Strona 8 z 101 PierwszyPierwszy ... 3 7 8 9 13 18 28 ... OstatniOstatni
71. do 80. z 1010
Drzewko podziękowań7Podziękowań

Temat: Kobiety, Mamusie za kółkiem

Fan(ka) Avatar kobietka22

Domyślnie Odp: Kobiety, Mamusie za kółkiem

Dotmar- jeśli potraktujesz swoją jazde i przygody z dystansem i na luzie to wszystko się uda i pamiętaj, że niema ludzi-kierowców nieomylnych napewno Ci się uda moje początki były dramatyczno -przebojowo -śmieszne, teraz jest już coraz lepiej

szczęśliwa Dotinka Avatar dotmar3
    Wpisów do bloga
    2

Wiecie,z tym wyjazdem z bramy to było na wiejskiej drodze,więc nie było źle.Ale fakt,że na główną już bym się nie odważyła bez hamulców wyjeżdżać.
    Byłam na szybkich zakupach w Biedronce,parking ma duży i różnorodny.Z jednej strony auta się "kiszą" jeden przy drugim a po drugiej stronie parkingu luzy,więc zaparkowałam oczywiście tam gdzie luz.Jestem kierowcą poszukującym przestronnych miejsc parkingowych.

MAMA NA PEŁNY ETAT
    Wpisów do bloga
    2

Witam kochane! Widzę że wątek się rozrasta i bardzo dobrze
    A teraz kilka uwag technicznych

Cytat Napisał agunia-ln Zobacz post
    ach Ci faceci, samochód to rzecz niemal święta ;)))))
    bo faceci mówią że KOBIETY I SAMOCHODU SIĘ NIE POŻYCZA a szczególnie kobiecie samochodu

Cytat Napisał Anetka_83 Zobacz post
    hehe warszawiacy
    ja jeździłam 3 tygodnie w krakowie na warszawskich blachach... masakra... i utwierdziłam się w przekonaniu że naprawdę u nas warszawiaków się nie lubi
    tak Kraków znam, tam nie tylko warszawiaków się nie lubi ale w ogóle obcych kierowcow nikt cię nie wpuści

Cytat Napisał aniam141 Zobacz post
    Pytanie typu : jest wypadek znajdujesz obcięty palec i co z nikm robisz :
    a- nic
    b- paskujesz w lód i coś tam dalej było
    odp C nie pamiętam
    pamietam że odpowiedziałam na to źle bo oczywiście pomyslałam o tym lodzie ale za chilke rozsądek mi mówi : ale skąd ja kurna przy wypadku ten lód wytrzasne
    Ale rozwaliło mnie to pytanie
    Zamiast układania durnych pytań powinni zrobić praktyczne kursy z udzielania pierwszej pomocy , myślę że by się bardziej przydało
    mnie najbardziej wkurzały odpowiedzi zachowaj szczególną ostrożność i raz było dobrze a raz nie

Cytat Napisał kobietka22 Zobacz post
    musiałam szybko tam zjechac i szybko się zatrzymać a tu mi coś szarpie, nie wiedziałam co potem jak wróciłam do domu to zapytałam męża czy mamy abs-y i stwierdził, że jestem typowa blondynka, skoro nawet nie wiem, czym jeżdże i co to ma w środku.
    ja nie lubię ABSu bo w górach w zimie na ABS nie da się pulsacyjnie hamować, a jak się jedzie z góry i cały czas hamuje to na dole tylko smród palonej gumy i klockow poczujesz

Cytat Napisał dotmar3 Zobacz post
    Byłam na szybkich zakupach w Biedronce,parking ma duży i różnorodny.Z jednej strony auta się "kiszą" jeden przy drugim a po drugiej stronie parkingu luzy,więc zaparkowałam oczywiście tam gdzie luz.Jestem kierowcą poszukującym przestronnych miejsc parkingowych.
    mój mąż powiedział ostatnio że on do biedronki nie będzie jeżdził bo same kobiety tam parkują i on się boi

I wkurza mnie jeszcze jedno: jak kobiecie zgaśnie auto np na skrzyżowaniu to zaraz klaksony bo baba jeżdzić nie umie, a jak facetowi to może mu rozrusznik padł, akumulator się rozladował albo paliwa brakło

