11. do 20. z 54
Temat: kto mieszka z teściami?
-
1-12-2007, 22:42 #11
-
3-12-2007, 23:37 #12
Odp: kto mieszka z teściami?
Witam!
My też mieszkamy z teściową( teść nie żyje) w jednym domku, który jest juz nasz. My mamy dwa pokoje ona jeden, reszta jest wspólna. Ale moja teściowa jest ok, ukochana babcia mojego synka, duzo mi pomaga, szczególnie teraz kiedy jestem w ciąży i muszę leżeć. Naprawdę nie narzekam i wolę mieszkać z nią niż z moją mamą, która jest kochana ale uwielbia się do wszystkiego wtrącać( siostra z nia mieszka to wiem jak jest)
-
9-12-2007, 15:29 #13
Ja mieszkałam z teściami 3 lata, ale nie narzekałam. Zawsze można było na nich liczyć. Tak jest z reszta do dzisiaj. Jedynym powodem, dla którego wyprowadziliśmy się "na swoje" to była szwagierka mojego męża, która też z nami mieszkała, to z nią nie dało się mieszkać!!!

w wolnym czasie coś tam działam
zajrzyj, może jesteś w stanie pomóc? http://oliwier-przybek.blogspot.com/
-
21-12-2007, 19:57 #14
Witajcie ,ja także mieszkam z teściami,a raczej przyszłymi teściami.
Jak na razie rok,ale teraz bardziej ich nienawidzę niż kiedykolwiek.
Wtrącają mi się do wszystkiego.Nie daj Bóg-jak Nam się dziecko urodzi-,żeby wtrącali mi się w wychowanie...

Na razie jeszcze wytrzymuję,bo w końcu rodzice mojego M.,ale nie wiem jak długo...
Pozdrawiam dziewczyny
.
-
22-12-2007, 09:45 #15Entuzjast(k)a
Moja teściowa z teściem jednej nocy zaczeli się dobijać do drzwi naszego pokoju i kazali nam uciszyć dziecko bo sąsiedzi wezwą policje. Córka obudziła się ok 11 i nie chciała zasnąć, musiałam leżeć a właściwie wisieć nad łóżeczkiem 2 godziny bo jak tylko chciałam się położyć to zaczynała płakać, chciałam ją wziąść do mnie do łóżka ale nie chciała więc tak kwitłam nad łóżeczkiem. Po dwóch godzinach miałam już dość, wszystko mnie bolało i położyłam się do łóżka a Klaudia oczywiście zaczęła się drzeć, nie zwracałam na nią uwagi to jeszcze głośniej krzyczała i wtedy wparowali teściowie, najpierw było jeszcze spokojnie a mąż wyganiał ich z pokoju, Klaudia dalej wrzeszczała to mąż ją wyjął z łóżeczka i dał jej klapsa w pupę(ona nadal nosi pieluchę na noc więc to ją nie bolało)i o dziwo się uspokoiła, chyba dotarło do niej coś. Teściowie chyba stali pod drzwiami bo jak usłyszeli że Klaudia dostała klapsa to wparowali do pokoju i zaczęli bić mojego męża i tak strasznie zaczęli krzyczeć i wyzywać się że naprawdę myślałam że ktoś wezwie policje.
Na drugi dzień teść przyszedł mnie przeprosić i mówił że więcej nie będzie się wtrącać ale wieczorem już zapomnieł o obietnicy.

Teściowa to nawet nie wspomniała o tym co zaszło ale już kilka dni to przeżywa i truje mojego męża że jak on tak mógł dać jej klapsa i jest w ogóle załamana i chyba umrze z goryczy.
Chciałam jeszcze tylko dodać że teściowie wychowywali swoje dzieci nie szczędząc im lania a teść to nawet strasznie lał mojego męża jak był dzieckiem, a tak się oburzyli że klaudia dostała klapsa. Nie znaczy to że my bijemy swoją córkę ale czasem nie ma siły na nią a ma już prawie 3 lata.
-
24-12-2007, 16:04 #16
-
11-01-2008, 13:06 #17zaciekawiona:)
-
31-01-2008, 14:47 #18Początkująca(y)
Ja mieszkam bardzo blisko, ale układa nam sie całkiem nieźle.
-
27-03-2008, 15:15 #19iiwkaGuest
Ja mieszkam z teściami i mam już tego dość!!!!
-
27-03-2008, 21:49 #20
Cześć Dziewczyny,
dla mnie mieszkanie z teściami skończyło się rozwodem.Nie macie pojęcia jaki przeżyłam horror.Nie dość,że mieszkaliśmy w jednopokojowym mieszkaniu, przedzielonym tylko meblami (więc o jakiejś prywatności można było zapomnieć), to jeszcze teściowa uważała,że każde moje wyjście z domu wiąże się ze zdradą mojego męża.Wmawiała mu,że mam mnóstwo kochanków, a kazdy mężczyzna w moim otoczeniu to zagrożenie
wytrzymałam 2,5 roku. Gdy mój mąż powiedział,że się nie wyprowadzimy, to złożyłam pozew o rozwód i się sama wyprowadziłam.Wielką miłość moi teściowie zmienili w wielką nienawiść, ogromny stres, łzy ... i mimo to,że mam najlepszych przyszłych teściów na świecie...nie chciałabym mieszkać z nimi pod jednym dachem...
Bądźcie dzielne, jeśli musicie mieszkać z teściami, chociaż nie chcecie
A gratuluję tym, co nie narzekają na mieszkanie z teściami
Oby tak dalej
J&M

LinkBack URL
About LinkBacks

Facebook

„Alcatraz”
Dzisiaj, 15:21 w Forum ogólne