731. do 740. z 1010
Temat: Kobiety, Mamusie za kółkiem
-
3-02-2010, 21:38 #731
-
3-02-2010, 21:51 #732
-
4-02-2010, 07:35 #733
Odp: Kobiety, Mamusie za kółkiem
-
4-02-2010, 07:44 #734
dzięki laseczki za wsparcie duchowe
pół nocy nie spałam bo miałam w głowie całą cholerną stłuczkę, dzieci też popłakiwały przez sen.
martuś 10% to i tak dużo dla A. bo on już ma pojechane po zniżkach- szwagier rozwalił nasze poprzednie autko. mamy tylko OC, a prosiłam żeby dokupił AC ehhhh....
-
4-02-2010, 07:46 #735
-
4-02-2010, 09:15 #736
dostałam info ze sklepu z częściami
koszt całości to 3100zł, no ja się chyba na Allegro wystawię żeby to zapłacić, tylko kto zechce kupić taki używany, przechodzony towar jak ja
-
4-02-2010, 09:22 #737
duzo...

a ja wczoraj to normalnie takie nerwa dostałam że kuź**... reczny i wysiadłam z auta

wjezdzam w jedna z uliczek kolo nas juz... a tam stoi krowa na drodze... ja po klakosni a ta nic... a widze ze przed nią kluz... normalnie lewym ja wyprzedziłam... ujechałam z 30m a tam znoyu auta stoja...wiec ja znowu po klaksonie.... (tam jest wąsko i jeszcze auta parkuja na ulicy i czasami jedno z autkow musi wjechac chociaz jednym kolem na chodnik zeby moc przejechac...i tak sie zazwyczaj robi)
i stoje i stoje... i trąbie i trąbie... i normalnie wyszłam z auta (*bo z siebie to napewno) i idę do tych ciołków co tam stoję... i stoi na jednym pasie pani z dieciakami a na drugim pan w wypasionym mercedesie.... pytam sie pani o co kaman... a ona że nie da rady sie przecisnac (no to akurat zauwazylam) a pan z mesia powiedzial ze ma za drogie auto i nie bedzie wjezdzal na chodnik

no chyba mozecie sobie wyobrazic jak wysokie mialam wtedy cisnienie

i ja z mordą do tego pana... a ten ze nie bedzie wjezdzal na chodnik bo przzeciez to nie jego wina ze na drugim psaie tak sa zaparkowane auta... no to ja powiedzialam ze dzwonie w takim razie na policje... niech oni to jakos rozwiaza.... wracam do samochodu moiwe M co sie dzieje... a ten jak nie wyparował.... 

słyszałam tylko krzyki i nagle patrze a pan z mesia wjezdza na chodnik i wszyscy moga przejechac... 

szlag...
ja rozumiem ze tak na prawde nie powinny byc tam zaparkowane auta bo blokuja prawie vcaly pas... ale skoro pan z mesia zrobil juz taaakii korek i tyle zamieszania... to mogl poczekac az przyjedzie policja alboo od razu dzownic po nią a nie cyrki i przedstawienie robic

sie rozpisalam
-
4-02-2010, 09:26 #738
-
4-02-2010, 09:45 #739
Anetko ten sam płyn to raczej chodzi o olej silnikowy.do chłodnicy chyba można spóścić ten co jest albo wymieszać z nowym.Weszłam na forum nissana i pytam.
A wąską droge to też mam u siebie przed blokiem,tyle że u mnie niby dwa małe się wyminą bez problemu,gorzej jak jedzie coś większego,to albo to mniejsze musi wycofać,ale zaparkować gdzieś.Na chodnik na pewno żadne nie wiedzie bo tam góra śniegu jest.
-
4-02-2010, 09:46 #740
był Piotr, zobaczył Albeę i powiedział że postara się szybciutko części załatwić i po niedzieli oddać sprawne autko
marta super zachowanie męża, wielkie uściski ode mnie
pati ja sie dziś po chodniku ślizgałam, po takiej odwilży

7Podziękowań
LinkBack URL
About LinkBacks

.jak dużo Ci krzyknie gościu za blachy to lepiej z ubezpieczenia,bo raptem 10 % zniżek M straci a za naprawę to nawet 2000 byś musiała wyłożyć gościowi

Facebook

Spotkania dla rodziców w...
Dzisiaj, 12:11 w Poznań