Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2
11. do 19. z 19
    Początkująca(y)

Domyślnie Odp: FOTOKSIĄŻKA - co myślicie?

Nie korzystałam,wiec nie mogę sie wypowiedzieć.. Ale ogólnie co do fotoalbumów,to mamy kilka z wakacji. Szczególnie ładnie prezentuje się ten z gór. świetna sprawa.

Początkująca(y)

A wiecie coś o firmie Piklio? Trafiłam na ich stronę i wygląda na fajną. Orientujecie się, jaka jest jakość ich produktów?
    Ostatnio edytowane przez madzik12 : 18-04-2011 - 16:54

Początkująca(y) Avatar nanusia13

hej dziewczyny mam małe pytanko bo natknełam sie przegladajac fora własnie na to ...
    co myslicie o zrobieniu maluszkowi takie foto ksiazki jeszcze przed narodzinami mam na mysli smieszne zdjecia rodziców jakie opisy karteczki dotyczace np planowania przyjscia na swiat malucha ,zakupy, zdjecia USG itp

fajny to pomysl? i czy widziałyscie gdzies taka moze ksiazke kolorowa ale pustą w srodku do wypełnienia
    pozdrawiam

Początkująca(y)

Witam serdecznie,

polecam fotoksiążki jako wspaniały sposób na pokazanie naszych zdjęć. Tutaj można wziąć udział w konkursie fotograficznym i wygrać fajne nagrody - dermokosmetyki Mustela i fotoksiążki Konkurs „Wakacyjne wspomnienia z Mustela®” - Konkursy - Artykuł

Początkująca(y)

dobre, ale nie wiem czy nie lepiej nie zrobic czegos takiego jak w sklepie sweetprint (adminie to nie jest spam :) )
    taki album chyba jest lepszy

Zadomowiona(y) Avatar anusia_POZnan

Hejka, ja właśnie odebrałam dzisiaj moją fotoksiązkę z wakacji i wyszła rewelacyjnie!!!!!! Myślałam że padnę jak ją zobaczyłam :)

Zadomowiona(y) Avatar misia_86

Witajcie, ja też przymierzam sie do zrobienia takiej fotoksiążki dla mojego małżona na prezent :)
    Anusia z Poznania - gdzie zrobiłaś swoją książkę? Cały czas jesteś z niej zadowolona? :)

Zadomowiona(y) Avatar antekg

Takie fotoksiążki są naprawdę fajne i wcale nie są drogie. W ramach zakupów grupowych można je kupić - http://www.znizkomania.pl/pokaz_ofer...zdjeciami.html
    ja uważam, że najbardziej one pasują do poważnych okazji
    Bo fakt, że to nie sztuka mieć dzieci, ale trzeba jeszcze mieć czas, żeby je wychować.

Zadomowiona(y) Avatar anusia_POZnan

Hej misia - ja moją fotoksiążkę zrobiłam w serwisie Albumer.pl. Jestem mega zadowolona - jak pokazałam koleżankom i rodzicom to nie mogli uwierzyć że sama zrobiłam projekt i że tak to wyszło :) Buźka!

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2

Zasady Postowania