71. do 80. z 1010
Temat: Kobiety, Mamusie za kółkiem
-
14-09-2009, 14:44 #71
-
14-09-2009, 20:58 #72
Odp: Kobiety, Mamusie za kółkiem
Wiecie,z tym wyjazdem z bramy to było na wiejskiej drodze,więc nie było źle.Ale fakt,że na główną już bym się nie odważyła bez hamulców wyjeżdżać
.
Byłam na szybkich zakupach w Biedronce
,parking ma duży i różnorodny.Z jednej strony auta się "kiszą" jeden przy drugim a po drugiej stronie parkingu luzy
,więc zaparkowałam oczywiście tam gdzie luz
.Jestem kierowcą poszukującym przestronnych miejsc parkingowych

.
-
15-09-2009, 00:35 #73
Witam kochane! Widzę że wątek się rozrasta
i bardzo dobrze
A teraz kilka uwag technicznych

bo faceci mówią że KOBIETY I SAMOCHODU SIĘ NIE POŻYCZA
a szczególnie kobiecie samochodu

tak Kraków znam, tam nie tylko warszawiaków się nie lubi ale w ogóle obcych kierowcow
nikt cię nie wpuści
mnie najbardziej wkurzały odpowiedzi zachowaj szczególną ostrożność i raz było dobrze a raz nie
ja nie lubię ABSu bo w górach w zimie na ABS nie da się pulsacyjnie hamować, a jak się jedzie z góry i cały czas hamuje to na dole tylko smród palonej gumy i klockow poczujesz
mój mąż powiedział ostatnio że on do biedronki nie będzie jeżdził bo same kobiety tam parkują i on się boi

I wkurza mnie jeszcze jedno: jak kobiecie zgaśnie auto np na skrzyżowaniu to zaraz klaksony bo baba jeżdzić nie umie, a jak facetowi to może mu rozrusznik padł, akumulator się rozladował albo paliwa brakło

Pozdrawiam wszystkie obecne i przyszłe kierowniczki

-
15-09-2009, 07:55 #74
to tak jak ja

eh... ja tego nie rozumiem
ja zawsze tam gogoś wpuszczę, przepuszcze...a co mi tam
a ja wczoraj wpakowałabym się w jakąś duż ą terenówkę... bo niby po co właściciel takiego cacka ma używac kierunkowskazów
a dzisiaj parkujęc przydzwoniłam w krawężnik... i troszke zderzak pękł

-
15-09-2009, 09:35 #75
Hej kobitki...
Ja juz sie boje teraz parkowania na maxa...U nas znalezc parking to prawie jak wygrac w totolotka...a jak znajdziesz to jeszcze trzeba sie tam zmiescic

a facetom to napewno na drogach sie nie dam..Jako pasazer nawet wydzieram sie na innych jak jade z moim A

a tych przechodniow to bym tez wytrzaskala co to na samym kraweznmiku staja i jeszcze sie bujaja ze niewiesz co zamierzaja.... Tym to bede po palcach przejezdzala
-
15-09-2009, 17:30 #76
Patrycja grunt to na spokojnie parkować.Mój Marek ostatnio mi powiedział bym nie bała się
włączyć jedynki gdy parkuję,wtedy musi się udać
.Tak robię,a jak komuś się spieszy,proszę bardzo,nowy zderzak z tyłu się przyda
.
A na drodze...no cóż piesi są okropni
,aż wstyd przyznać,ze niedawno sama chodziłam jak święty turecki

.
Aj jeszcze jedno Patrycja jak idą testy i kiedy masz egzamin?
Anetka krawężnik pół biedy
,ja bym przydzwoniła,cofając,w słup wysokiego napięcia
,na milimetry się zatrzymałam.
-
15-09-2009, 18:33 #77
-
15-09-2009, 19:51 #78
Ale dzisiaj jajca były:M przed wyjazdem do W-wy miał mi dotankować samochód,wracam z pracy,zajechałam po Olka do przedszkola i kumpelę podwiozłam i zajechałam pod Dom Dziecka.Kumpela wysiadła,zaczęłam cofać i autko zaczęło mi się dusić.Zgasło.Odpalam ze 3 razy i d.upa.
Kontrolka zepsuta i nie świeci i kij paliwa zbrakło

.Ja za telefon,po znajomych z okolicy,jednego nie ma,drugiego też i do cioci i jej córka przyjechała z kanistrem i lejkiem i pojechałyśmy do CPN-u i pożyczyła mi kasę(10 w portfelu miałam) i zlałam 5 litrów i po 3 odpaleniach ruszył
.A do domu miałam 400 metrów,jakbym kumpeli nie podwoziła to bym na środku skrzyżowania się zatrzymała
.A stare zj..kę dostało

-
15-09-2009, 20:11 #79
-
15-09-2009, 20:32 #80
Marta

całe szczęście,że nie na skrzyżowaniu zabrakło.Nerwy na pewno i tak ci napsuła sytuacja.Nie wyobrażam sobie takiej sytuacji i bardzo się jej boję
.Ja muszę pilnować poziom benzyny i gazu.Kontrolka benzyny działa,dzięki Bogu,ale poziom gazu muszę sprawdzać w bagażniku na zegarze butli,albo przeliczać mniej więcej wg licznika przejechanych km
.

7Podziękowań
LinkBack URL
About LinkBacks

Facebook

Spotkania dla rodziców w...
Dzisiaj, 12:11 w Poznań