzo dobrze się prowadzi. teraz jesienią - po lesie ( na grzyby) jeżdziliśmy z dzieckiem( 9m.). Latwy wjazd na krawężniki , po piasku itd.
Mój zestaw sklada się z gondoli , spacerówki i fotelika - również z mozliwością zamontowania na stelażu. Jest wiele dodatków. Do każdej części osłonki; folia przeciwdeszczowa , dodaję śpiworek polarowy - również w kazdej wersji wózka go używałam. Stan wózka jest bardzo dobry , gdyż najczęściej podróżujemy samochodem. Zdjęcia i wszelkie informacje - proszę o kontakt na sosnowska83@op.pl

LinkBack URL
About LinkBacks

. Teraz mala powoli wyrasta z gondoli i szukamy jakiejs lekkiej spacerowki.

Facebook

Spotkania dla rodziców w...
Dzisiaj, 12:11 w Poznań