Strona 13 z 13 PierwszyPierwszy ... 3 8 12 13
121. do 125. z 125
Drzewko podziękowań95Podziękowań

Temat: Maria Czubaszek - Aborcja. Co o tym sądzicie???

Mamuśka Jaśka:)

Domyślnie Odp: Maria Czubaszek - Aborcja. Co o tym sądzicie???

Wiesz co masz racje tez jestem zla ,ze jestem tak słaba by nic nie pisac.Ale kurde nie umiem jak mi ktoś pluje w twarz mowic ,ze deszcz pada a w tej sytuacji powinnam jednak.Bo gra nie warta swieczki.Nie uwazam sie tutaj broń Boże za jakąs ofiare,bo wszystkie mamy za uszami jednak niektórych granic nie powinno sie przekraczac a ja poczułam sie dotknieta,bo zarzuca mi sie rzeczy ktorych nie zrobilam,wyciaga sie jakies moje wypowiedzi odnosnie ,ze nie podoba mi sie takie imie(dalej nie wiem po co) albo ,ze nie chce miec teraz dzieci(tez nie wiem co ma piernik do wiatraka) jednak to troche nie fair,i mam prawo sie bronić. Nie chcialabym by ktoś kto to przeczyta( z moich znajomych) uznał mnie za Bog wie jak bezczelna i wulgarną.A niestety tutaj przekrece sie moje słowa albo dopowiada jakos nie umiem przejsc obojetnie jak ktoś robi ze mnie kogoś kim nie jestem.
    Ostatnio edytowane przez Maziajka : 9-02-2012 - 19:05

"Ty jesteś moim skarbem wiesz?,tak bardzo bardzo kocham Cię'' J&R

szczęśliwa mamusia :)

maziajka jeśli wyrazisz zgodę to moze tu pokazać pw ,... tylko bez zgody nie można

i w sumie racja niech temat zostanie aloe te głupie posty mogłbgyby zniknąć
    15kg 98cm szczęścia i miłości (4260g,59cm)

12.3kg 87cm szczęścia i miłości (4kg 57cm)

Fan(ka) Avatar kahaaa

Domyślnie

Cytat Napisał kaamaa100:8174060

Apelujesz ale sama dalej ciągniesz, zamiast być mądrzejszą i już tu nie zaglądać... może starczy już tych mądrości (tyczy się Waszej 3ki)
    Kaamaa zgadzam sie. Rozumiem, że ta trójka to też ja. Ok. nie ma sprawy. proszę napisz mi która moja wypowiedź naruszała ogólne zasady, była niegrzeczna czy była atakiem (no może jedynie ta, w której cytowałam maziajke, gdzie przyznaje dałam się sprowokować). Nie pytam tu wrednie, po prostu jestem ciekawa co zostało tak odczytane, bo chciałabym tego uniknąć w przyszłości, ponieważ nigdy nie miałam takiej intencji.

Maxiajka wkurzyło mnie to, że zarzucilas mi arogncje nie mając na poparcie nic innego jak to jak wygląda mój avatar.
    Jak dla mnie możecie upublicznic tego privi WRAZ z moja odpowiedzią. Nie widzę w jakim celu, ale nie mam nic do ukrycia.
    Ostatnio edytowane przez kahaaa : 9-02-2012 - 19:50

Matka Polka.

Kaha może źle to ujełam, chodziło mi o całą tą na prawdę bezsensowną i do niczego prowadzącą dyskusję. Dajcie na wstrzymanie na prawdę... nie lepiej poświęcić ten czas dziecku? zamiast siedzieć przed monitorem i czepiając się pojedynczych słów?

Administrator
    Wpisów do bloga
    2

ech.. a jednak nie umiecie ze sobą rozmawiać i żadna nie odpuści byle mieć ostatnie słowo.
    Tak wiec mam je ja.
    ViKamcia i Lilijanna dziękują za post.
    http://humanitarni.pl/ wystarczy kliknąć raz dziennie

Strona 13 z 13 PierwszyPierwszy ... 3 8 12 13

Zasady Postowania