1. do 8. z 8
Temat: internet dla oszczednej mamy
-
22-09-2011, 21:58 #1
internet dla oszczednej mamy
potrzebuje bardzo waszej porady. nie wiem na ktora opcje internetu sie zdecydowac
. tyle tego wszystkiego na rynku a wszystko podobne. nie jest mi chyba przydatne szybkie lacze, tylko cos taniego. jednoczesnie zasieg sieci w okolicach mojego domu jest slaby i odpadaja mobilne modemy. mam trojke dzieci i nie stac mnie juz na drogie oferty kolejnych firm
. pomozcie mi prosze znalezc cos fajnego!
Norway - my love:)
-
22-09-2011, 23:42 #2
Odp: internet dla oszczednej mamy
witam, masz w zupełności rację! Wychowywanie trójki szkrabów to musi być nie lada wyrzeczenie. Ja urodziłam niedawno i mam tylko jedno dziecko, ale moja przyjaciółka ma dwójkę dzieciątek i też musi liczyć każdy grosz, żeby przede wszystkim dzieciom było dobrze
. Sama ma też mało czasu dla siebie, na serfowanie po sieci albo czas przed telewizorem (jeśli już, ogląda z dziećmi jakieś bajki) i odkryła niedawno promocyjny pakiet, który może zainteresować oszczędną i zapracowaną mamę :). otóż firma multimedia daje darmowy internet jako bonus do swoich usług i jeśli masz tv to za net już nie płacisz
. jeśli będziesz chciała dowiem się od niej jak to sobie włączyła, albo popatrz na ich stronie internetowej co piszą o twej ofercie.
-
23-09-2011, 09:50 #3
Ja mam neta stałe łącza, ale to w mojej okolicy mają fajną ofertę. Poszukaj coś na swoim terenie, moze nie będzie problemu z poszukaniem dostawcy??Skąd jesteś?
1-roczna Olcia i 3-letni Mateuszek !
moje największe szczęścia :*:*:*
-
23-09-2011, 14:59 #4
jestem z ciechanowa (woj. mazowieckie), niby miasto nie takie male a jednak z zasiegiem sieci roznie to bywa
.
a czy moglabys dla mnie dowiedziec sie o ten pakiet z multimedia? czy jest on skierowany do nowych odbiorcow tez, czy tylko do swoich abonentow? dotychczas nie slyszalam w ogole o tej firmie. czy jest godna polecenia?Norway - my love:)
-
23-09-2011, 22:16 #5
już wiem trochę więcej
. dzwoniłam do edytki - ona korzystała z usług multimediów już trochę czasu i mogła włączyć sobie po tym czasie internet za 0zł. ale z tego co mi powiedziała, to nowe osoby, które chcą przyłączyć się do multimedia i podłączyć sobie telewizję albo telefon mogą dostać taki internet darmowy też. zatem twoje szanse nie są stracone
. podzwoń tam a dowiedz się jak to działa.
-
24-09-2011, 16:00 #6
pieknie ci dziekuje za pomoc i tak duze zainteresowanie
. bardzo mi pomoglas, poniewaz nigdy nie wierze w tego typu oferty i ze cos moze byc za darmo dla kazdego. tymczasem jesli znasz kogos kto juz to ma, to musi to dzialac, czyli jest dla mnie jakas nadzieja. internetu potrzebuje do pracy, a telewizji dla dzieci, zeby mogly ogladac czasem bajki no i sama cos czasem obejrze. jak powiedzialas mi o ofercie multimedia to poszukalam troche o tym w internecie i znalazlam pozytywne opinie, wiec chyba z tego skorzystam. super
nie spodziewalam sie, ze mozna miec internet za darmo!
Norway - my love:)
-
25-09-2011, 16:31 #7
Ja mam z netii jakieś 60 zeta za net się płaci, ale przesył dobry, nie ma przerw także jeżeli dużo korzystasz to stałe łącze sie opłaca!
-
27-09-2011, 22:10 #8
to za 60zł to masz na pewno z Multimediów ofertę kablówki i potem internet za darmo, czyli wychodzi sporo taniej w tym pakieciku!!!

LinkBack URL
About LinkBacks

Facebook

Spotkania dla rodziców w...
Dzisiaj, 12:11 w Poznań