1. do 4. z 4
    Początkująca(y)

Domyślnie Nocleg w Poznaniu

Drogie Mamy !
    Wybieram się na targi branżowe po raz pierwszy do Poznania i nie mam pojęcia gdzie najlepiej się zatrzymać. Czy znacie jakiś niedrogi hotelik, motel gdzie jest parking i nie jest to na końcu miasta?
    Targi te będą od 27.02-29.02 2012.
    dziękuję z góry za pomoc
    Jola

Mama Hani :-)

Domyślnie Odp: Nocleg w Poznaniu

Cytat Napisał grusia55 Zobacz post
    Drogie Mamy !
    Wybieram się na targi branżowe po raz pierwszy do Poznania i nie mam pojęcia gdzie najlepiej się zatrzymać. Czy znacie jakiś niedrogi hotelik, motel gdzie jest parking i nie jest to na końcu miasta?
    Targi te będą od 27.02-29.02 2012.
    dziękuję z góry za pomoc
    Jola

Spróbuj tutaj

HOTEL QUAY

mama4D Avatar lubiczanka

Witaj
    Ja Ci doradzę motel,który jest mega przyjazny dla Gości,z parkingiem,ze śniadaniem wliczonym w koszt pokoju(kontynentalne-jesz do syta co chcesz i jest spory wybór).Co prawda jest on oddalony od Poznania,ale z doświadczenia wiem,że mniej czasu poświęcasz na dojazd niż w samym Poznaniu-zwłaszcza w okresie targów(a i w zwykły dzień Poznań lubi być miastem zakorkowanym)...dojazd z motelu do samych targów to nie więcej niż 20minut(i paliwa mniej spalisz,bo większa część trasy jest stara a2ką,więc taka przyjemna dwupasmówka,a nie stojąc na światłach:)
    Motel-Restauracja "ONYKS" Tarnowo Podgórne, Motel-Restauracja "ONYKS" w Tarnowie Podgórnym

Początkująca(y)

Witam!
    Bardzo dziękuję za pomoc, zamówiłam już noclegi w hotelu i teraz przygotowuję się do wyjazdu:)
    Mam nadzieję że znajdę tam rzeczy które mnie interesują.

Zasady Postowania