Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni
1. do 10. z 12
    Początkująca(y)

Domyślnie Mamusie, a telewizja cyfrowa

Kończy mi się umowa z poprzednim operatorem i chciałabym przejść na Enke. Warto? Który pakiet teraz wybrać, co jest najkorzystniejsze?

Początkująca(y)

Domyślnie Odp: Mamusie, a telewizja cyfrowa

Szczerze to zastanawiałam się nad tym tańszym, albo ewentualnie telewizją na kartę. No ale czekam na dalsze odpowiedzi.

Mamusia Kubusia 2009 Avatar fanta20062

Temat ciekawy tylko niestety nie wypowiem się gdyż nie posiadam "N". Za to korzystam z UPC <tv i net> 80 kanałów i nie narzekam. Płacę przy tym 100zł i jestem zadowolona

Początkująca(y)

A wracając do enki teraz dla nowych abonentów jest fajna promocja. Kupujesz pakiet za 99zł z multiroomem i w tym dostajesz telewizor za złotówkę. No ale jak zależy ci na tańszych to też byłabym za tym za 59.

Początkująca(y)

Dziękuję za odpowiedzi! Przemyśle to z pewnością i dam znać jak się to rozwiązało. Ta promocja z telewizorem wypasiona, ale nawet jakby mnie było stać to mogłabym tylko powzdychać, bo właśnie dostaliśmy od teściów nowiutki telewizor… w domu miejsca by chyba zabrakło :)))))

Entuzjast(k)a Avatar VegaVega

Ja miałam N i przeszłam na cyfrę.
    Moim zdaniem N-ka to porażka.
    Tam są pakiety tematyczne a w cyfrze jest wszystkiego po trochu.
    Za niższą cenę i ja mogę sobie coś pooglądać.
    Dali mi w promocji kiedyś pakiet filmowy.
    Łoj matoko nie wiem co to było. Każdy ma swój gust ale ja nie miałam ochoty oglądać rosyjskich filmów.
    Ogólnie N oceniam negatywnie .Nie mogłam się doczekać kiedy skończy mi się umowa.
    Po drugie oni nie mają pewnych programów ,które ja lubię bo nie mają podpisanej umowy.
    Teraz płacę 46 zł. i każdy ma coś dla siebie wtedy płaciłam więcej i nie miałam co oglądać oprócz TVN ale to przecież bez łachy mam i bez satelity.
    Ostatnio edytowane przez VegaVega : 19-11-2011 - 09:48

Początkująca(y) Avatar Muffinka

Dla każdego coś innego :) Ja zaczynam zastanawiać się nad pakietem All inclusive ze sporą ilością kanałów hd, ze 34. Dorzucają, aż do wyczerpania zapasów, dekoder monsterbox z 1 terabajtem pamięci do wybranych pakietów. Ach te święta :)

Początkująca(y)

luizka_75 chyba też się zastanowię nad 59zł z enki. To chyba bardzie najbardziej trafione. A co jeżeli chodzi o sygnał? Dobry czy przerywa jak pada?

Początkująca(y)

No to dobrze. Tak, tak ekipę montującą na pewno zamówie. Widzę, że się orientujesz to powiedz mi jeszcze o co chodzi z promocją Monsterbox? Co daje nam ten większy dekoder?

Początkująca(y)

A no tak… Czasem gubie gdzies moja logiczne myslenie ;] To większy by się przydał. Cholera. Wszystkie promocje są tak korzystne, że nie wiem , którą w końcu wybrać. Dziewczyny, pomóżcie!

Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni

Zasady Postowania