Strona 74 z 101 PierwszyPierwszy ... 54 64 69 73 74 75 79 84 94 ... OstatniOstatni
731. do 740. z 1010
Drzewko podziękowań7Podziękowań

Temat: Kobiety, Mamusie za kółkiem

Mama zabiegana x3

Domyślnie Odp: Kobiety, Mamusie za kółkiem

Cytat Napisał matylda111 Zobacz post
    mija ja mu przydzwoniłam więc to moja wina, a płyn do 25zł max kosztuje
    Valeo Protectiv - płyn do chłodnic 1 litr. - porównaj ceny, sprawdź opinie i recenzje
    dobrze że obeszło się bez policji bo dostałabym niezły mandacik no i Adamowi poleciały by zniżki z ubezpieczenia
    Matysiu, dobrze że Ty i dzieci całe.jak dużo Ci krzyknie gościu za blachy to lepiej z ubezpieczenia,bo raptem 10 % zniżek M straci a za naprawę to nawet 2000 byś musiała wyłożyć gościowi.
    A tu tak,bo akurat znalazłam

Patrysiowa mama Avatar mija79

weszłam na forum od mojego autka i walnęłam im pytanie czy to na pewno płyn do chłodnicy czy inny mi się kończy i jaki może być powód bardzo niskiego wskaźnika temperatury,bo zawsze mam dużo poniżej skali

zbyt wiele... Avatar Anetka_83

Cytat Napisał mija79 Zobacz post
    Laski ile kosztuje płyn do chłodnicy bo chyba w końcu będę musiała go kupić.
    Mijka a jaki masz płyn w tej chwili? bo chyba taki sam nalezałoby dolac...
    tak mi sie cos kiedys obiło o uszy

ja dziś 3km od domu miałam wypadek swoim tzn męża autem. wracałam ze słonecznego do domu, z lewej strony TIR stoczył się do rowu a na moim pasie facet WV busem się zagapił zaczął hamować no i nie wyrobiłam przyłożyłam mu w zadek, a że miał hak to ja najbardziej ucierpiałam. jechałam z dziećmi, nic się nam nie stało, czuwała Opatrzność....
    poszła chłodnica, zaczep od światła i przedni plastyk, trzeba będzie prostować przedni most. jutro przyjedzie mąż kuzynki- mechanik i będzie oglądał. ciekawe ile mi zaśpiewa za naprawę hmmmm
    p.s. Adam o dziwo zachował się super, nawet nie krzyczał tylko pytał czy nam nic nie jest
    Biedactwo... dobrze żw Wam się nic niestało
    ale wiem doskonale że stłuczka to nic przyjemnego
    "niebezpiecznie jest wierzyć w to, że coś trwa wiecznie... "

lipiec'00, wrzesień'08 Avatar matylda111

dzięki laseczki za wsparcie duchowe
    pół nocy nie spałam bo miałam w głowie całą cholerną stłuczkę, dzieci też popłakiwały przez sen.

martuś 10% to i tak dużo dla A. bo on już ma pojechane po zniżkach- szwagier rozwalił nasze poprzednie autko. mamy tylko OC, a prosiłam żeby dokupił AC ehhhh....

dzięki laseczki za wsparcie duchowe
    pół nocy nie spałam bo miałam w głowie całą cholerną stłuczkę, dzieci też popłakiwały przez sen.
    współczuje kochana... ale naprawde należy sie cieszyc z tego ze Wam nic nie jest

ale dzisiaj śliskooo normalnie pare razy tyłek mi tak zarzuciło że aż sie wystraszyłam... a jechałam moze 50/h

dostałam info ze sklepu z częściami
    koszt całości to 3100zł, no ja się chyba na Allegro wystawię żeby to zapłacić, tylko kto zechce kupić taki używany, przechodzony towar jak ja

dostałam info ze sklepu z częściami
    koszt całości to 3100zł, no ja się chyba na Allegro wystawię żeby to zapłacić, tylko kto zechce kupić taki używany, przechodzony towar jak ja
    duzo...

a ja wczoraj to normalnie takie nerwa dostałam że kuź**... reczny i wysiadłam z auta

wjezdzam w jedna z uliczek kolo nas juz... a tam stoi krowa na drodze... ja po klakosni a ta nic... a widze ze przed nią kluz... normalnie lewym ja wyprzedziłam... ujechałam z 30m a tam znoyu auta stoja...wiec ja znowu po klaksonie.... (tam jest wąsko i jeszcze auta parkuja na ulicy i czasami jedno z autkow musi wjechac chociaz jednym kolem na chodnik zeby moc przejechac...i tak sie zazwyczaj robi)

i stoje i stoje... i trąbie i trąbie... i normalnie wyszłam z auta (*bo z siebie to napewno) i idę do tych ciołków co tam stoję... i stoi na jednym pasie pani z dieciakami a na drugim pan w wypasionym mercedesie.... pytam sie pani o co kaman... a ona że nie da rady sie przecisnac (no to akurat zauwazylam) a pan z mesia powiedzial ze ma za drogie auto i nie bedzie wjezdzal na chodnik

no chyba mozecie sobie wyobrazic jak wysokie mialam wtedy cisnienie i ja z mordą do tego pana... a ten ze nie bedzie wjezdzal na chodnik bo przzeciez to nie jego wina ze na drugim psaie tak sa zaparkowane auta... no to ja powiedzialam ze dzwonie w takim razie na policje... niech oni to jakos rozwiaza.... wracam do samochodu moiwe M co sie dzieje... a ten jak nie wyparował.... słyszałam tylko krzyki i nagle patrze a pan z mesia wjezdza na chodnik i wszyscy moga przejechac...
    szlag...
    ja rozumiem ze tak na prawde nie powinny byc tam zaparkowane auta bo blokuja prawie vcaly pas... ale skoro pan z mesia zrobil juz taaakii korek i tyle zamieszania... to mogl poczekac az przyjedzie policja alboo od razu dzownic po nią a nie cyrki i przedstawienie robic

sie rozpisalam

Mama czerwcowa'06 Fan(ka)

Matylda dzieki Bogu Wy cali i zdrowi....Moze ,naprawde puscic to przez ubezpieczenie?

U nas odwilz ,za chwile sniezyca,potem zas odwilz i mroz.....masakra...a w sobote 200km.bede smigac...

Patrysiowa mama Avatar mija79

Anetko ten sam płyn to raczej chodzi o olej silnikowy.do chłodnicy chyba można spóścić ten co jest albo wymieszać z nowym.Weszłam na forum nissana i pytam.
    A wąską droge to też mam u siebie przed blokiem,tyle że u mnie niby dwa małe się wyminą bez problemu,gorzej jak jedzie coś większego,to albo to mniejsze musi wycofać,ale zaparkować gdzieś.Na chodnik na pewno żadne nie wiedzie bo tam góra śniegu jest.

był Piotr, zobaczył Albeę i powiedział że postara się szybciutko części załatwić i po niedzieli oddać sprawne autko
    marta super zachowanie męża, wielkie uściski ode mnie
    pati ja sie dziś po chodniku ślizgałam, po takiej odwilży

Zasady Postowania