Pozdrawiam wszystkie obecne i przyszłe kierowniczki

zbyt wiele... Avatar Anetka_83

.Jestem kierowcą poszukującym przestronnych miejsc parkingowych.
    to tak jak ja

Cytat Napisał zuzkus Zobacz post
    tak Kraków znam, tam nie tylko warszawiaków się nie lubi ale w ogóle obcych kierowcow nikt cię nie wpuści
    eh... ja tego nie rozumiem
    ja zawsze tam gogoś wpuszczę, przepuszcze...a co mi tam

a ja wczoraj wpakowałabym się w jakąś duż ą terenówkę... bo niby po co właściciel takiego cacka ma używac kierunkowskazów

a dzisiaj parkujęc przydzwoniłam w krawężnik... i troszke zderzak pękł
    "niebezpiecznie jest wierzyć w to, że coś trwa wiecznie... "

Mama czerwcowa'06 Fan(ka)

Hej kobitki...
    Ja juz sie boje teraz parkowania na maxa...U nas znalezc parking to prawie jak wygrac w totolotka...a jak znajdziesz to jeszcze trzeba sie tam zmiescic

a facetom to napewno na drogach sie nie dam..Jako pasazer nawet wydzieram sie na innych jak jade z moim A a tych przechodniow to bym tez wytrzaskala co to na samym kraweznmiku staja i jeszcze sie bujaja ze niewiesz co zamierzaja.... Tym to bede po palcach przejezdzala

Wpisów do bloga
    2

Patrycja grunt to na spokojnie parkować.Mój Marek ostatnio mi powiedział bym nie bała się włączyć jedynki gdy parkuję,wtedy musi się udać.Tak robię,a jak komuś się spieszy,proszę bardzo,nowy zderzak z tyłu się przyda.

A na drodze...no cóż piesi są okropni,aż wstyd przyznać,ze niedawno sama chodziłam jak święty turecki.

Aj jeszcze jedno Patrycja jak idą testy i kiedy masz egzamin?

Anetka krawężnik pół biedy,ja bym przydzwoniła,cofając,w słup wysokiego napięcia,na milimetry się zatrzymałam.

Testy ida co raz lepiej Mieszcze sie w granicy bledu jutro sie dowiem wiecej co i jak.... to dam naturalnie znac :)))))

Mama zabiegana x3

Cytat Napisał Anetka_83 Zobacz post
    t
    a dzisiaj parkujęc przydzwoniłam w krawężnik... i troszke zderzak pękł
    Anetka krawężnik pół biedy,ja bym przydzwoniła,cofając,w słup wysokiego napięcia,na milimetry się zatrzymałam.
    Ale dzisiaj jajca były:M przed wyjazdem do W-wy miał mi dotankować samochód,wracam z pracy,zajechałam po Olka do przedszkola i kumpelę podwiozłam i zajechałam pod Dom Dziecka.Kumpela wysiadła,zaczęłam cofać i autko zaczęło mi się dusić.Zgasło.Odpalam ze 3 razy i d.upa.
    Kontrolka zepsuta i nie świeci i kij paliwa zbrakło.Ja za telefon,po znajomych z okolicy,jednego nie ma,drugiego też i do cioci i jej córka przyjechała z kanistrem i lejkiem i pojechałyśmy do CPN-u i pożyczyła mi kasę(10 w portfelu miałam) i zlałam 5 litrów i po 3 odpaleniach ruszył.A do domu miałam 400 metrów,jakbym kumpeli nie podwoziła to bym na środku skrzyżowania się zatrzymała.A stare zj..kę dostało

wyobrazam sobie ile Cie to nerwow kosztowalo

Wpisów do bloga
    2

Marta całe szczęście,że nie na skrzyżowaniu zabrakło.Nerwy na pewno i tak ci napsuła sytuacja.Nie wyobrażam sobie takiej sytuacji i bardzo się jej boję.Ja muszę pilnować poziom benzyny i gazu.Kontrolka benzyny działa,dzięki Bogu,ale poziom gazu muszę sprawdzać w bagażniku na zegarze butli,albo przeliczać mniej więcej wg licznika przejechanych km.

Strona 8 z 101 PierwszyPierwszy ... 3 7 8 9 13 18 28 ... OstatniOstatni

Zasady Postowania