1. do 10. z 202
Temat: Praca w domu
-
9-02-2006, 16:34 #1kasiula matulaGuest
Praca w domu
Dziewczyny mam pytanie dotyczące tzw pracy chałupniczej
czy ktoś z was ma jakiś namiary na taką uczciwą prace w domciu???
Próbowałam kiedyś z ogłoszenia z gazety ale oczywiście przesłałam pieniążki na niby materiały i mnie olalai.
Jeśli wiecie o jakiejś uczciwej firmie dajcie znać :)
-
10-02-2006, 00:53 #2Fan(ka)
Odp: Praca w domu
Też już się ogłaszałam w tym wątku, ale niestety żadne konkretne oferty się nie pojawiły...
-
10-02-2006, 08:16 #3kasiula matulaGuest
taak??
rozumiem a dotej pory nie znalazłaś nic ciekawego???
no trudno taka praca to chyba rzeczywiście tylko wymysł oszustów ktorzy to na nas chałupniczo zarabiaja kase ;D
-
11-02-2006, 02:28 #4Fan(ka)
Wiesz...różnie to bywa, czasem jak już się coś znajdzie i już, już się cieszysz, że nie trafiłaś na oszustów, to okazuje się, że są problemy z wypłatą, albo orzekną, że cała partia towaru jest do dupy i że ci nie zapłacą...Czy to nie dziwne, że jakoś nikt nie słyszał o kimś, kto na tym interesie wyszedł na swoje?
-
27-06-2007, 10:30 #5Początkująca(y)
Mam do zaoferowania prace chałupnicze i prace, którą można wykonywać za pomocą Internetu. Możliwość zarobku 300-1000 zł w zależności od zaangażowania. Praca na umowę zlecenie. Minimalny wkład własny, zwracany podczas pierwszej kwoty wynagrodzenia.
Po więcej informacji proszę o mail na adres : chalupnictwo@epf.pl
-
16-03-2008, 23:17 #6Początkująca(y)
witajcie jestem tu po raz pierwszy niebardzo się jeszcze odnajduję

Mam 5-cio letniego synka mieszkam wiele razy szukałam pracy w domu tyle jest ofert a jak narazie to tylko koszty ktoś powinien zająć się tymi oszustami. Praca w domu to dla mnie jedyne wyjscie jak i dla wielu innych matek dlaczego nikt nie pomyśli o nas. a tak wogóle zagląda tu ktoś ?
-
25-04-2008, 18:53 #7Początkująca(y)
Odp: Praca w domu!!! Uczciwa!!!POLECAMA!!!
Ja zaczęłam wczoraj wieczorem i od tego czasu zarobiłam już 3 funty
, może to i nie dużo, ale cały czas nie siedzę na necie, bo muszę się zajmować moją maleńką córcią. Jeżeli poświęci się trochę więcej czasu myślę, że można trochę zarobić. Kokosów na pewno z tego nie będzie, ale kilkanaście, może kilkadziesiąt funtów( zależy na pewno od zaangażowania), można zarobić. Dobre jest też to, że nie potrzeba żadnego własnego wkładu. Jeżeli musiałabym za coś zapłacić, na pewno bym w to nie weszła. Teraz przytoczę Wam tą informację, skóra mnie przekonała, żeby spróbować. Pamiętajcie liczy się wytrwałość. Pozdrawiam Agnieszka
My Search Funds jest firmą, która płaci za wyszukiwanie informacji w internecie. Zarabianie w My Search Funds polega na normalnym wyszukiwaniu informacji w wyszukiwarce Ask.com i tu nie chodzi o same wyszukiwanie ale o wyszukiwanie i klikanie wyników, więc pamiętaj nie chodzi o samo wyszukanie informacji ale o wyszukanie i odwiedzenie strony z wyników, to co zauważyłem to bardziej płatne ( dochodzące do 0.03 £ ) wyszukania są wtedy gdy klikniemy link sponsorowany a owych nie brakuje w Ask.com.
Pamiętaj, że wynagrodzenie za wyszukiwanie dodawane jest tylko w dni robocze, czyli od poniedziałku do piątku np. gdy wyszukamy w sobotę i w niedzielę to wynagrodzenie dostaniemy w poniedziałek, więc bez obaw, że za wyszukiwania nie dostaniemy pieniędzy.
Wypłaty pieniędzy w My Search Funds realizowane są na dwa sposoby przelewem bankowym lub poprzez PayPal minimum do wypłaty wynosi 20 Funtów, czas realizacji wypłaty to maksymalnie 45 dni, zażądanie wypłaty odbywa się automatycznie pod koniec każdego miesiąca i po przekroczeniu minimum.
Pamiętaj, że każda osoba przeciętnie jednego dnia szuka ponad 50 razy, ja osobiście szukam ponad 100 razy dziennie. Podsumowując My Search Funds to ta firma może się okazać wielkim hitem, jeśli już nim nie jest, wiec zapisz się i zacznij zarabiać w funtach.
Co zrobić żeby zacząć ?
Klikasz na , https://www.mysearchfunds.com/apply001.asp?Friend=49894
Wpisujesz swoje imię, kraj i e-mail. Następnie klikasz i pobierasz pasek z wyszukiwarką i gotowe :) Jeszcze raz życzę powodzenia, a sama zabieram się za klikanie
Pozdrawiam Agnieszka
-
9-05-2008, 14:15 #8Początkująca(y)
Możesz dogadać sie z jakims sklepem w okolicy np. z zabawkami i wystawiać ich rzeczy np. na Allegro.
-
10-05-2008, 03:07 #9Początkująca(y)
Korzyści użytkownika:
Płatne e-Maile: 25-75gr
Płatne linki: 10-20gr
Konkursowe kliki: co 40 klików 1zł
Płatne promowanie strony: 10zł / 1000 wejść
Płatne zapisy: 20-40zł
Za poleconego: 5zł
Za zapis: 7,5zł
Wypłata: 250zł (15c
nie wiem co tu jeszcze napisac zapiszcie sie z tego linku.z gory dziekuje.nie ukrywam bedy miała z tego koysc.a zapomnaialam dodac
sa wyplacalni i łatwo zarobic troche a nawet wiecej niz troche. :)
[url=http://bitmails.info/pages/index.php?refid=grzegorz5504]BitMails.info - reklama internetowa na miar
-
24-07-2008, 19:03 #10
ale bzdury :/

4Podziękowań
LinkBack URL
About LinkBacks

Facebook

„Alcatraz”
Dzisiaj, 15:21 w Forum ogólne